Vi er der du er - EiendomsMegler 1

Geir Nyland

Prosjektmegler

Øyvind Tønsberg

Eiendomsmegler

Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS

Utbygger
Verdivurdering
Inaktiv

UTSOLGT! Sørumsand - Nye lekre boliger i kjede med garasje og takterrasse!

Fossumsvingen 87, 1920 Sørumsand

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Ferdigstillelse

UTSOLGT

Fremdrift

For BKS 5-2 er overtakelsen 4 kvartal 2021.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Takterrasse
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fossumsvingen 87, 1920 Sørumsand

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Hvorfor kjøpe her?

Dersom du ønsker en helt ny bolig i et helt nytt bomiljø med nærhet til de fleste fasiliteter bør du ta en nærmere titt på Sørumsvingen? Meget barnevennlig område med ny barnehage som er planlagt inne på området. Flere barnehager samt barne og ungdomsskole i nærområdet. Sørumsand har flere tilbud til barn og unge. Her satses det på idrett og et yrende frilustsliv og kulturtilbud. Kuskerudnebben friluftsbad er også i nærheten. Kort vei til sentrum hvor en helt ny gang og sykkelvei er etablert. Sørumsand sentrum har flere butikker, spisesteder samt alt hva et tettsted byr på og trenger. Ny tog stasjon er under bygging med hyppige togavganger til Oslo sentrum. Mange pendler her hver dag til og fra jobb i Oslo sentrum. I rushtiden tar toget 28 minutter. Gode turmuligheter i nærområdet. Solrikt område men mange nye boliger i forskjellige størrelser og arkitektur. Sørum kommune ble en del av Lillestrøm kommune fra 01.01.2020. se mer på f.eks; www.opplevsorum.no

Garasje

Romslig garasje inntil boligen medfølger

Boligene

Boligene inneholder: 1. etg: Entre, 2 soverom og bad. Terrasse ut fra ett av soverommene. 2. etg: Soverom, bod, stue/kjøkken med utgang til takterrasse. Integrert garasje.

Standard

Boligene bygges etter byggteknisk forskrift (TEK 17). Entré: Boligene har flislagt gang med varme i gulv.. Kjøkken: Lekkert og tidsriktig kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer som platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Underskap og høyskap er av typen Sand (sandfarget) og overskap er av typen Vidde (hvit). Laminat benkeplate i fargen 605 White Pine. Det er mulig å gjøre endringer på kjøkkenet innenfor kjøkkenleverandørens (Sigdal) sortiment. Bad/vaskerom: Flislagte bad med varme i gulv. Grå fliser på gulv og lyse fliser på vegger. Servant med underskap, vegghengt toalett og dusj med glassvegger. Varmtvannsbereder er plassert på bad. Det kan gjøres endringer på baderomsinnredning (leverandør Comfort) og fliser (leverandør FagFlis Kløfta). Overflater: Vegger og himling leveres med hvitmalte gipsplater. Mulighet for andre farger som tilvalg. Gulv leveres med laminatgulv fra Pergo, type enstavs Moderne grå eik. Mulighet for andre gulv som tilvalg. Våtrom leveres med moderne grå 19,7x19,7 cm fliser på gulv og hvite 25 x 40 cm fliser på vegger. Mulighet for andre fliser som tilvalg, leverandør FagFlis Kløfta. Trapp fra Tretrapp type Salvi, med hvite vanger, håndlist og rekkverk. Trappetrinn i furu, beiset i fargen Modern grey oak (tilpasset gulvet). Mulighet for andre trinn i trapp som tilvalg. Garasje; Boligene har integrert garasje. Utover dette er det også plass til parkering av bil utenfor garasjen på egen tomt. Utomhus: Hele feltet vil bli opparbeidet med asfalterte veier, gressplen og diverse beplantninger. Se egen leveransebeskrivelse for ytterligere informasjon om leveranseomfang. Det vil være mulig å gjøre noen endringer/tilvalg på boligene, som kjøkken, bad, gulv, farger på vegg, osv.

Omkostninger

Dokumentavgift som vil utgjøre 2,5% av andel tomteverdi på kr. 1.350.000,- kr. 33.750,- tinglysningsgebyr skjøte kr. 525,- tinglysningsgebyr panteobligasjon kr. 525,- Attestgebyr kr. 202,- Startkapital til sameie kr. 6.000,- Totale omkostninger kr. 41.000,-

Felleskostnader inkluderer

Estimerte felleskosnader ligger på ca. kr. 1.500,- + kabel TV på kr. 350,- + estimert fjernvarmeforbruk på kr. 10,- pr. kvm. (kr. 846,- pr. mnd. Totalt estimert felleskostnader kr. 2.700,-. Kommunale avgifter og eiendomsskatt kommer i tillegg.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 226
Gårdsnr: 124
Bruksnr: 229

Vi er der du er - EiendomsMegler 1

Geir Nyland

Prosjektmegler

Øyvind Tønsberg

Eiendomsmegler

Hellvik Hus Romerike Eiendomsutvikling AS

Utbygger
Verdivurdering

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Fossumsvingen 87, 1920 Sørumsand

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 158092481
Sist endret 10. mai 2021 13:41
Referanse 31201910017

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.