Bildegalleri

Inaktiv

Møblert sentrumsleilighet ledig fra 1. august 2024

Kart med kartnålNye Sandviksveien 59, 5032 Bergen
Månedsleie
16 000,–
Depositum
32 000,–
Inkluderer
Internett

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
53 m² (BRA-i)
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
1.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Møblert

Beskrivelse

Koselig leilighet sentral i Bergen leies ut fra 1. august 2024. Det er ca. 5 minutters gange til bryggen. Kort avstand til byfjellene og lokal pub og restaurant. Busstopp rett utenfor leiligheten som tar deg enda fortere mot bykjernen. Også to min avgang til busstopp ( Skuteviken) som tar deg hvor du vil i Bergen. Leiligheten har fått nytt gulv i stue og på kjøkkenet, og er de samme rommene er nymalt. Leiligheten har Villavent varmegjenvinningssystem, dette er balansert ventilasjon som gir den beste luftkvaliteten i alle rom. Et slikt system vil også være svært strømbesparende ( jf. Enova balansert ventilasjon).

Leiligheten er fullt møblert med hvitevarer (vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og kjøleskap), sofa, bord og senger. Det er varmekabler i alle rom. Det er to soverom (ca. 12 og 8kvm) . Det er garderobeskap/kommode i begge rommene. Ellers er det en romslig stue og kjøkken som er adskilt fra stuen.

Vaskemaskin og tørketrommel står i bod som er i tilknytting til leiligheten (ved bad).

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356549763
Sist endret14. juni 2024 14:05
Referanseleilighet-3-roms-nye-sandviksveien-59-bergen

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.