Sentrum - 2 stk. prosjekterte tomannsboliger nær sentrum med god standard og parkering. 1 solgt!

Sandbakkveien 15 og 17, 4370 Egersund

Pris fra 3 390 000 kr Pris til 4 490 000 kr
Omkostninger
26 342 kr
Totalpris
3 416 342 – 4 516 342 kr
Areal
75 - 121 m²
Soverom
2 - 4
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Sentralt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
4 - 121 m² 131 m² 4 516 342 kr
2 - 75 m² 79 m² 3 416 342 kr
4 - 121 m² 131 m² 4 516 342 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Sandbakkveien 15 og 17, 4370 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

SANDBAKKVEIEN:
Eger Bygg AS og Norrøn Bolig AS skal nå bygge attraktive og moderne leiligher i nedre del av Sandbakkveien, Egersund. Prosjektet er bestående av byggetrinn 1 & 2, hvor trinn 1 er ferdig utbygget. Leilighetskompleksene i Sandbakkveien har et moderne uttrykk med blant annet store vindusflater i fasaden som gir et lyst og trivelig innemiljø. I Sandbakkveien får du mulighet til å nyte fordelene ved å bo sentrumsnært, samtidig som man er skjermet fra sentrumsstøyen. Byen og butikker ligger bare en kort spasertur unna, og like i nærheten befinner det seg flotte turområder.

Byggetrinn 1: 12 leiligheter. Ferdig bygget med opparbeidet tomt.
Byggetrinn 2: 2 stk 2- mannboliger, byggestart ved 50 % salg.

STANDARD:

Leilighetene vil bli levert i henhold til standard beskrivelse, se vedlegg til prospektet for fullstendig beskrivelse. Standard:

- Innvendige vegger og himlinger kles med gipsplater som sparkles og males.
- Innvendige dører leveres i hvit slett utførelse med malt karm.
- Alt innvendig listverk til dører og vinduer leveres ferdig hvitmalt.
- Gulv i stue, kjøkken, soverom og gang leveres med 14 mm eik parkett.
- Vegger på bad leveres med FIBO TRESPO våtromsløsning med flisemønster.
- Gulv på bad leveres med varmekabler samt prosjekt fliser.
- Dører og vinduer leveres ferdig hvitmalte fra fabrikk.
- Utvendig kledning leveres grunnet 2 strøk, toppstrøk utføres av selger etter
overlevering.
- Ytter-tak leveres med koksgrå takstein samt hvite taknedløp/renner.
- Utvendige kjøre- og gangstiarealer leveres ferdig asfaltert.
- Alle gebyrer, offentlige avgifter og tilknytningsutgifter er inkludert i prisen.
Tinglysningsgebyr og dokumentavgift betales av kjøper.

PRISER, INNHOLD OG STØRRELSER:

Sandbakkveien 15:
- Leilighet nr. 13 (1. etasje): SOLGT!
- Leilighet nr. 14: (2. etasje + loft): Størrelse: P-rom/bra: 121/131 kvm. + bod og parkering i fellesanlegget. Pris kr. 4.490.000,-. Bygging er under planlegging.

Sandbakkveien 17:
- Leilighet nr. 15 (1. etasje): Størrelse: P-rom/bra: 75/79 kvm. + bod i fellesanlegget og utvendig parkering. Pris kr. 3.390.000,-
- Leilighet nr. 16 (2. etasje + loft) Størrelse: P-rom/bra: 121/131 kvm. + bod og parkering i fellesanlegget. Pris kr. 4.490.000,-

Innhold:
Sandbakkveien 15:
- Leilighet nr. 13 (1. etasje): SOLGT!
- Leilighet nr. 14: (2. etasje + loft) :Primær rom: Gang, 2 soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Loft: 2 stk. soverom, gang og bad. Sekundær rom: Bod. Inkluderer ellers terrasse, parkeringsplass og bod i felles kjelleranlegg. Bygging er under planlegging.

Sandbakkveien 17:
- Leilighet nr. 15: (1. etasje): Primær rom: Gang, 2 soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Sekundær rom: Bod. Inkluderer ellers terrasse, parkeringsplass ute på parkeringsdekke og bod i felles kjelleranlegg.
- Leilighet nr. 16: (2. etasje + loft): Primær rom: Gang, 2 soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Loft: 2 stk. soverom, gang og bad. Sekundær rom: Bod. Inkluderer ellers terrasse, parkeringsplass og bod i felles kjelleranlegg.

Garasje/Parkering

Alle leiligheter har parkeringsplass i parkeringskjeller med unntak av seksjon nr. 15 som har parkering på parkeringsdekke. Se vedlagt seksjonering for oversikt.

Organisasjonsform

Sameiet er planlagt å bestå av totalt 16 stk. boligseksjoner. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven.

Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger begrensninger på utleie, hverken offentlig- og/eller privatrettslig.

Beliggenhet

ALT DU KAN ØNSKE DEG - OG DET INNEN GANGAVSTAND

Egersund sentrum med sine koselige butikker og handlesenter ligger kun 3-4 minutters gange unna. Her finner du yrende liv, koselige kafeer og byens festivaler byr på kultur og mangfold året rundt - for ikke å snakke om julebyen som er til stor glede for både liten og stor. Matbutikk og treningssenter finner du like ved leilighetene. Er du en av dem som pendler, ligger togstasjonen ca. 20 minutters gange unna (3 minutter med bil). Skole finner du også like i nærheten. Rett ovenfor leilighetene finner du kanskje byens mest attraktive turområde. Vannbassengan byr på grusbelagt lysløype, skogsløyper, stier og utendørs treningsapparat. Her kan man fint ferdes med f.eks barnevogn eller ta seg en god joggetur. Ellers byr Egersund på flotte turområder, vi kan blant annet nevne:
- Turveien til Eigerøy fyr
- Den gamle jernbaneveien mellom Hellvik og Egersund
- Skadbergsanden med sine flotte strender

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Tomt

Tomten er ferdig opparbeidet med gressplen, lekeplass, asfalterte stier mm.

Diverse

Prospekt med vedlegg er godkjent av selger.

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Det er opp til sameiet om de vil ansette forretningsfører eller om en av beboerne skal ha den stillingen. Månedelige fellesutgifter blir avtalt med sameiet som allerede er opprettet ved innflytting. Sameiebrøk kan fås på forespørsel til megler. Fellesutgiftene vil være ca. kr. 15,- pr. m2 BRA. Dette beløpet må vedtas av styret/sameiet. Leilighet 13-16 har bod og gjesteparkering samt at tre av leilighetene har parkering inne i garasjene i fellesanlegget. Varmtvann og vann til oppvarming går fra fellesanlegget. Dette gjør at de må inkluderes i forsikringen. Selgende leiligheter betaler ikke for felles vask og heis i hovedbygget.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 219
Seksjonsnr: 13

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 219
Seksjonsnr: 14

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 219
Seksjonsnr: 15

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 219
Seksjonsnr: 16

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Sandbakkveien 15 og 17, 4370 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 138362998
Sist endret 6. jun. 2021 04:00
Referanse 719195002

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.