Bildegalleri

Utleid

BISLETT/ST.HANSHAUGEN - Stor og lys 2-roms toppleilighet - Ledig omløpende!

Kart med kartnålFRYDENLUNDGATA 6B, 0166 Oslo
Månedsleie
17 000 kr
Depositum
3 mnd/Garanti
Inkluderer
Internett, trappevask, vaktmestertjenester

Nøkkelinfo

Primærrom
61 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
5.
Leieperiode
01.06.2024 - 31.05.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Velkommen til Frydenlundgata 6B!

Innhold
Leiligheten er 61 kvm og ligger i 5.Etasje. God plass i stuen til både sofa og spisebord. Soverom har utsikt mot Holmenkollen. Badet er av nyere standard med opplegg for vaskemaskin. Kjøkken inkluderer oppvaskmaskin, komfyr og kombi-kjøleskap.  

Leiligheten leies ut umøblert. 

Standard
Gjennomgående god standard, lyse vegger, fine gulv, flislagt baderom med varmekabler og opplegg for vaskemaskin.

Visning
Visning etter avtale. Vi ber om at interessenter fyller inn interesseskjema fra linken øverst i annonsen. Aktuelle leietakere vil bli kontaktet vedrørende visning.

Elektrisitet
Elektrisk oppvarming, abonnement tegnes av leietaker.

Internett
Inkludert i leien har du en lav basishastighet som gir deg muligheten til å utføre grunnleggende oppgaver på internett. Hastigheten lar seg enkelt oppgradere ved behov til gunstige priser, men bekostes av leietaker.

Sikkerhetsstillelse
Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti fra Keyhole: 

*Leiegaranti er engangsbeløp du betaler samtidig med første husleie. Beløpet tilsvarer 12% av 4 mnd. husleie og garanterer for leie i 3 år. Dette er gunstigere for leietakere ettersom depositumsrenten er lav. Fremfor å låse pengene dine til en lavrente konto vil jeg anbefale deg/dere heller å plassere disse på en høyrentekonto i eksempel banken din og du vil få høyere avkastning. Samtidig vil du tjene opp garantibeløpet. Eventuelt kan du benytte pengene til noe annet, som eksempel bufferkonto, fond eller til ellers bruk. Vi opplever også noen forsinkelser med utbetaling av depositum. Dette gjør at leietaker ofte kan oppleve problemer med betalingen av dette til ny utleier, dette slipper du å tenke på. Du kan lese mer om leiegaranti her om noe er uklart:  https://no.usekeyhole.com/ 

Leiebetingelser
Ni måneders bindingstid og tre måneders oppsigelse etter de ni første måneder.
Vi tar referanse- og kredittsjekk av aktuelle leietakere. 

Visning
Visning etter avtale. Send en melding via annonsen med litt informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også mobilnummer, hvilken måned du skal flytte og referanse fra tidligere utleier hvis du har det. Aktuelle interessenter vil bli kontaktet angående visning.

Beliggenhet
Dagligvarehandel & uteliv Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Mega i Dalsbergstien, Kiwi i Waldemar Thranes gate eller bunnpris i Sofies gate. Du har også Hegdehaugsveien og Bogstadveien kun 15 minutter unna, hvor det florerer av shoppingmuligheter. Vinmonopolet er lokalisert i Thereses gate, kun 5 minutter unna. I en så sosial, sofistikert og trendy bydel finner man selvsagt et mangfold av restauranttilbud.

En kald høstkveld kan bli lite bedre enn med en ekte, organisk husmannskost på selveste Smalhans. Om smaksløkene lengter etter rykende fersk texmex eller tapas, så rusler man raskt til Kolonialen i Sofies gate. Selv pizzaen er upåklagelig her på Haugen. Både Arte Pazza, Pizza Plutselig og nationalmesteren Patio er kritikerroste restauranter. Idrett & friluftsliv.

Boligen ligger hånd i hånd med St. Hanshaugen park og Stensparken. Slottsparken ligger heller ikke langt unna, og de tre idylliske grøntområdene fungerer som sosiale samlingspunkter. St. Hanshaugen park ble anlagt som en promenadepark i landskapsstil, med gangveier som slynger seg gjennom terrenget, svanedam, bekkeløp med bro, servering, og skulpturer. Ved festplassen i sydskråningen ligger en scene som brukes til konserter, utekino og andre arrangementer.

Solrike sommerdager er tilsynelatende populært å tilbringe på St. Hanshaugen, hvor folk samles rundt engangsgriller, spiller musikk med små mobilhøyttalere og skravler til solen går ned. Mange betrakter denne som en av de fineste parkene i byen.

Midt i hjertet av bydelen finner du Bislett Stadion. Dette er en verdenskjent sportsarena, og et åsted for over 50 verdens-rekorder i friidrett. Hvem som helst kan ta del i mangfoldet av spennende arrangementer som skjer akkurat her. Innendørs er det en oppvarmet løpebane som er åpent året rundt. En av stadionets største begivenhet er det årlige "Bislett Games" hvor verdens beste utøvere innenfor friidrett samles i kamp om nye titler og verdensrekorder, og du kan ta del i tribunene i berusende god stemning. Det er i tillegg fantastiske treningsfasiliterer på Bislet Stadion, Bislett bad og SATS Elixia Bislett. I tillegg finner du også Fitness xpress og Smart trening i kort avstand fra leiligheten.

Området ligger også i umiddelbar nærhet til St. Hanshaugen og Stensparken der man kan nyte fine turområder.

Kollektivforbindelser Bislett er et praktisk knutepunkt for den som vil komme seg rundt uten bil, hvor trikkelinjene 17 og 18 strekker seg mot nord og syd i Pilestredet og holdeplassen Dalsbergstien. Busslinjene 21 og 37 i hhv. Sofies plass og Ullevålsveien. Uansett hvor du trenger å dra i byen, ligger en problemfri adkomst ved hjelp av det gode kollektive tilbudet på Bislett. Ønsker du å ta deg til Gardermoen ligger busstoppet "Sofies plass" få minutter unna leiligheten.

Barnehager, skoler og utdanningsinstitusjoner I paralellgata (Schwensensgate) til Frydenlundgata ligger den idylliske Melkeveien barnehage. I tillegg finner du Amigos familiebarnehage, Lille Bislet studentbarnehage og Langaard barnehage i nærheten. For de litt eldre barna har man Bolteløkka, Ila, St. Sunniva skole, Møllergata, Fagerborg og Kristelig Gymnasium Ungdomsskole. Studiemiljøet florerer på Bislett hvor du har både Høgskolen i Oslo og Akershus (Oslomet) noen minutters gange nedover Dalsbergstien og Universitetet i Oslo på Blindern som ligger en kort trikketur unna med 17- eller 18-trikken. Trikkestoppet "Dalsbergsstien" ligger kun 5 minutter gangtid unna. Leiligheten har også veldig nær beliggenhet i forhold til 37-bussen som tar deg til Handelshøyskolen BI i Nydalen. For de som går på Sonans og Akademiet kan man ta beina fatt og gå da det kun er 5 minutters gange. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet

Vi tar forbehold om feil i annonsen og at alle bildene er ment som illustrasjonsbilder. 

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode357185199
Sist endret06. juli 2024 07:14
ReferanseB-H0501

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.