Inaktiv

Underhaugsveien 21

Underhaugsveien 21, 7130 Brekstad

Pris 4 300 000 kr
Omkostninger
11 342 kr
Totalpris
4 311 342 kr
Felleskost/mnd.
1 379 kr
Primærrom
168 m²
Bruksareal
191 m²
Soverom
3
Ant etasjer
2
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Solforhold
Gode solforhold.
Utendørsareal
Gjesteparkering. Garasjeanlegg. Ferdig sådd plenareal.

Arealbeskrivelse

Leilighet fordelt på 3 plan

Ferdigstillelse

Etter avtale.

Fremdrift

Ferdig støpt grunnmur.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Underhaugsveien ligger i ett stille og rolig boligstrøk i nær tilknytning til Brekstad. På folkemunne kalles området Teksas, men navnet skjemmer ingen for hele området fremstår som meget stille og rolig. Det er kort vei til Brekstad sentrum, og til Ørland Flystasjon. Det er gang- og sykkelstier til både sentrum og flystasjonen, som tar deg raskt av gårde i begge retninger.

I kystbyen Brekstad oppleves stor vekst i forbindelse med kampflybasen. Det bygges ny barneskole, ny idrettsarena og flere kjente butikkjeder er under etablering. Underhaugsveien ligger i nær tilknytning til alt dette.

I Underhaugsveien vil du oppleve landlig idyll i rolige omgivelser, samtidig som du føler at du bor sentrumsnært.

Beskrivelse

Nå bygger vi endelig den siste firemannsboligen i Underhaugsveien. A-huset er det siste i denne rekke av samme hustype som de som ble bygget i 2015-2016. Underhaugsveien 21 er en stor 5 roms leilighet på 191 kvm BRA med egen garasje og sportsbod. Det er kort vei fra garasjen til egen inngangsdør. Leiligheten består av 2 etasjer, hvor hovedplanet er i 2.etasje. Leiligheten er på 168 kvm og består av følgende romfordeling:

Entrè/Inngang: 7,3 kvm med trapp opp til 2 etasje, hovedplanet i denne flotte og rommelige leiligheten.

I 2.etasje kommer du opp til den åpne stue-/kjøkkenløsningen, ett rom på hele 35 kvm. Her er det store vindusflater, som gjør rommet lyst og trivelig. Moderne kjøkkenløsning, hvor alle hvitevarer blir integerert. Stuedelen er enkel å møblere. 
I umiddelbar nærhet til stuen finner du bad/wc. Her er det både dusj og badekar og moderne baderomsinnredning. Videre bort gangen finner du teknisk rom/vaskerom, hvor det er også kan monteres reoler for lagringsplass. I enden av gangen finner du hovedsoverommet; Ett rom med plass til både stor dobbel seng og skyvedørsgarderobe.

Opp trappen til 3 etasje finner man loftstuen med store vinduer som gir rommet et moderne preg. Her vil det være naturlig å innrede familiens TV stue. Her finner du også et bad/wc på 5 kvm, med lett tilgang fra TV stuen. Leilighetens to andre soverom er også på dette planet. Ett soverom med eget walk in closet , perfekt for familiens tenåring. Innerst i gangen finner man det tredje soverommet, stort nok for både dobbelseng og garderobeskap.

Med utgang fra loftstuen går man ut på en takterrasse på hele 103 kvm. Større enn denne er det ikke mange av! Fra terrassen får du en flott utsikt over landskapet rundt deg. Mulighetene på en så stor terrasse er mange. Det er plass nok til å dele den inn i flere soner. Her er det bare fantasien som setter begrensningene.  

Sekundær-rom: Teknisk rom i 2 etasje på ca 8 kvm. Garasje på 20,3 kvm. Lett tilgjengelig fra leiligheten og med elektrisk port åpner. Sportsbod på 6,6 kvm. Ligger i garasjen, med plass til det meste av utstyr. 

Illustrasjoner kan avvike fra leveransen.

Adkomst

Privat vei til offentlig vei, fylkesvei 245, Uthaugsveien.

Utfyllende informasjon om fellesgjeld og felleskostnader:

Sameiet ble stiftet 6.desember 2017, og styret er på plass.
Budsjetterte totale felleskostnader er for Underhaugsveien 21 på 1379 kr pr mnd i 2018. Dette inkluderer bl.a forretningsførerhonorar, bygningsforsikring, styrehonnorar og brøyting/plenklipp m.m

Felleskostnader kan endres av sittende styre hvis behov for dette.

Pris og omkostninger:

Pris: 4 300 000,-
Omkostninger:
172,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr obligasjon)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
5000,- (Dokumentavgift (Beregnet ut fra tomteverdi)
5000,- Startkapital til sameiet.

Oppvarming:

Luft til luft varmepumpe i stuen.
Varmekabler på badet.
Balansert ventilasjon bidrar til ett godt og sunt inneklima.

Premium-sjiktet:

En leilighet i denne kategorien er av topp klasse, når det gjelder størrelse, innredning og beliggenhet. Kommer du tidlig inn i fasen, kan du selv være med å påvirke hvordan nettopp du ønsker din drømmeleilighet. I kategori Premium åpner vi for at du selv kan velge de materialene og det utstyrsnivået du ønsker. Ta kontakt med vår samarbeidspartner Metro AS for bistand til å finne de beste løsningene for deg.

Annet:

Det å flytte inn i en splitter ny bolig er en utrolig herlig følelse. Her er alt nytt og urørt, slik at en selv med enkle grep kan gjøre det til ens eget hjem. Med ny bolig slipper man også unna den nervepirrende budrunden som vanligvis følger med boligkjøp.

Andre fordeler med å kjøpe helt ny bolig:
Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være store summer å spare.

Ingen budrunder
Ingen budrunder som øker prisen på boligen.

Garanti
Utbygger stiller 5 års garanti på boligen.

God oppfølging:
Oppfølging av utbygger underveis.
Etter ett år går vi over boligen sammen med kjøper.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5015
Gårdsnr: 69
Bruksnr: 112

Underhaugsveien 21, 7130 Brekstad

Kjersti Lyngaas

Selger

Telefon
979 39 000
Mobil
924 59 692

Kjersti Lyngaas

Selger

Telefon
979 39 000
Mobil
924 59 692

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 116061001
Sist endret 7. mai 2021 10:57
Referanse xUHV 21x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.