Innflyttningsklare leiligheter like ved Lagunen med store private uteplasser og felles takterrasse!

Fanaveien 89 TRINN 2 ( Bygg A), 5239 Rådal

Pris fra 3 980 000 kr Pris til 4 990 000 kr
Omkostninger
8 722 – 8 842 kr
Totalpris
3 988 722 – 4 998 722 kr
Areal
50 - 68 m²
Soverom
2
Boligtype
Prosjekt
Eieform
Eier (Selveier)

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 5. 56 m² 59 m² 4 108 722 kr
2 6. 50 m² 53 m² 3 988 722 kr
2 6. 50 m² 53 m² 3 988 722 kr
2 7. 50 m² 53 m² 4 098 722 kr
2 7. 68 m² 71 m² 4 778 722 kr
2 8. 50 m² 53 m² 4 198 842 kr
2 8. 68 m² 71 m² 4 898 722 kr
2 9. 68 m² 71 m² 4 998 722 kr

Visning

Ons.
16. juni
 
1500 - 1700

Bruk "visningspåmelding" eller kontakt megler på 91 65 04 95 for å avtale din tid

+ Legg til i kalender

Fanaveien 89 TRINN 2 ( Bygg A), 5239 Rådal

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Beliggenhet

Trenger du et nytt sted å bo? På Lagunetoppen finner du et urbant og moderne leilighetsprosjekt, i bydel Fana utenfor Bergen sentrum. I stedet for å investere i dyre, brukte leiligheter i sentrum, kan du nå investere i en splitter ny selveierleilighet på Lagunetoppen!

Vi kan endelig tilby nye, lekre leiligheter med gode kvaliteter du vil ha glede av. Vi tilbyr leiligheter fra 40-101 kvm. Leilighetene er arealeffektive og alle har egne store uteplasser i tillegg til felles sørvestvendt takterrasse.

De som er kjent på Lagunen, kjenner mulighetene som byr seg i nærområdet: godt utbygd kollektivtilbud, med bybanen rett ved, Lagunen Storsenter med et bredt utvalg av butikker, kulturtilbud, spisesteder og andre servicevirksomheter. Lagunen rommer over 200 butikker og spisesteder. Laguneområdet er bymessig og urbant, med kino, treningssenter og mye mer. Så her er masse å glede seg til!

I underetasjen på Lagunetoppen kan du parkere bilen og handle dagligvarer i første etasje, med enkel adkomst opp til leilighetene. Ønsker du å la bilen stå, er det praktisk og lettvint med Bybanen. Her ligger alt til rette for en enklere hverdag. Mange bedrifter er etablert i området og flere ser på muligheten til en aktiv livsstil hvor man kan bo og arbeide, uten å måtte pendle til jobb. Flere ønsker å bo i nærheten av arbeidsplassen og behovet for boliger i området er økende. En ny leilighet på Lagunetoppen vil derfor være en god investering. Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man ny energi og livskvalitet.

Lagunetoppen har en urban beliggenhet i en bydel som er i stor utvikling, med nærhet til handel, buss og Bybanen. Lagunen Storsenter åpnet 50.000 nye kvadratmeter med handel og serveringssteder i 2018. Høsten 2019 åpnet også nytt kinosenter og treningssenter på Lagunen.

Nye Lagunen har fått en bymessig utvikling som innebærer fortetting og urban struktur, med kvartaler, gågater og allmenninger, levende fasader, parkering under bakken og et utvidet handels- og serveringstilbud. På Lagunetoppen bor man i nærheten av det man trenger og med et godt offentlig kommunikasjonstilbud fra trafikknutepunkt på Lagunen.

Se også vår hjemmeside på prosjektet: www.lagunetoppen.no

På denne hjemmesiden kan plantegning av den enkelte leilighet sees ved hjelp av boligvelgeren. Trykk på fanen "Boliger & priser" for å se den enkelte planløsning

Bebyggelse

Tilsvarende bebyggelse i nærområdet - eneboliger og rekkehus.

Adkomst

Prosjektet ligger ved Lagunen Storsenter.

Orientering

Eiendommen ligger i Fanavegen 87 i Bergen kommune.
Eiendommen ligger på gnr 119 og bnr 37. Tomten har samlet et areal på ca 12. mål.

Prosjektet vil bestå av ett eller flere sameier som vil inneholde både bolig og næringsseksjoner.
Prosjektet omfatter ca 220 leiligheter fordelt på 5 bygg. I andre salgstrinn, selger vi 42 leiligheter i bygg A.

Utbygger for prosjektet er Proma Eiendom AS, org.nr.: 9911676702. Prosjektbeskrivelsen redegjør for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasje/parkering.

Eiendommens adresse

Fanaveien 87 TRINN 2

Tomten

Prosjektet omfatter gnr 119 og bnr 37. Tomtens areal utgjør ca. 12 mål.

Byggemåte

Se for øvrig vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger.

Areal

Boligenes arealer fremkommer av prislisten og av tegninger.
Definisjonen på arealene er:
BRA -bruksareal - er leilighetens areal avgrenset av ytterveggers innside. P-areal -primærareal - tilsvarer BRA, men er fratrukket innvendig bod. P-arealet er summen av rom som inngår i P-rom - primærrom - dvs. gang/vindfang/hall, stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom. Alle arealer som er oppgitt i forbindelse med markedsføringen av prosjektet er å betrakte som ca. areal. Kjøper har ingen krav mot selger dersom arealet skulle vise seg å være 5% mindre/større enn markedsført areal. Arealet er gitt av utbygger og megler har ikke kontrollmålt arealene.

Standard

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske løsninger, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Med strenge krav til isolasjon, oppvarmingskilder og vannbåren gulvvarme vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima.
Alle leilighetene blir levert med en-stavs eikeparkett hvit mattlakkert i entre/hall, stue, kjøkken og soverom.
Det blir levert downlights på bad. Kjøkkenet leveres i moderne hvit utførelse med slette fronter og innfreste grep, type Sigdal Horisont. Benkeplate i Mørk Grå Kvarts og integrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.
Takhøyde i leilighetene er 2.60 noe som gjør dem ekstra luftig, store vindusflater!

Baderomsinnredning av type Korsbakken Mekur i hvit høyglans med brede skuffer og heldekkende vask i bredde 60,80 eller 100 cm. Det leveres speil med integrert lys og stikkontakt tilpasset baderomsinnredningsens beredde. Downlights i tak med dimmer.

Oppvarming

Byggene blir levert med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og hall/gang/entre og bad ( ikke i wc-rom eller rene vaskerom)
Varme til den vannbåren gulvarmen produserres lokalt i hver leilighet ved varmeveksling med egen ringledning varmtvannskurs. Varmeveksleren er plassert i kombi rør i rør skap som vender inn mot innvendig bod der det er mulig. Der plassering i bod ikke er mulig vil rør i rør skapet vende inn mot badet, gangen eller et soverom i denne priroterte rekkefølgen.

Energimerking

Byggene føres opp i henhold til TEK 10. Energimerking for prosjektet totalt og pr. leilighet blir beregnet i forbindelse med detaljprosjektering. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

Eier- og organisasjonsform

Prosjektet er tenkt oppdelt i et eierseksjonssameie i samsvar med eierseksjonsloven. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer. Det tas forbehold om eventuelle endringer av antall eierseksjoner i prosjektet. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Balkong/terrasser blir seksjonert som tilleggsdel til hver enkelt seksjon. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å organisere terrasse og balkonger annerledes, eksempelvis ved bruksretter. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets øvrige fellesareal. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av en og samme fysiske/ juridiske person.

Eierseksjonssameie

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herundersørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur herunder forsikring av eiendommen veier, lys, brøyting, renovasjon, fjernvarmeanlegg, garasjeanlegg, kommunaleavgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom osv. Kostnader i forbindelse med sameiet vil fordeles på bakgrunn av
eierbrøk. Se punktet "Felleskostnader til Eierseksjonssameiet".
Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Styret i sameiet vil på vegne av alle kjøperne/ sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av sameiet for de 2 første driftsår.

Vedtekter

Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Vedtektene er et utkast, og at endelige vedtekter vil bli utarbeidet i forbindelse med innsendelse av
seksjoneringsbegjæringen

Parkering

Felles bilgarasje i nederste parkeringsetasje under leiloghetsbyggerne hvor det vil bli anledning til å erverve parkeringsplass som tilvalg.
Pris kr 275.000,- pr. plass. Bruksretter til parkeringsplasser kan kjøpes som tilvalg.
Elbil ladeuttak på tildelt p.plass kan bestilles om tilvalg.
Det leveres 1. stk portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport.

Parkering /Sportsbod

Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering på den måte som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av Sameiets fellesarealer, som tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller anleggseiendom (egen matrikkel). Parkeringsplassene tildeles av utbygger. Utbygger tar forbehold om annen organisering av parkering dersom det skulle vise seg nødvendig eller hensiktsmessig. Det blir opp til sameiet å evt. gå videre i forbindelse med å etablere bildelering.

HC-Parkering

Det vil bli etablert xx stk. handicap plasser i parkeringsanleggeti henhold til offentlige krav. Enkelte av leilighetene vil få tildelt en HC-plass som sin parkeringsplass. Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC-plass vil måtte akseptere bruksbytte dersom annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC-plass. Jfr. eierseksjonslovens §26. Bruken av HC-plasser administreres av det fremtidige styret i sameiet.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forretningsfører

Det er fremforhandlet en avtale med BORI, som vil være forretningsfører for boligsameiet i 3 år fra overlevering av leilighetene

Sameiet

I eierseksjonssameier blir kjøper eier av en sameieandel i eiendommen og får enerett til bruk av sin eierseksjon med eget seksjonsnummer i bygget. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameie, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet. Vanligvis kan du kjøpe, selge, leie ut og belåne boligen helt fritt. Vedtektene kan inneholde rådighetsbegrensninger.

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Forsikring

Det vil bli felles forsikring for sameiet.

Formuesverdi

Ligningsverdien har ikke latt seg innhente og er dermed beregnet ut i fra skatteetatens boligkalkulator. Verdiene kan avvike fra endelig vedtak.

Felleskostnader

Felleskostnader er stipulert av utbygger, og basert på erfaring fra tilsvarende prosjekter. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker. Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Månedlige felleskostnader antas å ville ligge et sted mellom kr. 25,- til 30,- pr. kvm. BRA pr. måned.
Dette inkluderer sameiets normale friftsutgifter og vedlikehold av egne fellesområder og fellesareal.

I tillegg kommer utgifter til elektrisitet, forbruk av varmtvann og varme fra eget varmeanlegg samt kabel-TV/internett.

Varmt vann, kommunale avgifter, oppvarming og eiendomsskatt er ikke inkludert i fellesutgiftene. Bergen kommune vil fastsette avgiftene når boligene står ferdig og etter de til enhver tid gjeldende satser. Det presiseres at ovennevnte summer er omtrentlige anslag og at endelige summer vil kunne avvike fra anslagene.

Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Oppstartskapital

I tillegg til ordinære fellesutgifter innbetales a konto kr 70,- pr. kvm BRA-S til sameiet fir likviditet i oppstartfasen.
. Dette skjer samtidig med sluttoppgjør og før overtakelse av leiligheten.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter og eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdig bygget og betales av den enkelte seksjonseier direkte til kommunen.

Faste løpende kostnader

Beløpene tar utgangspunkt i nåværende eiers forbruk og avtaler.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommen. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtakelse anbefaler megler at kjøper holder tilbake et beløp, til sikkerhet for at ferdigattest blir utstedt.

Utleie

Boligene har bare én boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge eller leie ut sine seksjoner. Et hvert salg eller bortleie av seksjoner skal meddeles skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen for prosjektet. Kjøpers bank vil få prioritet etter heftelsene som er og evt. blir tinglyst før overtakelse.

Reguleringsmessige forhold

Tomten ligger i et område avsatt til sentrumsformål. Tomten er i plankart ( Arealplan ID 60700000) regulert til bolig/forretning/kontor og tjenesteyting. Planen kan leses hos megler. Utbygger vil sende inn søknad om rammetillatelse straks denne er ferdig utarbeidet.

Det gjøres oppmerkersom på at området rundt prosjektet etter de foreliggende og påbegynte planer vil gjennomgå en omfattende og positiv endring. Stamveiprosjektet som ofatter framføring av E39 fra Svegatjørn i Os kommune til "Sjølinjen"/ Fritz C. Ribers veg vil også vesentlig bedre trafikkbildet og belastningen ved at trafikk fra/mot Flesland/Kokstad/Sandsli vil ledes i tunnel med innslag langs Fleslandsveien og "Sjølinjen". Riebers veg.

Utvidelse og endring av Laguneparken er også kjent for de fleste. Området som har vært forbeholdt kjøpesenter vil etter de foreliggende planer også omfatte boliger og et utvidet kultur- servicetilbud.
I denne relasjonen må det også pårenes at områdene rundt prosjektet og selve Laguneparken vil få en ytterligere fortetning ved at ubebygde arealer vil bli omregulert og bebygd i tråd med planen om etablere et bydelssentrum.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven §12 stilt av vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Innbealing må være fri egenkapital.

Dersom kjøper er investor/juridisk person betales 10% av kjøpesum etter at kjøpekontrakt er signert. Ved byggestart betales ytterligere 5%. Selger vil ha full råderett over beløpet når det er innbetalt til meglers klientkonto.

Resten av kjøpesummen, omkostninger samt oppstarts-kapital til sameiet forfaller ved overtagelse. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto. Betaling kan ikke sikres med pant i den kjøpte eiendom før overtakelse har funnet sted og skjøte til kjøper er tinglyst. Ved innlevering av kjøpetilbud med kopi av gyldig legitimasjon er kjøper bundet når kjøpetilbudet er innlevert megler. Selger er bundet av aksepten når selger (skriftlig) har akseptert samme tilbud. Da selger er profesjonell part, gjelder ikke bestemmelsen om at innlevert kjøpetilbud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 etter siste annonsert visning.

Lovgrunnlag

Boligene selges til forbrukere i henhold til Bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende i henhold til Avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter Avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende.

Tilleggsarbeider

Ettersom oppføring av bygge nå er kommet langt og innflytting er beregnet å skje fra desember 2020, er det ikke lenger anledning til å få utført endrings -og tilleggsarbeider. Se salgsoppgave for mer infromasjon eller konf. megler.

Endringene blir en del av kjøpekontrakten, på samme måte som de opprinnelig avtalte hovedytelsene. Endringene innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet i punkt 1, med vedlegg, justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter Endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av boligen/fritidsboligen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til Endringene. Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for Endringene, til eiendomsmeglers klientkonto. Selgers forpliktelse til å stille fordkuddsgaranti etter denne kontrakten og bustadoppføringslova § 47 vil gjelde tilsvarende for Endringene.

Endringsavtaler skal være skriftlige.

Renter/Garanti

Selger skal, umiddelbart etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse.
Er det i avtalen tatt forbehold som beskrevet i bustadoppføringslova § 12 annet ledd, andre setning, er det tilstrekkelig at selger stiller garantien straks etter at forbeholdene er falt bort, men selger skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

I tilfeller der det skal stilles garanti etter fristen i forrige avsnitt og dette ikke er gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har entreprenøren heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, har kjøper rett til å heve avtalen. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

Videresalg

Salg av kontraktsposisjoner er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning og overskjøte eiendommen til opprinnelig kjøper. Om slikt samtykke gis, vil selger normalt kreve at opprinnelig kjøper er solidarisk ansvarlig inntil ny kjøper har g jort opp kjøpesummen i sin helhet i forbindelse med endelig overtakelse/ferdigstillelse av boligen.

Selger vil fastsette et transportgebyr i de tilfeller hvor samtykke gis. Transportgebyr vil normalt utgjøre kr 100 000,- for dette
prosjektet. Utbygger står fritt til å fastsette dette i det enkelte tilfellet. Salg av kontraktsposisjon vil normalt uansett ikke skje tett
opp mot ferdigstillelse

Utgifter til eventuell bruk av megler kommer i tillegg.

Påkrevde endringer av garantier ved et evt. videresalg/transport bekostes ikke av selger/utbygger.

Kostnader ved avbestillinger

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53.Slik avbestilling kan gi selger rett til økonomisk kompensasjon. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Kredittvurdering/dokumentasjon av finansieringsevne

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet.

Overtagelse

Overtakelse for den enkelte kjøper i bygg A, etter nærmere angivelse, skje i perioden desember 2020 til februar 2021.

Senest 10 uker før ferdigstillelse av den enkelte boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bndende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesitdspunkt.

Det kan bli varierende ferdigstillelse av de ulike byggene/leilighetene. Det gjøres oppemerskom på at det etter oppgjørs-og overtakelsedato fortsatt kan foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av de øvrige boligene, næringsarealer, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. Kjøper aksepterer at det vil være støy fra byggearbeider, behov for anleggstrafikk og anleggsinstallaskjoner for å ferdigstille prosjektet. Utbygger må følgelig forbeholde seg retten til å aha stående maskiner og utstyr på deler av tomten, sammen med visnings- og byggeplassskilt frem til siste bolig er ferdistilt.

Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling, seksjonering, eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er gjennomført på overtakelsesdagen. Kjøpesummen vil i slike tilfeller bli stående på megleres klientkonto inntil kjøper er sikret hjemmel.

Generelt/forbehold

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mm. før et eventuelt bud inngis. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt / internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Sjakter, innkassinger o.l. og VVS føringer er ikke endelig tegnet inn. Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert. Forstøtningsmurer, fallsikringer, belysning, fordeler-skap, lekeapparat, benker m.m., kummer og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjon, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser.

Selger tar forbeholder seg retten til å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.
Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte leiligheter.

Særlige forbehold

Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Selger tar forbehold om å foreta endringer/omregulering av omkringliggende bebyggelse, eventuell regulering av enkeltseksjoner til næringsvirksomhet og endringer av utomhus-arealer i forhold til det som er presentert for kjøper.

Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

Budgivning

Ved innlevering av kjøpetilbud med kopi av gyldig legitimasjon er kjøper bundet når kjøpetilbudet er innlevert megler. Selger er bundet av aksepten når selger (skriftlig) har akseptert samme tilbud. Da selger er profesjonell part, gjelder ikke bestemmelsen om at innlevert kjøpetilbud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 etter siste annonsert visning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 01.06.2018 nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre kundetiltak av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.
Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i forbindelse med oppgjøret. Oppgjør forutsetter at det er gjennomført overtagelse og at partene har signert en overtakelsesprotokoll og sendt denne til oppgjørsavdelingen slik som avtalt i kontrakt.

Salgsoppgave

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

#ProfierAS

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 119
Bruksnr: 1006

Visning

Ons.
16. juni
 
1500 - 1700

Bruk "visningspåmelding" eller kontakt megler på 91 65 04 95 for å avtale din tid

+ Legg til i kalender

Fanaveien 89 TRINN 2 ( Bygg A), 5239 Rådal

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 158142189
Sist endret 15. jun. 2021 02:21
Referanse 742199001

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.