Leidlandshagen - *KUN EN BOLIG IGJEN!* Innholdsrike, prosjekterte eneboliger med muligheter for tilpassing av planløsning. Attraktiv og barnevennlig beliggenhet.

Leidlandshagen Trinn 3, 4374 Egersund

Pris 3 495 000 kr
Omkostninger
23 722 kr
Totalpris
3 518 722 kr
Areal
125 m²
Soverom
4
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
4 - 125 m² 153 m² 3 518 722 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Leidlandshagen Trinn 3, 4374 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

I Leidlandshagen Trinn 3 skal det settes opp fem flotte eneboliger i kjede, hvorav fire allerede er solgt!

Boligene får garasje med sportsbod, og over garasjen blir det en flott terrasse. I tillegg blir det utgang fra første etasje til platting og hage.

Boligene oppføres med tidsriktige materialer av god kvalitet. Innvendig leveres det klart for overflatebehandling, slik at du selv kan velge farge og stil. Det leveres kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet, våtromsinnredning og peisovn. Sparkling, maling, membran, fliser og baderomsplater kan leveres som tillegg. Se vedlagt tilvalgsliste.

Alle boligene får entré, bod, bad, vaskerom og tre soverom i første etasje. I andre etasje får boligene stue/kjøkken i åpen løsning, samt wc-rom, soverom og tv-stue. Det er også mulighet for å velge mellom alternative planløsninger for 2. etasje, se vedlagte 3D plantegninger.

Innhold:

Entré: Boligene får et trivelig, overbygd inngangsparti, og en romslig entré ønsker deg velkommen. Ytterdøren er av type Bygg 1 Sola, i fargen NCS S0502-Y. Det monteres ringeklokke, og rommet vil ha betonggulv og gipsvegger/himling. Et vindu ved ytterdøren slipper inn fint lys på dagtid, og det er god plass for hyller, skap eller lignende. Fra entreen blir det dør rett inn til bod/garderoberom, samt åpning videre inn i hallen.

Kjøkken: Kjøkkenet i fire av boligene vil ha en åpen løsning med stuen, og disse boligene vil i tillegg ha en liten tv-stue. Alle boligene får innredning fra Drømmekjøkkenet av typen Harmoni, og tegning av kjøkkenet fås ved henvendelse til selger. Kjøkkenet blir selvfølgelig stilfullt og moderne, med smakfull innredning og praktiske løsninger.

Stue og eventuell tv-stue: Boligene får stue i en åpen løsning med kjøkkenet, og i tillegg blir det en koselig tv-stue ved soverommet. Alle rommene får ekstra takhøyde og store vindusflater, noe som gir en lys og luftig romfølelse. Fra stuen blir det utgang til terrasse, og rommet får også en stemningsfull peisovn fra Nordpeis.

Rommene leveres med sponplater på gulv, samt gips på vegger og i himling. Alt er klart for overflatebehandling, så her kan du selv bestemme farger og stil. Sparkling og maling kan leveres som tillegg om ønskelig - se tilvalgsliste. Listverk i tak, på gulv og rundt dører/vinduer leveres fabrikkbehandlet hvit. Vinduer og balkongdører leveres ferdig malt i fargen RAL 7016.

Bad/wc/vaskerom: Boligene får bad, wc-rom og vaskerom/teknisk rom. Wc-rommet blir i andre etasje og får spongulv og gipsvegger. Tilvalgslisten gir forskjellige alternativer for overflater. Rommet blir utstyrt med veggmontert toalett, samt en heldekkende servant med underskuffer.

Badet og vaskerommet blir i første etasje og leveres med gips på vegger og betong på gulv. Membran, fliser og/eller baderomsplater kan leveres i henhold til tilvalgsliste. Tilvalgslisten tilbyr blant annet fliser på gulvet og i dusjnisjen på badet, våtromsbelegg på gulv i vaskerommet, samt vegger og himling malt med våtromsmaling.

Det legges gulvvarme på bad, og rommet får veggmontert toalett, dusjvegg og dusjgarnityr. Badet får også 120 cm baderomsinnredning med servant, underskuffer og speil med belysning. Vaskerommet får sluk, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin, samt en 200 liters varmtvannsbereder.

Soverom og garderobe: Alle boligene får tre soverom i første etasje, og et soverom i andre etasje. Det blir utgang til terrasse og hage fra det ene soverommet i første etasje. Alle soverommene får gips på vegger og i himling, og soverommet i andre etasje får spongulv. De øvrige får betonggulv. Alle soverommene får god plass til seng, skap med mer. I tillegg får boligen innvendig bod, samt sportsbod i garasjen.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Ellers kan følgende nevnes:
- Tomtene har gode solforhold.
- Nydelig, barnevennlig område.
- Overbygd inngang.
- Entré har direkte tilgang til bod.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Elanlegg med automatsikringer.
- Mulighet for alternative planløsninger og ellers andre individuelle tilpasninger. (OBS: noen endringer vil føre til merkostnader).

Arealer:

Primær rom:
1. etasje: entrè/gang, 3 stk. soverom, bad og vaskerom.
2. etasje: stue med åpen kjøkkenløsning, tv-stue, gjeste wc og soverom.

Sekundær rom:
1. etasje: Garasje og bod.

Terrasse over garasje på ca. 32 kvm.

P-rom/bra: 125/153 kvm.

OBS: det er mulighet for alternative planlsøninger, det er i overnevnte innhold og areal kun tatt hensyn til original bolig jf. tegningene som er vedlagt prospektet.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Avtales ved kontraktsinngåelse.

Garasje/Parkering

Det blir bygd garasje mellom boligene. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Boligene oppvarmes med elektrisitet, og det legges varmekabler i badegulv. I tillegg leveres det Nordpeis UNO 5 med glassplate og luftet stålpipe, og boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Utleie

Boligene har ingen egen utleieenhet. Det er ikke kjent at det foreligger offentlig- eller privatslige regler til hinder for at boligen i sin helhet blir leiet ut.

Beliggenhet

Beliggenhet:
Feltet ligger i et attraktivt og nyetablert boligområde, Leidlandshagen, på Eigerøy. Området er naturskjønt og ligger kort vei fra fjorden med idylliske badeplasser og gode rekreasjonsområder. Det er kun en liten tusletur bort til Risbakk, og Eiger idrettsanlegg ligger rett ved vannet. På andre siden av vannet, i overkant av en km fra boligen, ligger Eigerøy barneskole. Det er trygg, bilfri gangvei hele veien frem til skolen.

Det er kort kjørevei, ca. 4-5 km, til Egersund sentrum. Egersund byr på det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud, i tillegg til en rekke severdigheter. Fra Egersund stasjon, litt nærmere boligen, går det hyppige avganger til Stavanger, samt regiontog til Kristiansand og videre til Oslo.

Eigerøy har nydelige turområder i alle retninger, og spesielt kjent er vel turen til "Fyret" - en familievennlig tur i idyllisk terreng. Øyas kystlinje kjennetegnes av en rekke mindre viker, holmer og øyer som gir følelse av skjærgård.

Adkomst:
Fra Egersund kjør til Eigerøy og ta til høyre i rundkjøringen etter broen.
Følg veien og ta deretter inn på første avkjørsel til venstre side. Innkjørsel er merket med Leidlandshagen.

Tomtene:
Tomtene har gode solforhold og opparbeides i henhold til situasjonsplan. Arealet rundt boligen blir singlet, og det oppføres støttemurer etter behov. I tillegg planeres det med jord, og det sås plenfrø. Her kan du selv skape en koselig hage og fine uteplasser. Fra stuen i andre etasje blir det utgang til en stor, flott terrasse på ca. 32,7 kvm. I tillegg er det utgang fra et soverom i første etasje til treplatting og hage.

Beboerne i Leidlandshagen Trinn 3 har via Leidlandshagen K3 Velforening felles drifts- og vedlikeholdsansvar for adkomstvei, gjesteparkering og utvendige lek- og oppholdsareal. Alle beboerne har pliktig medlemskap i Leidlandshagen K3 Velforening og Leidlandshagen Velforening.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Tomt

Tomten opparbeides ihht. situasjonsplan.
Areal rundt boligen leveres avsinglet og planeres med jord som sås med plenfrø.
Evt. nødvendige støttemurer oppføres med lødd stein. Gårdsrom asfalteres ihht. situasjonsplan.
Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det.

Diverse

Prospektet med vedlegg er godkjent av selger.

Bilder som brukt i annonseringen er tatt fra flere lignende boliger på feltet. Bildene gir ett innblikk i boligens planløsning etc, men kan avvike fra standard leveranse, beliggenhet mm.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 7
Bruksnr: 888

Annonseinformasjon

FINN-kode 142835078
Sist endret 5. jun. 2021 04:01
Referanse 719185010

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.