Bildegalleri

GRÜNERLØKKA - Flott 3-roms leilighet med balkong og felles takterrasse. Fyring, varmtvann og internett inkl. Ledig 1.aug

Kart med kartnålHerslebs gate 23, 0561 Oslo
Månedsleie
21 000 kr
Inkluderer
Oppvarming fra vannbåren varme og varmtvann er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
57 m² (BRA-i)
Bruksareal
57 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
3.
Leieperiode
01.08.2024 - 31.07.2027
Energimerking
F

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Kabel-TV
Heis
Balkong/Terrasse
Umøblert
Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Beliggenhet
Er du interessert i boligen? Send meg en mail med info om deg selv og evt. hvem du skal bo sammen med. Fint om du også legger ved telefonnummer.

Leiligheten ligger på Wexels plass mellom Grünerløkka, Tøyen og Grønland.

Et stort utvalg av restauranter, kaféer og butikker i umiddelbar nærhet. Rema 1000 kun ett minutts gange fra leiligheten. Grünerløkka ligger innen 5 min gangavstand, det samme gjør Grønland og Tøyen. Sentrum med Karl Johans gate, Oslo S, bussterminalen og Jernbanetorget ca. 10-15 minutters gange fra leiligheten.

Godt kollektivtilbud med flere buss- og trikkelinjer i området. Grønland T-bane stasjon hvor alle linjer passerer også i nærheten.

Flere parker og grøntområder i nærområdet. Botanisk hage og Tøyenparken ligger rett ved, samt flere fine parker på Grünerløkka som Kubaparken, Birkelunden og Sofienbergparken. Gode turmuligheter langs Akerselva.
Innhold
Leiligheten er sentralt beliggende på Wexels plass. Inngang til leiligheten fra svalgang med utsyn over pent opparbeidet og beplantet gårdstun. På svalgangen er det plass til bord og stoler rett utenfor leilighetsdøren. Leiligheten er lys og gjennomgående med god planløsning. Tilgang til felles takterrasse med flott utsikt over byen og sol fra morgen til kveld.

Stor og romslig entré med god plass til yttertøy og sko. Her har man også god plass til å plassere en kommode eller lignede. Ett stort soverom ved entré med garderobeskap som følger med. God plass til dobbeltseng. Lyst, flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjdører, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. God benkplass og oppbevaringsplass i skap under servant. Åpen kjøkkenløsning i stue med alle hvitevarer inkludert. Stuen er lys og hyggelig med plass til både spisebord og sofagruppe. Utgang til balkong fra stue. Balkongen vender mot rolig blindgate og det er plass til utemøbler på balkongen. Soverom nr. 2 ligger ved stuen. Her følger det også med garderobeskap.Det følger med en bod i kjeller. Husleien inkluderer fyring,varmtvann og internett.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, 2 soverom, bad, åpen kjøkkenløsning og stue.

Ytre rom:
Bod, balkong og felles takterrasse.

Standard
Parkett på alle gulv, vegger malte i lyse farger. Flislagte vegger og gulv på bad, varmekabler i gulv, innsvingbare dusjdører, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Åpen kjøkkenløsning med alle hvitevarer inkludert.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin.

Integrerte hvitevarer: komfyr, steketopp.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterrasse, kabel-tv og bredbånd inkl.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.


Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Eierforhold
Eierseksjon

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 21 000 pr. måned. Oppvarming fra vannbåren varme og varmtvann er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2024
Leietid: 01.08.2024 - 31.07.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: niklas.lundstrom@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Niklas Lundstrøm

Saksnummer
10554/0294-24

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 229
Bruksnr: 238
Seksjonsnr: 15

Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig. Kontakt megler dersom du ønsker du å melde interesse for boligen. Vårt digitale interessentskjema fylles ut på eller i forkant av visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356778960
Sist endret11. juni 2024 09:53
Referanse10554

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.