Velkommen til Husmorgaarden - Leiligheter fra 62 til 145 kvadratmeter. KUN 8 IGJEN!

Auravegen 4-10, 4700 Vennesla

Pris fra 3 490 000 kr Pris til 4 990 000 kr
Omkostninger
14 772 – 30 222 kr
Totalpris
3 504 772 – 5 020 222 kr
Areal
71 - 114 m²
Soverom
1 - 3
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 2. 85 m² 89.4 m² 4 014 742 kr
2 2. 90 m² 94.8 m² 4 015 692 kr
2 2. 82 m² 87.4 m² 3 814 372 kr
2 3. 87 m² 92.3 m² 4 215 242 kr
3 3. 114 m² 120.1 m² 5 020 222 kr
2 3. 88 m² 92.5 m² 4 167 892 kr
2 4. 85 m² 89.4 m² 4 407 342 kr
2 4. 82 m² 87.4 m² 4 206 972 kr
1 4. 71 m² 75 m² 3 504 772 kr

Visning

Ons.
16. juni
 
1500 - 1600

Påmelding til megler innen kl 13 på visningsdagen!

+ Legg til i kalender

Auravegen 4-10, 4700 Vennesla

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Selger

Husmorgården Bolig AS / Vidar Aamodt Mob.91 81 94 00

Beliggenhet

Rolig, nært og kjært. Akkurat sånn ønsker vi at Husmorgaarden skal bli.

Omgivelsene kjenner du sikkert fra før. Nært alt du behøver sentralt i Vennesla, men likevel skjermet fra trafikk. Og med butikk i første etasje, kan du praktisk talt rusle ned på tøflene for å handle. Her er det kort gangavstand til alle fasiliteter - slik som bakeri, handlegate, restauranter, kafeer, kulturhus med bibliotek, klesbutikker og legesenter m.m. Viderer er det kort vei til flere barnehager, skoler i alle trinn, idretts- og svømmehall, samt fine turområder og badeplasser langs elva.

Adkomst

Husmorgaarden ligger i krysset mellom Auravegen og Sentrumsvegen, i den nordlige delen av Vennesla sentrum. Se for øvrig kart. Det vil bli godt skiltet med Stray & Co visningsskilt ved fellesvisning.

Leilighetene

Leilighetene ligger i 2. til 4.etasje. I 1. etasje blir det næringsarealer med butikk / forsamlingslokale, og i underetasjen blir det boder og parkering. Det er enkel forbindelse mellom boliger og garasjeanlegg via heis og trapper.

Et variert beboermønster styrker et godt bomiljø. Det er derfor lagt opp til en miks av 2- 3- og 4-roms leiligheter som gjør at Husmorgaarden henvender seg til flere kjøpergrupper. Leilighetene varierer i størrelse, fra 62 til 145 kvadratmeter. En stor variasjon av boligstørrelser gjør prosjektet attraktivt for mennesker i ulike familiekonstellasjoner og livsfaser. Her kan alle, fra førstegangskjøpere til de som selger enebolig for å flytte inn i en moderne og vedlikeholdsfri leilighet, finne sin nye trivelige bolig.

Se leilighetsoversikt og salgsoppgave for plantegning, innhold og arealer.

Standard

Arkitekt har sammen med utbygger hatt fokus på planløsninger fra begynnelsen av. Boligene er gitt en funksjonell utforming og er fleksible i bruk. For de minste leilighetene er potensialet utnyttet til det ytterste for å få til gode løsninger. I de største leilighetene er det lagt vekt på å få lys fra to sider, spesielt i oppholdsrommene. Bad er plassert i kjernen av leilighetene, med vekt på gode dimensjoner og riktig møblering. Alle rom tilfredsstiller byggeforskriftenes krav til tilgjengelig bolig.

Dette er et moderne leilighetskompleks med livsløpsstandard og leilighetene bygges med høy kvalitet på stil, innredning og overflater. I oppholdsrom blir det mattlakkert eikeparkett, slette hvitmalte vegger og tak, samt mulighet for integrering av spotligts i alle tak. Leilighetene får gulvvarme i bad og vaskerom, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for et lunt og godt inneklima. Leilighetene får callinganlegg med videovisning, og blir også tilkoblet fiber for tv og internett - noe som gir en lynrask linje. Kjøkken- og baderoms innredning leveres av kvalitetsleverandøren Strai Kjøkken og det kan velges mellom ulike tresorter og laminatfarger på benkeplater. Veiledende pris for kjøkkeninnredninger, inkludert integrerte hvitevarer, er kr. 75 000,- for leiligheter under 100 kvm, og kr. 100 000,- for leiligheter over 100 kvm. Badene får keramiske fliser av god kvalitet og innredes med gulvmontert wc, dusjvegger i glass og innredning i moderne, brukervennlig design. Det leveres 1 meter garderobeskap pr. sengeplass. Skapene i slett hvit utførelse, inkludert hyller og stang, leveres fra Strai Kjøkken.

Kjøper vil få mulighet til tilvalg og endringer på andre utførelser og prisklasser. Se salgsoppgave med byggebeskrivelse og romskjema for øvrig informasjon om standard.

Byggemåte

Hovedkonstruksjonen i bygget er basert på betong og ytterveggene får teglstein, kledning og plater. Vinduer leveres i tre med mørk aluminium-bekledning utvendig. Bygningen har "flatt tak", tekket med papp. Balkongdekkene leveres i betong, med impregnerte terrassebord som overflate. Balkongrekkverkene leveres i aluminium og glass.

Fasadematerialene er valgt etter ønske om røffe og vedlikeholdsfri overflater. Lys kledning med innslag av tegl og mørke kontrastflater gir variasjon i farge og overflate og bryter opp et stort volum. De private uteplassene i form av balkonger og terrasser har vegger i gråbrun trekledning. Dette gir et skjermet og lunt utgangspunkt for individuell møblering og grønne innslag.

Tomt

Ca 3.463 kvm. Arealet er ikke eksakt og kan avvik kan forekomme etter sammenføying og endelig oppmåling.

Bygget skjermer et indre felles gårdsrom. Svalgangene med inngang til hver leilighet henvender seg mot dette atriet. Det er tilrettelagte og solrike uteoppholdsarealer med benker, beplantning og mulighet for lek. Deler av uteoppholdsarealet er skjermet under tak. Tomten leveres parkmessig opparbeidet med plen og prydbusker, samt gangstier og fellesområder med fast belegg i kombinasjoner av betong og stein. Utomhusområdene vil få en hensiktsmessig belysning. Se utenomhusplan vedlagt i salgsoppgaven for detaljer.

Parkering

Hver leilighet vil ha en stk parkeringsplass i lukket garasjeanlegg i kjeller. Pliktig kjøp av parkeringsplass til kr 190 000,-. Det vil være handicapplasser tilgjengelig i boligsameiet.

Garasjekjelleren leveres ferdig oppmerket og med låsbar port som beboerne styrer med hver sin fjernkontroll.

Utleie

Eier har full råderett over boligen og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Oppvarming

Leilighetene vil få gulvvarme i bad og vaskerom. Hver enkelt leilighet få balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Fellesutgifter

Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i fellesskap ihht de enkeltes sameiebrøk.

Felleskostnaden vil dekke kommunale avgifter (ikke eiendomsskatt), renovasjon, forsikring av bygget, lys i fellesarealer, forretningsførsel, heisdrift, snørydding og andre driftskostnader. Felleskostnaden vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker
utført i felles regi (trappevask, vaktmestertjenester, tv/internett etc). Utbygger svarer for felleskostnader for usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Se leilighetsoversikt for estimerte fellesutgifter. Fellesutgiftne er basert på kr. 25,- pr. kvm BRA. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene som er stipulert er basert på selgers erfaring med tilsvarende bygg.

Kommunale avgifter

Eiendomsskatt faktureres direkte fra kommunen. Kostnaden er p.t. ikke fastsatt. Øvrige kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen tilknyttes offentlig vei, vann og avløp.

Budgivning

Se forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.

Lovverk

Boligene selges iht. lov om avhending av fast eigedom

Hvitvasking

Iht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4223
Gårdsnr: 6
Bruksnr: 512

Visning

Ons.
16. juni
 
1500 - 1600

Påmelding til megler innen kl 13 på visningsdagen!

+ Legg til i kalender

Auravegen 4-10, 4700 Vennesla

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 132355089
Sist endret 12. jun. 2021 02:19
Referanse 1189016

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.