Bildegalleri

Utleid

HVALSTAD - Stor arkitekttegnet enebolig over 3 plan i naturskjønt område. Fantastisk fjordutsikt - 4 soverom!

Kart med kartnålHvalstadåsen 48, 1395 Hvalstad
Månedsleie
35 000,–
Depositum
105 000,–

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
245 m² (BRA-i)
Bruksareal
245 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Etasje
1.
Tomteareal
885 m² (eiet)
Byggeår
2011
Energimerking
C - Oransje

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Hage
Parkett
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Umøblert

Beliggenhet

Hvalstad er et svært familievennlig boligområde i Asker beliggende ved foten av Skaugumsåsen. Boligen ligger flott til med umiddelbar nærhet til naturen, og det er flere turstier i området. Innen gangavstand har man skoler og barnehage.

Det er kort vei til til Semsvann med fine bademuligheter om sommeren. Skaugumåsen er et populært tur mål for de litt spreke. Om vinteren brøytes det til skiløyper over Skaugumjordene til Semsvannet og videre til Furuholmen og Gupu. Vestmarka byr videre på mange flotte skiturer om vinteren. Fra Hvalstad har man kort vei til sjøen, her har man både Holmenskjæret og Hvalstrand med flotte bademuligheter. Flere båthavner i området, Leangbukta båtforening, Asker seilforening, Holmenskjæret båthavn. Kystkulturstien går ifra Holmenskjæret og videre utover til Vollen. Vardåsen skisenter, badeland samt utendørs skøytebane på Risenga og Asker golfbane er kun en kort kjøretur unna.

En kort sykkeltur unna ligger Holmensenteret med alle typer forretninger, og Holmen idrettspark med flere fotballbaner, lysløype, hoppbakke, ishockeyhall, ny idrettshall, tennishall, klatresenter med mer. Kun en 10 minutters kjøretur unna kommer du til Asker, med sine mange forretninger og servicetilbud. Her er det flere koselige og populære kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud.

Av offentlig kommunikasjon har du toget fra Hvalstad stasjon med hyppige avganger mot Asker og Oslo. Togstasjonen ligger kun en 10 minutters gange fra boligen. Busstoppet Asker museum med 270-bussen mot Asker eller Sandvika er kun en 3 minutters gåtur unna. Med bil er det meget rask og enkel tilgang til E-18. Du bruker 23 minutter til Drammen, 8 minutter til Sandvika og 20 minutter til Oslo sentrum.

For barnefamilien er det noen minutters gange til Hvalstad barneskole og Torstad ungdomsskole.

Husleien inkluderer

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter og renovasjon.
- Hvitevarer på kjøkken.

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm.
- Tv og internett.

Annet:
- Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
- Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Standard

Velkommen til Hvalstadåsen 48 - En fantastisk og romslig arkitekttegnet enebolig over tre plan på Hvalstad til leie. Huset ligger fint til i et høydedrag i naturskjønne omgivelser og med fantastisk fjordutsikt. Flere solrike uteplasser med flotte terrasser, balkong og hage. Huset har også tilhørende dobbelgarasje med egen inngangsdør. Beliggenheten er svært barnevennlig med kort vei til skoler og barnehager, samtidig kort vei til marka, sjøen og buss/tog.

Standard:
Huset ble oppført i 2011 og har gjennomgående meget god standard. 3.etasje er bygd på i 2024 med loftstue og soverom. Samt er hovedetasje overflateoppusset i 2024. I alle tre etasjer er det store vinduer som slipper rikelig inn med naturlig lys. Praktiske plassbebygde skap- og hylleløsninger. Huset har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Huset har en perfekt blanding av funksjonalitet og lekre materialvalg!

Rom:
Hovedetasje (2.etasje):
Entré/hall:
Stor og innbydende entré/hall som gir boligen et imponerende førsteinntrykk. Entréen har flislagt gulv og flere vindusflater som gir en lys atmosfære. Videre fra entréen kommer man til en praktisk mellomgang med spesialtilpasset oppbevaringsmøblement.

Stue/spisestue/bibliotek:
Lys og romslig stue hvor man umiddelbart legger merke til de store vindusflatene som tilfører rommet rikelig med naturlig lys. Veggene er nymalt i en tidsriktig gråfarge, og sammen med den generøse takhøyden tilfører det stuen en åpen og luftig følelse. Stuen er delt inn i tre seksjoner. Her er det god plass til både stor sofagruppe og spisegruppe, hvor venner og familie kan samles. Utgang til terrasse fra stuen via to-fløyet balkongdør med fantastisk utsikt mot fjorden og inn til Oslo. Her er det plass til utemøblement hvor en kan sitte og nye utsikten. Med flere grøntområder like utenfor ligger huset meget fritt og skjermet til.

Kjøkken:
Et romslig og stilrent kjøkken fra byggeåret. Kjøkkenet er innredet med lyse profilerte fronter, benkeplate og kjøkkenøy av granitt. Hvitevarer bestående av integrert koketopp, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Over koketoppen er det montert ventilator. Kjøkkenet er meget lyst grunnet de store vindusflatene, som tilfører rommet en herlig atmosfære. Det er og plass til en liten spisegruppe hvor man kan nyte frokosten foran vinduene. Utgang til romslig terrasse/hage og hage med kveldssol fra kjøkkenet. På terrassen er det plass til grill og annet utemøblement.

Toalettrom:
Praktisk toalettrom med adkomst fra mellomgang. Toalettrommet er innredet med servant med underskap, vegghengt toalett og speil. Rommet har flislagt gulv, delvis panel og malt veggoverflate.

1.etasje:
Stue:
Stuen er malt i delikate og tidsriktige farger, og oppleves som et koselig oppholdsrom med gode møbleringsmuligheter. Fra stuen er det utgang til hagen og en koselig stenlagt uteplass med plass til forskjellig utemøblement. Her er det sol hele formiddagen og til litt utover ettermiddagen.

Hovedsoverom:
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til stor dobbeltseng, kommode og nattbord. Rommet har i tillegg tilgang til eget walk-in garderobe som gir godt med oppbevaringsplass til alt av klær, sko og smykker. Fra soverommet er det tilgang til et stilrent og moderne baderom. Baderommet er innredet med dobbelservant, servantskap, vegghengt toalett, badekar og stor dusj. Rommet har flislagt gulv med gulvvarme og lysmalte vegger.

Soverom:
I tillegg til hovedsoverommet har boligen to andre soverom i 1.etasje. Begge soverommene har god plass for dobbeltseng, skap eller annet passende møblement. Store vindusflater på rommene gir godt med naturlig lys inn og med lysmalte vegger får rommene en åpen og luftig atmosfære. Rommene er og innredet med en stor garderobe i hvert rom som gir gode muligheter for oppbevaring.

Bad:
Delikat bad med flislagt gulv og vegger og god belysning fra downlights. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant med servantskap, hyller på begge sider av servantene og dusj med glassdør. Over servantskapet er det praktiske hyller for oppbevaring og speil med lys.

Vaskerom:
Boligen har et separat vaskerom med plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har flislagt gulv og lysmalte vegger. I tillegg har vaskerommet gode skap med mye lagringsplass og gunstig benk med underskap.

3.etasje:
Stue:
Ny, romslig og lys loftstue med gode møbleringsmuligheter. To praktiske boder som gir god oppbevaringsplass.

Soverom:
Fra stuen har man tilgang til et soverom med god plass til stor dobbeltseng, nattbord på begge sider, skrivebord eller annet møblement.

Diverse opplysninger

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapet, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 105.000,- evt. leiegaranti fra HDI Global Specialty kr. 12.600,-. Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Ledig fra 1. juli eller etter nærmere avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peis i 1. etasje. Balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning.

Parkering

Dobbelgarasje med elbil-lader for to biler, samt flere biloppstillingsplasser.

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.06.2011.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3203
Gårdsnr: 30
Bruksnr: 421

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356955202
Sist endret01. juli 2024 14:39
ReferanseKR86.2497

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.