FOSSUMLUNDEN I (Blokk C) Nye og spennende 2- og 3- roms leiligheter på Sørumsand. Over 60 % solgt.

Fossumlunden, 1920 Sørumsand

Pris fra 3 090 000 kr Pris til 3 850 000 kr
Omkostninger
16 384 – 18 626 kr
Totalpris
3 106 384 – 3 868 626 kr
Areal
54 - 66 m²
Soverom
2
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Heis
  • Takterrasse
  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Vaktmester-/vektertjeneste
  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng
  • Sentralt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 1. 66 m² 71 m² 3 518 626 kr
2 2. 66 m² 71 m² 3 598 626 kr
2 3. 54 m² 60 m² 3 106 384 kr
2 3. 66 m² 71 m² 3 668 626 kr
2 4. 54 m² 60 m² 3 156 384 kr
2 4. 54 m² 60 m² 3 156 384 kr
2 4. 66 m² 71 m² 3 718 626 kr
2 5. 54 m² 60 m² 3 256 384 kr
2 5. 66 m² 71 m² 3 818 626 kr
2 6. 54 m² 60 m² 3 306 384 kr
2 6. 66 m² 71 m² 3 868 626 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fossumlunden, 1920 Sørumsand

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

Om prosjektet
Fossumlunden ligger noen få hundre meter i fra tettstedet Sørumsand i Lillestrøm, i en fredelig skogkant nær Sørumsand sentrum. Her blir både leilighetene og fellesområdene utført i en god kvalitet og er ideelle for de som vil ha en bolig med mange kvaliteter.

Her vil det bli et inkluderende bomiljø for både store og små. Åpne fellesrom og felles takterrasse vil åpne for sosiale sammenkomster.

Som beboer i Fossumlunden har man "alt" man trenger rett i nærheten, og det er også planlagt ny barnehage inne på feltet. Det er kun ca. 500 meter til Sørumsand sentrum, som har et rikt utvalg av butikker, samt vinmonopol, treningssenter, legevakt mv. Det er også skoler i alle trinn, samt flere barnehager på Sørumsand. Fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper og idrettshall finnes også i nærområdet. Det er kort vei til marka med gode tur- og friluftsområder. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming, tennis, bueskyting og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball.

Det vil bli opparbeidet busstopp like ved feltet.

Om leilighetene
Fossumlunden vil bestå av seks bygg på 4-6 etasjer med totalt 142 nye og spennende leiligheter. Leilighetene blir en del av det nye boligfeltet Sørumsvingen, i dag kjent som Fossumjordet i starten av Blakervegen.

Hus C, med sine 30 leiligheter, får æren av å utgjøre startskuddet på utviklingen av dette nye prosjektet som ligger i naturskjønne og rolige omgivelser.

Fossumlunden er fullspekket av detaljer. Alle leilighetene blir delikate med en tidsriktig og gjennomført stil, hvor alle detaljer er nøye vurdert og gjennomtenkt. Samtlige av leilighetene har privat uteoppholdsareal som balkong eller markterrasse på bakkeplan. Det blir felles takterrasse på taket av bygg F. P-plassene blir lokalisert i garasjekjeller med heis opp til alle leilighets etasjene.

Oppvarmingen av leilighetene vil skje via fjernvarme. Dette sikrer deg som beboer den mest energieffektive løsningen. Dette vil i praksis redusere din strømregning og gi deg et godt innemiljø.

Leilighetene får planløsninger som vil fungere i alle livsfaser. Leilighetene henvender seg i all hovedsak mot sør, med stue og kjøkken mot sør og vest. Uterom og bygninger er tilpasset bevegelseshemmede. Beboerne vil også få lokal utsikt til nærområdet.

Beliggenhet
Området som nå utvikles ligger noen få hundre meter fra sentrum av tettstedet Sørumsand i Lillestrøm kommune, nær skoler, idrettsanlegg, togstasjon og et bredt handels- og servicetilbud som omfatter Vinmonopolet og flere dagligvarebutikker. Samtidig bor du bokstavelig talt rett ved skogkanten, en inngangsport til kilometervis med tur- og skiløyper året rundt. Fra Sørumsand stasjon tar det kun 28 minutter med toget til Oslo S, med to avganger i timen både morgen og ettermiddag. Til Lillestrøm bruker toget bare 16 minutter. På Sørumsand bor du dessuten bare en halvtimes kjøretur fra hovedflyplassen på Gardermoen. Satsningsområdet Sørumsand kommer til å vokse i årene som kommer, og vil bli en stadig mer attraktiv destinasjon for familier med Oslo som arbeidsmarked.

Sørumsand sentrum ligger i behagelig gåavstand, slik at du får alle tilbudene lett tilgjengelig.

Overflater og kledning
På alle gulv, utenom på bad, leveres det parkett, hvitpigmentert en-stavs ekstra matt eik.

Sjenerøse kjøkkenløsninger fra Marbodal med slette matte grå fronter. Hvitevarepakke i fra Elektrolux.

Du kan velge mellom mange forskjellige fronter til ditt kjøkken, det vil si at du kan velge helt slette dører, du kan ha håndtaksløse, eller fronter med mer farge og mønster. I tillegg kan du velge mellom flere benkeplater når det blir tilvalgsmøte med deg som kjøper.

På badet har vi valgt fliser og innredning som er med i tiden og som vil gi hjemmet ditt det lille ekstra. Innredningen leveres i fra Scala bad, matt mørk grå og flisene i fra Flisekompaniet. Her er det flere tilvalgsmuligheter.

Garasje/parkering
Under boliganlegget er det boder og parkeringsanlegg. Det vil være adkomst via heis opp til alle leilighetesplanene.

Det vil bli muligheter gjennom tilvalg å få tilrettelagt for elbillader i parkeringsanlegget til Fossumlunden.

Noen leiligheter har parkering inkludert, andre har mulighet for kjøp av p-plass.

Konstruksjon
Boligene vil leveres som modulbygg i fra Moelven.

Oppvarming
Det vil bli levert vannbåren varme i radiatorer på vegg samt varmt tappevann. Oppvarmingen og varmt forbruksvann er basert på nær- eller fjernvarmeanlegg. Forbruket av oppvarmet vann blir målt i hver leilighet. Radiatorer har lokal termostatvrider på hver enhet. På bad leveres varmekabler.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse
Boligen planlegges ferdigstilt i Q1 2023, forutsatt at vedtak om igangsetting foreligger innen 30.11.2021.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i Q1 2023, forutsatt at vedtak om igangsetting foreligger innen 30.11.2021.

Når selger har opphevet forbeholdene angitt i punktet Selgers forbehold , eller fristen for å påberope seg forbeholdene er utløpt (30.06.2021), skal selger angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. fire måneder. Dette er i midlertidig ikke en forpliktende overtakelsesdato. Selger skal deretter med minst tre måneders varsel angi overtagelsesmåned hvor siste dag i måneden da gjelder som avtalt overtakelsesdato iht buofl. § 18. Overtakelsesdato kan fremskyndes med minst 6 ukers varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal informere kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøper.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Garasje/Parkering

Det medfølger en sportsbod til hver leilighet i felles parkeringskjeller. Det medfølger i tillegg en parkeringsplass i felles parkeringskjeller til hver 3- og 4-roms leilighet. For 2-roms leiligheter vil det være mulig å kjøpe parkingsplass.
El-bil ladestasjon kan bestilles som tilvalg i tilvalgsprosessen.

Det blir tilrettelagt for sykkelparkering iht. myndighetskrav.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, uteareal utenfor boliger i 1. etasje og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett.

Organisasjonsform

Utbygger planlegger for å opprette 3 stk. sameier, to sameier av ca 70 leiligheter hver (antallet seksjoner kan evt. bli justert i forbindelse med utbyggingen), og et drifts- og garasjesameie med parkeringsplasser i tillegg til boder og teknisk rom. Styrene i de enkelte sameiene utgjør styret i drifts- og gasjesameiet, og sikrer på den måte likt nivå på utvendig gressklipping, strøing, snømåking m.m. Den daglige driften av boligsameiene vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven, mens garasjekjelleren blir registrert som et tingrettslig sameie. Usbl er valgt som forretningsfører.

Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er fra 01.01.2020 forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har tilknytning til hverandre . Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser.

Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det.

Utleie

Boligen har ingen egen utleieenhet. Utleie er tillatt. Eventuell info fra vedtektene.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Beliggenhet

Kommende fra Sørumsand sentrum;
Følg RV 172 gjennom sentrum og ta til høyre i rundkjøringen ved Esso stasjonen - RV171 mot Blaker. Kjør forbi brannstasjonen og ta første vei til venstre, inn på parkeringsplassen.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Tomt

3030 Lillestrøm kommune gnr. 324 bnr. 225.
Eiendommen er ferdigregulert og opprettet med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Sameiets tomteareal er oppgitt fra kommunen å være på ca. 7 988 kvm. Hver seksjon vil bestå av en sameierandel iht. oppdelingsbegjæringen. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Ansvarlig megler

Tone Therese Johansen

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader for sameiet består av drifts- og vedlikeholdskostnader. Felleskostnader for hver leilighet fremkommer i prislisten og er fordelt pr. kvm. BRA pr. måned for første driftsår, hvor man har lagt til grunn at bl. a. forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, TV/bredbånd (ca kr 400,-/mnd), akonto fjernvarme (12,-/kvm/mnd), driftskostnader garasjeanlegg (250,-/mnd), vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på årsmøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3030
Gårdsnr: 324
Bruksnr: 225

Annonseinformasjon

FINN-kode 160791802
Sist endret 9. jun. 2021 03:55
Referanse 935195011

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.