Bildegalleri

ST.HANSHAUGEN - Stilig 3-roms med god beliggenhet ledig omløpende!

Kart med kartnålWALDEMAR THRANES GATE 4 B, 0171 Oslo
Månedsleie
23 000 kr
Depositum
3mnd/Garanti
Inkluderer
trappevask, vaktmestertjenester

Nøkkelinfo

Primærrom
63 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
4.
Leieperiode
01.07.2024 - 30.06.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Moderne
Parkett
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL WALDEMAR THRANES GATE 4B!

Om du finner denne boligen interessant og ønsker en visning ber vi deg om å fylle inn interesseskjema: https://www.merkantilbygg.no/interesseskjema_utleie

Beskrivelse
Lys og fin 3-roms i 4 etasje bestående av: entré, baderom, separat kjøkken, stue og 2 soverom.
Leiligheten har en fin stue, lyse vegger, parkettgulv, separat kjøkken og flislagt baderom.

Strøm:
Strøm er ikke inkludert og Strømabonnement tegnes av leietaker.

Internett:
Internett er inkludert med grunnpakkehastighet fra Global Connect.

Leiebetingelser:
Tre måneders depositum. Ni måneders bindingstid, deretter tre måneders oppsigelsestid (9 + 3).

Bod/minilager
Det er mulighet for leie av bod/minilager for kr 500 kr/mnd.

Sikkerhetsstillelse
Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti fra Keyhole.

*Leiegaranti er engangsbeløp du betaler samtidig med første husleie. Beløpet tilsvarer 12% av 4 mnd. husleie og garanterer for leie i 3 år. Dette er gunstigere for leietakere ettersom depositumsrenten er lav. Fremfor å låse pengene dine til en lavrente konto vil jeg anbefale deg/dere heller å plassere disse på en høyrentekonto i eksempel banken din og du vil få høyere avkastning. Samtidig vil du tjene opp garantibeløpet. Eventuelt kan du benytte pengene til noe annet, som eksempel bufferkonto, fond eller til ellers bruk. Vi opplever også noen forsinkelser med utbetaling av depositum. Dette gjør at leietaker ofte kan oppleve problemer med betalingen av dette til ny utleier, dette slipper du å tenke på. Du kan lese mer om leiegaranti her om noe er uklart:  https://no.usekeyhole.com/ 

Visning:
Etter avtale. Send en melding via annonsen med litt informasjon om deg/dere, jobb/studier, alder osv. Oppgi også mobilnummer, ønsket innflytningsdato og referanse fra tidligere utleier dersom du/dere har det. Aktuelle interessenter vil bli kontaktet vedrørende visning.

Beliggenhet:
Dagligvarehandel & uteliv Dagligvarehandelen kan gjøres rett over gaten på Kiwi i Waldemar Thranes gate eller bunnpris i Sofies gate. Du har også Hegdehaugsveien og Bogstadveien kun 15 minutter unna, hvor det florerer av shoppingmuligheter. Vinmonopolet er lokalisert i Thereses gate, kun 5 minutter unna. I en så sosial, sofistikert og trendy bydel finner man selvsagt et mangfold av restauranttilbud.

En kald høstkveld kan bli lite bedre enn med en ekte, organisk husmannskost på selveste Smalhans. Om smaksløkene lengter etter rykende fersk texmex eller tapas, så rusler man raskt til Kolonialen i Sofies gate. Selv pizzaen er upåklagelig her på Haugen. Både Arte Pazza, Pizza Plutselig og nationalmesteren Patio er kritikerroste restauranter. Idrett & friluftsliv.

Boligen ligger hånd i hånd med St. Hanshaugen park og Stensparken. Slottsparken ligger heller ikke langt unna, og de tre idylliske grøntområdene fungerer som sosiale samlingspunkter. St. Hanshaugen park ble anlagt som en promenadepark i landskapsstil, med gangveier som slynger seg gjennom terrenget, svanedam, bekkeløp med bro, servering, og skulpturer. Ved festplassen i sydskråningen ligger en scene som brukes til konserter, utekino og andre arrangementer.

Solrike sommerdager er tilsynelatende populært å tilbringe på St. Hanshaugen, hvor folk samles rundt engangsgriller, spiller musikk med små mobilhøyttalere og skravler til solen går ned. Mange betrakter denne som en av de fineste parkene i byen.

Midt i hjertet av bydelen finner du Bislett Stadion. Dette er en verdenskjent sportsarena, og et åsted for over 50 verdens-rekorder i friidrett. Hvem som helst kan ta del i mangfoldet av spennende arrangementer som skjer akkurat her. Innendørs er det en oppvarmet løpebane som er åpent året rundt. En av stadionets største begivenhet er det årlige "Bislett Games" hvor verdens beste utøvere innenfor friidrett samles i kamp om nye titler og verdensrekorder, og du kan ta del i tribunene i berusende god stemning. Det er i tillegg fantastiske treningsfasiliterer på Bislet Stadion, Bislett bad og SATS Bislett. 

Området ligger også i umiddelbar nærhet til St. Hanshaugen og Stensparken der man kan nyte fine turområder.

Kollektivforbindelser
Bislett er et praktisk knutepunkt for den som vil komme seg rundt uten bil, hvor trikkelinjene 17 og 18 strekker seg mot nord og syd i Pilestredet og holdeplassen Dalsbergstien. Busslinjene 21 og 37 i hhv. Sofies plass og Ullevålsveien. Uansett hvor du trenger å dra i byen, ligger en problemfri adkomst ved hjelp av det gode kollektive tilbudet på Bislett. Ønsker du å ta deg til Gardermoen ligger busstoppet "Sofies plass" få minutter unna leiligheten.

Barnehager, skoler og utdanningsinstitusjoner I paralellgata (Schwensensgate) til Frydenlundgata ligger den idylliske Melkeveien barnehage. I tillegg finner du Amigos familiebarnehage, Lille Bislet studentbarnehage og Langaard barnehage i nærheten. For de litt eldre barna har man Bolteløkka, Ila, St. Sunniva skole, Møllergata, Fagerborg og Kristelig Gymnasium Ungdomsskole. Studiemiljøet florerer på Bislett hvor du har både Høgskolen i Oslo og Akershus (Oslomet) noen minutters gange nedover Dalsbergstien og Universitetet i Oslo på Blindern som ligger en kort trikketur unna med 17- eller 18-trikken. Trikkestoppet "Dalsbergsstien" ligger kun 5 minutter gangtid unna. Leiligheten har også veldig nær beliggenhet i forhold til 37-bussen som tar deg til Handelshøyskolen BI i Nydalen. For de som går på Sonans og Akademiet kan man ta beina fatt og gå da det kun er 5 minutters gange. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356766155
Sist endret11. juni 2024 08:24
ReferanseB-401

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.