Bildegalleri

Utleid

Leilighet med egen hage i rolig blindvei på Billingstad

Kart med kartnålÅsløkkveien, 1396 Billingstad
Månedsleie
13 000 kr
Depositum
39 000 kr
Inkluderer
Vann og kommunale avgifter

Nøkkelinfo

Primærrom
45 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
1.
Leieperiode
05.08.2024 - 05.08.2026
Energimerking
B - Gul

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Moderne
Parkett
Rolig
Turterreng

Beskrivelse

Hyggelig og moderne hybelleilighet til leie i første etage av nyere enebolig på Billingstad. Leiligheten disponerer egen hage som er pent opparbeidet med gress, planter og skjermende hekk.

Huset ligger rolig og solrikt til i stille blindvei, i et barnevennlig område preget av villabebyggelse. Leiligheten har egen inngang og disponerer biloppstillingsplass til en bil.

Inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, stort soverom, gang, bad og bod, samt liten utebod. Kjøkkenet har barløsning og glaserte fliser over kjøkkenbenk. Det er integrert stekeovn, keramisk koketopp og oppvaskmaskin, i tillegg til kjøleskap. Badet har egen 200 Liter varmtvannsbereder, samt inkludert vaskemaskin og opplegg for tørketrommel. Leiligheten har egen strømmåler.

Huset er bygget med nye krav til isolering, og leiligheten har dobbel vegg mot hovedhus. Leiligheten er delvis møblert med dobbeltseng, sofa, tv-benk, kjøleskap og vaskemaskin, men kan leies ut umøblert om ønskelig.

Det er 10 minutter gåavstand til både Billingstad og Slependen togstasjon, samt bussholdeplass og matbutikk. Vestmarka ligger kun noen minutter unna med bil, med unike turmuligheter sommer som vinter. Gåavstand til båthavn, sjøen, Meny, Burger King, IKEA og Elixia.

Leiligheten er ledig fra 5. august.

Vi søker hyggelig og rolig, ikke-røykende leieboer(e) med ønske om et langsiktig leieforhold. Gode referanser (alternativt firmagaranti) er ønskelig.

Ta kontakt hvis dette høres interessant ut så blir vi enig om visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode358273638
Sist endret24. juni 2024 21:46

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.