Bildegalleri

Utleid

KONGSLIA-4-roms hjørneleilighet med terrasse på ca. 54 kvm og fin utsikt. Mulighet for garasjeplass.

Kart med kartnålHaugbro Terrasse 198, 1405 Langhus
Månedsleie
21 500 kr

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
115 m² (BRA-i)
Bruksareal
115 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
1.
Tomt
Eiet
Bruttoareal
115 m²
Byggeår
2019
Energimerking
B - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Matrikkel

Gnr. 125 bnr. 458 snr. 58 i Nordre Follo kommune

Arealer og fordeling per etasje (NY)

Totalt BRA '115 kvm

Innhold

1. etasje, 4-roms: Entré, stue/kjøkken, 2 bad, bod, garderobe og 3 soverom.

Oppdragsnummer

10-24-0055

Beliggenhet

På Kongslia bor du landlig og fint til, men like fullt sentralt. Det er kort vei til påkjøring på E6, og gangavstand til bussholdeplass og togstasjon. Pendling inn til Oslo vil ta betydelig kortere tid når Follobanen åpner i 2021. Flere barneskoler, barnehager og dagligvarebutikker ligger i gangavstand.

Nøstvedtmarka ligger tett på eiendommen, og både lysløype og langrennsspor starter like i nærheten. Sommerstid er det terrengsykkelstier, fiskevann og muligheter for kano. I nærområdet er det også treningssenter, flere aktive idrettslag og mange andre organisasjoner. Det er ellers kort vei til skøytebane, svømmehall, ridesenter og idrettsanlegg.

Legg gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Turen er heller ikke lang til populære Ingierstrand, Hvervenbukta eller Breivoll.

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Coop Extra Langhus og Kiwi Oppegård. Ski Storsenter ligger ca. 10 minutters kjøretur fra Kongslia, og Kolbotn Torg ligger omtrent like langt unna i motsatt retning. Utvalget av butikker og andre servicetilbud er meget bra.

Nærmeste bussholdeplass er Stenfelt som ligger en kort spasertur fra boligen. Det er et drøyt kvarter å gå til togstasjon med forbindelse til bl.a. Oslo. Med bil fra Langhus tar det ca. 3 min til Oppegård, 9 min til Ski, 11 min til Kolbotn og 20 min til Oslo S.

På Langhus er gang- og sykkelstinettet godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier. Fra eiendommen er det kort vei til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i nærmiljøet, blant annet Tussestien, Oppegårdsveien og Lyngåsveien. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr.

Areal

1. etasje: Bruksareal utgjør 115 kvm som omfattes av:

Entré, stue/kjøkken, 2 bad, bod, garderobe og 3 soverom.

Innhold og standard

1. etasje, 4-roms: Entré, stue/kjøkken, 2 bad, bod, garderobe og 3 soverom.

Det er heis fra garasjen til etasjeplan, og leilighetene har inngang fra svalgang. Inne i leilighetene er det lagt trestavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom, og veggene er malt i lys grå. Det er listefri overgang til tak og dørene leveres glatte i hvitt. Innvendig bod i forbindelse med entreen.

Stue og kjøkken
Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen et sosialt oppholdsrom. Felles for alle leilighetene er at utsikten blir ivaretatt gjennom store vinduer og rekkverk i glass på terrassen utenfor. Stuen har utgang til en stor, herlig terrasse på 54 kvm , noe som vil gi en fin forlengelse av rommet i sommerhalvåret. Terrassen strekker seg rundt leilighetshjørnet, og her er det mulighet for både sittegruppe, solsenger og spiseplass. Med det store arealet er det enkelt å møblere i flere soner, slik at man alltid er beredt for festlige lag.

Kjøkkeninnredning er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har hvite, glatte fronter og laminatbenkeplate med spiseplass. Videre har kjøkkenet sort vaskekum, ettgreps kjøkkenbatteri, kullfilterventilator, brannslange og tilkobling for oppvaskmaskin.

Bad/wc
Leiligheten har to flislagte baderom. Hovedbadet er romslig og delikat med hvite fliser på veggene, grå fliser på gulv, gulvvarme og downlights i himlingen. Innredningen består av servant med underskap, heldekkende speil og vegghengt toalett. Videre har badet et dusjhjørne med innfellbare glassvegger og det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Baderom II har en suiteløsning tilknyttet hovedsoverommet er også delikat flislagt og består av servant med underskap, speil, vegghengt toalett og dusjhjørne.

Soverom og bod
Leiligheten har tre soverom, alle med 14 mm trestavs eikeparkett og lysegrå vegger. Hver leilighet har dessuten en innvendig bod og en sportsbod.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten blir levert med hvitevarer og ellers møblert.

OBS. Aktuelle bilder kan avvike fra reel leilighet. Bildene er fra en visningsleilighet, men gir et riktig bilde på type standard.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 21 500,- pr. måned.

I tillegg til husleie kommer strøm, internett og kabel tv .

Oppvarming

Det er gulvvarme på bad. Det er balansert ventilasjon med 75 % varmegjenvinning. Videre blir det sprinkleranlegg med vanntåkesystem, brannslange i kjøkkenbenk og varmtvannsbereder i bod.

Parkering

Det er mulig å leie garasje plass. Kontakt megler Øvrig parkering blir etter områdets gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Utleier har, til tross for krav om energimerking, valgt å ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket. Leietaker kan kreve boligen energimerket for utleiers regning og risiko.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet avSøderberg & Partners (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 1. Juli 2024
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.03.2025 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31. Juni 2025
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.03.2025 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Avkjøring mot Oppegård fra E6 til vei 156 og videre mot Langhus og inn på Langhusveien. Fra Langhusveien og inn Haugbro Terrasse. 10 minutters kjøring fra Ski. Det vil bli skiltet fra Langhusveien med visningsskilt fra Privatmegleren under annonserte visninger

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3207
Gårdsnr: 125
Bruksnr: 458
Seksjonsnr: 58

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356867827
Sist endret01. juli 2024 09:04
Referanse10240055

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.