Bildegalleri

Ny moderne leilighet, to-roms, 14 m2 terrasse, 2 etg. til leie. Må sees!

Kart med kartnålRingshaugveien 12, 1356 Bekkestua
Månedsleie
19 000 kr
Depositum
55 000 kr
Inkluderer
Oppvarming fra vannbåren varme, vann- og avløpsutgifter og renovasjoner inkludert i husleien

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
35 m² (BRA-i)
Bruksareal
35 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
14 m² (TBA)
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
2.
Leieperiode
15.07.2024 - 15.07.2030
Bruttoareal
35 m²
Energimerking
B - Lysegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Aircondition
Alarm
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Lademulighet
Livsløpsstandard
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Moderne ny to-roms leilighet med 14 m2 balkong ut mot rolig, stille og grønt beplantet område med sol hele dagen leies ut. Leiligheten er på 35 m2 har ett soverom, og passer derfor spesielt godt for et par eller for en enslig person. Leiligheten er romslig, og gir en god romfølelse, også på grunn av den store luftige balkongen. Leiligheten er helt ny og er delvis møblert, så du/dere kan innrede med noen møbler selv som du/dere ønsker. Med leiligheten følger vaskemaskin, hvitevarer, skuffer, skap, noen lamper, en stor sportsbod, sykkelparkering og det er mulig å benytte gjesteparkering i garasjen med egen nøkkel. I tillegg har utleier betalt for montering av lamell gardiner i stuen/kjøkken og lystette rullegardiner på soverommet.

Det er kun ett minutt å gå til t-banen, blåtrikken og busstasjonen på Bekkestua som er et knutepunkt i Bærum. Kun 17 minutter med buss/t-bane til Nasjonalteateret i sentrum av Oslo, sone 1. Bussene går hele døgnet, inkludert nattbuss. Fra Bekkestua går også flybussen. I tillegg er Bekkestua et veldig koselig sted med både senter, restauranter, caféer, bibliotek, apoteker, treningssenter, helsetjenester, frisører og alle slags forretninger. Nadderudhallen med svømmebasseng, Nadderud Arena og Bærumsmarka er like i nærheten.

Leiligheten har vannbåren romoppvarming i stue, kjøkken, soverom og gang, og er utstyrt med egen termostat. Leiligheten har også et forhåndsinnstilt balansert ventilasjonssystem som tilfører luft og trekker luften ut på kjøkken og bad. En strømavtale tegnes når leietaker flytter inn (kun for bad/varmekabler, komfyr og lamper).

Adkomst: Fra Bekkestua, finn Bekkestuveien ved vinmonopolet på Bekkestua, og på toppen av bakken ta til høyre til Ringshaugveien 12, inngang B. Ring på ringeklokken til leilighet B-211, og døren vil bli åpnet via porttelefonen i leiligheten.

Bare ta kontakt med Haugen på mobil: 97700055 om noe er uklart.
Håper å se deg/dere på visning! :-)

Visning

Ellers visning etter avtale. Ring mobil: 97700055

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode358339982
Sist endret10. juli 2024 10:33

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.