Bildegalleri

Utleid

MAGASINPARKEN - Ny 2-roms - 39 m2 - Gangavstand til Ski stasjon - 11 min til Oslo

Kart med kartnålMagasinhagen, 1423 Ski, 1423 Ski
Månedsleie
15 800 kr
Depositum
47 400 kr
Inkluderer
Felles husforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei mv.

Nøkkelinfo

Primærrom
39 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
1.
Leieperiode
27.09.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Livsløpsstandard
Moderne
Parkett
Sentralt

Beskrivelse

Beskrivelse
Flott 2-roms leilighet som ligger i 1. etasje i Magasinhagen, et praktfullt leilighetsbygg i den arkitektonisk unike Magasinparken i Ski. Super leilighet med 1 soverom, 1 bad og stor markterrasse.

Høydepunkter
• Gangavstand (700 meter) til Ski stasjon og Ski sentrum
• Ca. 11 minutter til Oslo med nye Follobanen
• Gode kollektivmuligheter
• Attraktiv beliggenhet
• Felles takterrasse
• Privat markterrasse på 8 m2
• Vannbåren gulvvarme
• Balansert ventilasjon
• Eikeparkett (hvitlasert)
• Delvis møblert
• Integrerte hvitevarer (kjøleskap, ovn, platetopp og oppvaskmaskin)
• Låsbar kjellerbod ca. 2,5 m2

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder entre, bad, stue/kjøkken, 1-soverom og kjellerbod. Utgang til romslig privat markterrasse.

Entre
Delikate fliser (Brown-Grey).

Kjøkken/stue
Pent kjøkken med innredning fra HTH. Integrerte hvitevarer (kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn og platetopp). Hvitlasert eikeparkett.

Bad
Delikate fliser (Brown-Grey). Baderomsinnredning. Dusjvegger, vegghengt klosett, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og vannbåren gulvvarme.

Beliggenhet
Bygget består av 68 moderne selveierleiligheter fra 36 til 173 kvm fordelt på åtte boligetasjer og underliggende garasjeanlegg. På toppen av bygget, plan 9, blir det en stor felles takterrasse med flere soner til glede for alle beboerne i bygget. Her blir det glimrende solforhold og en herlig utsikt.

Magasinhagen er tegnet av anerkjente Code arkitektur. Mot de fredede vognhallene og Magasinplassen i vest trappes bygget ned slik at hele bygget fremstår som et stort terrassert landskap med gode kveldssolforhold og en felles takhage. Videre har Magasinhagen små lekeplasser og et større naboskapsrom som er allment tilgjengelig.

Et godt sted å bo handler nesten like mye om hvordan det er ute, som inne. Dette er det tenkt mye på, og det er lagt til rette for at det skal være både hyggelig og praktisk å bevege seg rundt på området, enten du er på vei til jobb med levering i barnehagen først, eller du skal treffe noen venner på torget for en kopp kaffe og bakverk en lørdags formiddag.

Magasinparken ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna. Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv.

Overtakelse
Leiligheten overtas av utbygger 25. september, og er klar for innflytting til 27. september.

Ved langsiktig leieavtale med et firma kan leiligheten leies ut fullt møblert og utstyrt (ny mnd. pris avtales).

Strøm er ikke inkludert i mndsleie.

https://magasinparken.no

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode358031704
Sist endret18. juli 2024 19:16

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.