Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Vestfossen/Ormåsen - Visningsuke 14. - 20. juni - Attraktive leiligheter i ett trygt og barnevennlig miljø - Umiddelbar nærhet til naturen

Junger, 3320 Vestfossen

Pris fra 3 098 000 kr Pris til 3 668 000 kr
Omkostninger
21 000 kr
Totalpris
3 119 000 – 3 689 000 kr
Areal
66 - 88 m²
Soverom
2
Ant etasjer
2
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
B - rød

Ferdigstillelse

Vi er halvveis med prosjektet

Fremdrift

Bygg K+L (bolig 59-66) har innflytting vår 2022 Bygg M+N (bolig 67-76) har innflytting sommer 2022

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Lademulighet
  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 1. 88 m² 92 m² 3 519 000 kr
2 1. 66 m² 70 m² 3 119 000 kr
2 1. 66 m² 70 m² 3 169 000 kr
2 2. 66 m² 70 m² 3 289 000 kr
2 2. 66 m² 70 m² 3 319 000 kr
2 1. 66 m² 70 m² 3 149 000 kr
2 2. 88 m² 92 m² 3 689 000 kr
2 2. 66 m² 70 m² 3 269 000 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Junger, 3320 Vestfossen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Beliggenhet

Fra mandag 14. til søndag 20. juni ønsker vi deg velkommen til åpen visningsuke. Visningen vil foregå i trygge rammer og på en måte som ivaretar smittevernregler. Klikk på linken i kontaktboksen for å melde deg på.
Trysilhus har tidligere bygget et populært prosjekt på Ormåsen i Øvre Eiker kommune. Våre boliger passer for alle alderstrinn, familier og enslige og er nettopp derfor veldig attraktive. Nå fortsetter vi med et nytt prosjekt med rimelige selveierboliger.
Her kan du velge fra 3 roms på 70 kvm til større, familievennlige rekkehusleiligheter, på 5 rom og opp til 129 kvm.
På Ormåsen er vi godt i gang med å bygge 76 leiligheter, fordelt på 2 byggetrinn. Byggetrinn 1 er utsolgt.
Alle boligene vil ligge mot syd eller vest - og får gode solforhold store deler av dagen.
Som i alle Trysilhus sine prosjekter kan du glede deg over et trygt og godt bomiljø, med gode arealer for opphold og lek.

Prosjektet ligger i et rolig og barnevennlig boområde. Barneskolen ligger rett ved, med ballbinge, sandvollyballbane og klatremuligheter. Det er heller ikke langt til barnehage og flere lekeplasser. Det er flotte turmuligheter både sommer og vinter, i umiddelbar nærhet.
Det er et godt utbygd løypenett for de som liker skiturer og om sommeren er det muligheter for turer i skogen- med både bading og fiskemuligheter. Og ikke minst, det er gode bærtrakter i området.

Ca 5 - 6 km fra Vestfossen sentrum med forretninger, jernbanestasjon, ungdomsskole og idrettsanlegg.


I Vestfossen sentrum finner du ungdomsskolen. Her ligger også togstasjonen. For pendlere til Oslo tar turen ca. 1 time. Det er avgang hver time, med hyppigere avganger i rushtiden. Kongsberg ligger ca. 2 mil unna og Drammen ca. 3 mil.

Vestfossen omtaler seg selv som Kulturhovedstaden . Opprinnelsen til denne betegnelsen er Øvre Eikers kommuneplan for 2002-2014.

Der heter det at stedet har betingelsene for å være kulturhovedstad , ikke bare for Øvre Eiker, men for hele regionen. En av målsettingene er at Vestfossen skal få regional og nasjonal oppmerksomhet. Dette har skapt stor optimisme, og det etableres stadig nye kulturelle initiativ.
Stiftelsen Kulturhovedstaden Vestfossen har blant annet som formål å markedsføre stedet, og koordinere arrangementer.
Heia Vestfossen Lokalhistorisk forlag har siden 1997 utgitt et årlig hefte, Minnebok for Vestfossen, med stoff om og fra Vestfossen.

Fossesholm Herregård er en kulturinstitusjon med museum, utstillingslokaler, selskapslokaler og andre arrangementer. Idrettsbevegelsen, kor, orkestre og musikkorps har helt fra tidlig på 1900-tallet vært pilarer i det lokale kulturlivet. Vestfossen Mannskor, Kristelig Ungdomsforenings kor og Vestfossen Jente- og guttemusikkorps er allsidige og populære bidragsytere.

I 2003, åpnet kunstneren Morten Viskum, Vestfossen Kunstlaboratorium som en arena for samtidskunst i de gamle fabrikklokalene til Vestfossen Cellulose. I samme bygning ligger nå også Arena Vestfossen, som omfatter flere kunstgallerier og kunstverksteder.

Visning

Kjøp av bolig er en av de største beslutningene vi tar i løpet av livet. .
Før du bestemmer deg for å kjøpe en bolig av oss kan vi derfor tilby visning i en tilsvarende leilighet.
Ta kontakt med Odd Erling Aasen - 95095918 - odd.erling@trysilhus.no om du ønsker en visning eller har noen spørsmål.

Trysilhus flerfamilie

Trysilhus er et selskap som har spesialisert seg på å bygge flermannsboliger.
Vi bygger et eget utviklet konsept som ble bygget for første gang i 1993. Siden den gang har vi beholdt vårt tradisjonelle konsept og uttrykk, men utviklet boligene i takt med våre egne erfaringer, nye krav som følger bransjen og kundenes tilbakemeldinger.

Parkering og utvendig bod

Leilighetene leveres med 1 parkeringsplass i carport. Prosjektet er tilrettelagt for ladestasjon for elbil.
Leilighetene leveres med ca 5 kvm. utvendig bod. Bod plasseres på kortenden av hvert hus. Boder leveres med strøm og lys.

Standard

Innvendige overflater

Leilighetene leveres med overflater av god kvalitet. Vi har valgt fornuftige overflater
på gulv, vegger og tak - overflater som tåler normalt bruk. I en Trysilhusleilighet får du parkett på gulv og malt gips på vegg. Himling leveres med sparklet og malt gips.
Kjøkkeninnredning leveres som hvitt profilert med opplegg for integrerte hvitevarer.
Garderobeskap på alle soverom. Hvite dører og listverk.
Ønsker du et personlig preg på leiligheten, kan du gjøre dette gjennom våre tilvalgsmuligheter. Så fremt fremdriften tillater det.

Felleskostnader inkluderer

Sameiet bestemmer selv hva de selv ønsker å ha inkludert i fellesutgiftene. I det budsjettet vi har laget har vi estimert med utvendig forsikring, utvendig strøm og carport, internett, styrehonorar, forretningsførsel, brøyting og serviceavtaler på tekniske installasjoner

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3048
Gårdsnr: 59
Bruksnr: 24

Annonseinformasjon

FINN-kode 105295040
Sist endret 9. jun. 2021 14:15
Referanse Trysilhus SørØst Ormåsen

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.