Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

KUN 1 IGJEN! NYE ENEBOLIGER PÅ NIDELVÅSEN - Fra 4 til 6 soverom - God standard - Mulighet for garasje

Nidelvåsen - Prosjekterte eneboliger, 4824 Bjorbekk

Logo
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Nidelvåsen - Prosjekterte eneboliger, 4824 Bjorbekk

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Prisliste

Priser fra kr. 3.690.000,- til kr. 4.390.000,-.

Boligtype E5:
1.etg. (u/innredet loft) kr. 3.690.000,-
1. og 2.etg. (innredet loft) kr. 4.150.000,-

Boligtype E7:
1.etg. (u/innredet loft) kr. 3.890.000,-
1. og 2. etg. (innredet loft) kr. 4.390.000,-

Det er også utarbeidet en endringsliste som opplyser om hva man kan trekke ut mot en reduksjon i prisen.

Oppvarming

Alle boligene vil leveres med peisovn og varmekabler på bad og i hall. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Forøvrig elektrisk oppvarming.

NIDELVÅSEN BYGGETRINN 5 - PROSJEKTERTE ENEBOLIGER

Nå kommer det et helt nytt delfelt på Nidelvåsen bestående av prosjekterte eneboliger.

Utbyggingen på Nidelvåsen har vært en ubetinget suksess! I løpet av drøyt 10 år har en helt ny bydel reist seg. Over 330 nye boliger er allerede ferdigstilt, så nå yrer det av liv. Her på Nidelvåsen har det vært solgt og omsatt boliger jevnt og trutt, upåvirket av opp- og nedgangstider de siste 10 årene. Det er trygt å vite at du investerer i noe markedet så tydelig har sagt at er vel verd prisen.

Boligene vil ligge sentralt i et veletablert og barnevennlig boligområde med gåavstand til de fleste fasiliteter man trenger. Ved det gamle kommunehuset på Bjorbekk finner man både matbutikk, Baker Jørgensen og frisør. I umiddelbar nærhet finner man flere lekeplasser og det kort vei til barnehager og barne-ungdomskole på Asdal med 1-10. klasse. For de som liker å trene/gå turer har man lysløype på Asdal, samt kunstgressbane ved Asdal skole og Lunderød stadion. Inngangen til Åsbieskogen finner man rett i nærheten med turløyper i fine naturomgivelser. Til Stoa handelsområde er det kun 4 km og til Arendal sentrum er det kun 3,5 km. Nærmeste bussstopp finner man i bunnen av bakken ved innkjørselen til Nidelvåsen og det er kun 3-4 minutters gange fra boligene.

Kort oppsummer om boligene:
- God og barnevennlig beliggenhet på den nye delen av Nidelvåsen
- Nærhet til flotte turområder og omgivelser
- Praktiske og innholdsrike planløsninger

VELG MELLOM BOLIGTYPE E 5 og E 7

Boligene vil ha en praktisk planløsning, hvor mulighetene for endringer/tilvalg er mange. Det kan velges mellom 2 ulike boligstørrelser avhengig av ditt behov for plass.

Boligtype E5 (5-roms): Når man kommer inn i boligen, vil det være en hall som er sentrum mellom stue, bad, soverom, innvendig bod og trapp som fører opp til loftetasjen. Stuen i 1. etasje vil ha tilknytning til kjøkkenet og soverom 2. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til hagen/uteområdet. Følger man trappen videre opp til loftetasjen, kommer man til en trappegang som er sentrum mellom 2 soverom og bad.

Boligtype E7 (7-roms): Planløsningen i 1.etasje ved boligtype E 7 vil være den samme som ved E 5, men forskjellen ligger i loftetasjen. Her kommer man til en romslig gang som er sentrum mellom 4 soverom og bad. Dersom det ikke er behov for 6 soverom, er det mulighet for å gjøre om et eller flere soverom til en romslig loftstue.

NY BOLIG VS GAMMEL BOLIG

Ved kjøp av ny bolig får man på kjøpet en rekke fordeler i forhold til å bli boende i en eldre enebolig eller ved å kjøpe brukt:

- Gunstige finansieringsordninger
- Lave vedlikeholdskostnader
- Lave driftskostnader
- Lavt energiforbruk
- Mulighet til å påvirke sluttresultatet
- Praktiske og moderne løsninger
- Lav dokumentavgift
- Tilpasset framtiden/alderdom
- Trygghet
- Kun nytt er nytt!

Når man bor i en eldre enebolig er det en rekke forhold knyttet til økonomi og arbeid som faller ugunsig ut i forhold til å kjøpe nytt:

- Høye vedlikeholdskostnader
- Høyt energiforbruk
- Mye arbeid( malin/beising, utskiftning av vinduer etc.)
- Større risiko for uforutsette problemstillinger
- Dårligere teknisk standard
- Usikkerhet for framtiden/alderdom
- Høyrere dokumentavgift
- Høyere forsikring
- Høyere kommunale avgifter

Innhold

Boligtype E5 inneholder:
1. etasje: Hall, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og innvendig bod.
Loftetasje: Gang, 2 soverom og bad.

Boligtype E7 inneholder:
1. etasje: Hall, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og innvendig bod.
Loftetasje; Gang, 4 soverom og bad.

Standard

Boligene leveres med en gjennomgående god standard. Parkett på gulv i alle rom, unntatt bad og hall som vil ha fliser. Innvendig platekles veggene og himling med gips. Bad i 1. etasje leveres med fliser på gulv og gips på vegger. Dusjhjørne med glassvegger, badromsinnredning, toalett og opplegg for vaskemaskin. Bad i 2. etasje leveres med fliser på gulv og gips på vegger. Dusjhjørne med glassvegger, badekar, badromsinnredning og toalett. Se leveransebeskrivelse i prospekt for mer informasjon.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal

Kjøkkenet er et samlingspunkt for hele familien, hvor utstyr og praktiske løsninger er viktig.

Eneboligene på Nidelvåsen vil leveres med kjøkkeninnredning fra Sigdal med bl.a høyskap over benk, integrert induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin i merke Miele og kjøle-fryseskap fra Whirlpool.

Ved Carlsen Fritzøe på Stoa, finner man flinke og serviceytende kundebehandlere som gjerne tar deg i mot, dersom du ønsker mer informasjon om kjøkkenet som leveres eller dersom du ønsker å gjøre endringer/?tilvalg for å skreddersy kjøkkenet etter akkurat ditt behov!

Beliggenhet

Området ligger høyt, solrikt og luftig i landlige omgivelser 3,5 km fra Arendal sentrum, med kort vei til Asdal skole, og Stoa; Sørlandets største handleområde. Sjøen og idylliske Vrengen ligger kun en kort spasertur unna. På "baksiden" av Nidelvåsen strekker marka seg innover, og åpner for friluftsliv året rundt.

Tomt

Eierform: Eiet tomt. Tomtestørrelse: Fra 491 m² til 676 m²

Tomtene leveres opparbeidet med gruset innkjørsel/ biloppstillingsplass, terrasse ut fra kjøkkenet på ca. 40 m² og ferdigplen på ca. 150 m².

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget. Arendal kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Arendal kommune. Normalt ligger disse kostnadene på ca. kr. 20.000,- pr. år.

Formuesverdi

For primærbolig vil likningsverdien normalt settes til 25 prosent av boligens markedsverdi. For sekundærboliger settes likningsverdien normalt til 80 prosent av boligens markedsverdi.

Boligens areal

Primærrom: 123 kvm - 147 kvm, Bruksareal: 126 kvm - 150 kvm

Boligtype E5:
Bruksareal: 126 m². Primærrom: 123 m².

1.etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

2.etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 2 soverom.

Boligtype E7:
Bruksareal: 150 m². Primærrom: 147 m².

1.etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

2.etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 4 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). . Arealene er kun oppmålt av arkitekt og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Noe mindre avvik i forhold til komplett ferdig oppsatt bolig kan forekomme.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kontakt megler for mer informasjon.

Vei/Vann/Avløp

Boligen blir tilkoblet offentlig vann og avløp. Utbygger betaler kostnader til Arendal kommune for tilkobling.

Betalingsbetingelser

Det betales 100 % ved overtakelse. Kjøper trenger ikke byggelånsfinansiering, men kjøper må kunne fremvise bankgaranti, finansieringsbekreftelse ol. for at finansieringen er på plass ved signering av kjøpstilbud.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosesse

Kredittvurdering/Hvitvaskingsloven

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøperne. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Skriftlig kjøpetilbud overleveres til megler sammen med kopi av godkjent legitimasjon. Vennligst benytt eget skjema for kjøpetilbud som fås ved henvendelse til megler. Kjøpetilbudet kan leveres som skannet vedlegg til oppdragsansvarliges e-post, eller på fax 37 00 26 31. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at kjøpetilbudet er mottatt. Budet er bindende for budgiver når det er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Budgiver vil få skriftlig beskjed innen akseptfristen om hvorvidt selger har akseptert eller avslått budet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4203
Gårdsnr: 436
Bruksnr: 804

Annonseinformasjon

FINN-kode 112894848
Sist endret 9. jul. 2021 03:55
Referanse 40189004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.