Bildegalleri

Billingstad: NY 4-romsleilighet med garasjeplass og 2 balkonger - Oppvarming og varmtvann ink. - Ledig omgående

Kart med kartnålVekslerfaret 4, 1396 Billingstad
Månedsleie
30 000 kr
Inkluderer
Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og parkering er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
123 m² (BRA-i)
Bruksareal
123 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024 - 31.07.2027
Energimerking
C

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Umøblert
Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Beliggenhet
Vekslerfaret 4 ligger stille og rolig til med nærhet til naturen. Vestre Billingstad er et fint område med store grøntområder og fine turområder. Det er flott tilgang på friluftsområder på flere sider av bebyggelsen. Om sommeren kan du slenge håndkleet over skuldrene, sette deg på sykkelsetet og svippe ned til sjøen for et morgenbad. Om vinteren starter skiløypene like utenfor stuedøren!

Det nye torget blir et sosialt samlingspunkt for for beboerne på Vestre Billingstad og nabolaget i nærheten. Her planlegges det for restaurant, apotek, bakeriutsalg, frisør, blomsterbutikk, kaffebar og kanskje et nytt treningssenter. Matbutikk finnes allerede, og ligger kun en kort spasertur unna leiligheten din.

Det er ellers kort vei til Holmen senter, Billingstadsletta med flere butikker, samt større kjøpesenter i Asker og Sandvika. Rett ved leiligheten er det en KIWI butikk for dagligvarehandel.

På Holmen er det en rekke servicetilbud og idrettstilbud. Tennishall, turnhall, hockeyhall, fotballbaner, klatrehall og andre idrettstilbud. Gangavstand til IKEA Slependen. Svømmehall ved Holmenskjæret med et hovedbasseng, terapibasseng, sosialrom, kafe og øvrige nødvendige fasiliteter. Svømmehallen er utformet slik at du kan ta i bruk deler av taket som et rekreasjonsområde. Holmen senteret med hyggelige spisesteder, vinmonopol osv.

Fra leiligheten er det kort avstand til offentlig kommunikasjon. Langs Slemmestadveien går det flere ganger i timen buss i retning Asker og Sandvika, samt ekspressbuss inn til Oslo. Det er rundt 300-400 meter til nærmeste busstopp. Dersom du ønsker å benytte deg av toget finner man Billingstad stasjon rundt 1,2 km fra leiligheten. Hit bruker du omtrent 17 minutter til fots. Herfra går toget til Asker og Oslo to til fire ganger i timen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse!

Innhold
Velkommen til Vekslerfaret 4, fint beliggende 4-romsleilighet på Billingstad i Asker med kort vei til både Oslo og Asker sentrum. Leiligheten er NY og kan blandt annet skimte med både 2 balkonger og 2 bad, samt medfølgende parkeringsplass i felles garasjekjeller. Her har man en skjermet og barnevennlig beliggenhet, med flott utsyn og gode solforhold. Det er også fine, naturlige lysforhold gjennom store vindusflater. Kort vei til sjøen, Holmen Fjordhotell og Hvalstrand. Leiligheten er gjennomgående med 3 soverom og stor stue i åpen løsning med kjøkkenet med integrerte hvitevarer. Parkett på gulv og malte veggflater. I tillegg til parkeringsplass, er også oppvarming, varmtvann og grunnpakke internett inkludert i leien.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré/gang, stue, kjøkken, 2 bad og 3 soverom.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Nybygg fra 2023 med gjennomgående høy standard.
2 flislagte bad.
Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer.
Forøvrig malte veggflater og parkett på gulv.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Eierforhold
Eierseksjon

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 30 000 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2024
Leietid: 01.08.2024 - 31.07.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: rolf.hagadokken@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Sigurd Terjesen Hauge

Saksnummer
54883/0483-24

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3203
Gårdsnr: 32
Bruksnr: 290
Seksjonsnr: 20

Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig. Kontakt megler dersom du ønsker å melde interesse for boligen. Vårt digitale interessentskjema fylles ut på eller i forkant av visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode358161429
Sist endret10. juli 2024 12:32
Referanse54883

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.