Bildegalleri

Rom i oppusset bokollektiv til leie, 5 rom!

Kart med kartnålTHORA HOLMS GATE 16, 3188 Horten
Månedsleie
6 200 kr
Depositum
18 000 kr
Inkluderer
Strøm, Internett, kommunale avgifter,.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
90 m² (BRA-i)
Bruksareal
90 m²
Eksternt bruksareal
14 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
23 m² (TBA)
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
5
Etasje
1.
Leieperiode
07.08.2024
Bruttoareal
104 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Alarm
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Velkommen til Thora Holms Gate 16!

 

Leiligheten ligger bare 9 minutter med bil fra USN, og det er en kort busstur unna! Her bor du sentralt med kort avstand til alt du trenger. Boligen er solrikt plassert og ligger svært sentralt i Thora Holms gate 16. Det er kort vei til skoler, barnehager, forretninger, og flotte turområder både sommer og vinter.


-Her er det gode oppbevaringsmuligheter med boder på både loftet og i kjelleren.

-Rommene er fullt innredet med seng, skap, skrivepult og stol. Du kan flytte rett inn med minimalt med bagasje!

Ta en virtuell rundtur med vår 3D-visning via linken nedenfor!
https://my.matterport.com/show/?m=Cy4XKbVKfKo

 

For mer informasjon og visning les under eller ta kontakt!

 

Fyll ut google-skjemaet under for å søke om bolig:

https://forms.gle/X92H2uq1cj97B1N86

 

// English speaking? Please translate this advertisement or visit our lovely website mmjeiendom.no //

Unik leilighet med 5 soverom og høy standard. Gå avstand til Horten sentrum. Tilgang til offentlig kommunikasjon med buss i umiddelbar nærhet. Gratis parkering er tilgjengelig på tomten/gaten.

 

PRIS / LEDIGHET:

- Rom 1: LEDIG 6 200 kr/mnd – Soverom: Ca. 8,8m²

- Rom 2: LEDIG 6 200 kr/mnd – Soverom: Ca. 10,8m²

- Rom 3: LEDIG 6 200 kr/mnd – Soverom: Ca. 8,6m²

- Rom 4: LEDIG 6200 kr/mnd – Soverom: Ca. 9m²

- Rom 5: LEDIG 6200 kr/mnd – Soverom: Ca. 8m²

 

ELEKTRISITET & INTERNETT:

Strøm er inkludert (gitt at det er ordinært strøm forbruk). Lynraskt fiber-nett er inkludert i leien.

 

BESKRIVELSE AV LEILIGHETEN

Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv. Leiligheten har 5 soverom. Alle soverommene er godkjente soverom, med store og gode rømningsveier, toppmoderne el-anlegg, nytt brannslukningsapparat og nye røykvarslere. Huset har smartlås, hvor man bruker kode for å komme inn. Huset har 1 stk. bad med WC og dusjmulighet. Det finnes også en vaskemaskin som kan benyttes av hele leiligheten. Leiligheten går over en plan og det finnes og fin stue og romslig kjøkken med alt av hvitevarer. Det finnes en balkong med hagemøbler med sol fra morgen til solnedgang.

 

Vennligst send seriøse henvendelser hvor du skriver om deg selv. Vi er ute etter å vite alder, studieretning og hvilket år du går, arbeidsgiver, stillingsprosent, hobbyer, mobilnummer og hvor lenge du ser for deg å bo i kollektivet. Dersom du har erfaring med bokollektiv er det fint om du informerer om dette, dersom du ikke har erfaring, er det fint om du forteller oss om hvordan du tror selv at du vil fungere sammen med andre personer. Skriv også når du ønsker å flytte inn og hvilket rom du er mest interessert i. Se mer om romstørrelser og ledighet i listen ovenfor.

 

Please send us some information about yourself, such as age, study, job, hobby, phone number. We also want to know how you think you will impact the co-living of this apartment and who you are in a group of other living in the same flat. Please do also inform from which date you want to move in, how long you think you will stay, and which room is most interesting for you. Please see the list above to see sizes and available rooms.

 

ORGANISERING:

Kollektivet skal bestå av personer med boevne og normal folkeskikk. Det er viktig at hver beboer respekterer sine medsamboere for å oppnå et godt bomiljø og bedre trivsel i sitt eget hjem. Vi ser i all hovedsak etter personer ifra 18-30 år, personer over 30 år som har en positiv innstilling til å bo med yngre mennesker vil også bli vurdert. 

 

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc.) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.

 

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp med jevne mellomrom. Det skal være nattero i boligen mellom kl. 23:00 og kl. 07:00 før hverdager og kl. 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere.

 

BELIGGENHET:

-800 m til Horten handelspark

-1500 m til Sentrum
-650 m unna Borrebanen fritidsannlegg!

-150 m til buss

-Nærmeste butikk er Coop Extra

 

LEIEPERIODE:

Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen over) Vi prioriterer langtidsleie for å få stabile og forutsigbare leieforhold. Leieavtalen kan sies opp 1. august hvert år, med varsel innen 15. mai.

 

SIKKERHETSSTILLELSE:

Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti.

 

AREALER:

Totalt areal: 104 m2

 

 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

OKH AS

Bo enkelt, lev godt!

Annonseinformasjon

FINN-kode356138810
Sist endret20. juni 2024 19:01
ReferanseThgt16

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.