Bildegalleri

Inaktiv

Husøy | Lekker leilighet med 1 soverom | TV/internett og varmtvann er inkludert i husleien

Kart med kartnålStrandveien 25A, 3132 Husøysund
Månedsleie
11 750,–

Nøkkelinfo

Primærrom
45 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
2.
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Aircondition
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Utsikt
Bademulighet
Umøblert

Kort om eiendommen

Velkommen til Strandveien 25A!

Dersom du er interessert i visning, kan du melde deg på vi "visningspåmelding" knappen.

Beliggenhet

Denne leiligheten har en flott beliggenhet med nærhet til sjøen. Her får du utsikt over innseilingen til Tønsberg. Leiligheten ligger fint til i et populært boligområde på Husøy. Det er kort vei til butikk, småbåthavn og friluftsområder. I umiddelbar nærhet finner man kyststi for en fin tur langs sjøen.

Innhold

Leiligheten ligger på bakkeplan og har adkomst uten trapper. Den inneholder entré. Soverom. Bad med dusjhjørne, servant, toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet på badet. Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert. Stue med utgang til balkong. Balkong med utsikt til sjøen.

I byggets kjeller er det parkeringsplass med mulighet for ladning av elbil tilhørende leiligheten. Det medfølger også en romslig bod. Adkomst til kjeller med heis.

Adkomst

Se kart.

Diverse

Husleie:
Kr. 11 750,- pr. måned med forfall den 1. i hver mnd. I tillegg til husleien betales et månedlig fakturagebyr på kr 70 ,-. Inkludert i leiesummen er Oppvarming via varmepumpe, varmtvann og TV/internett. Strøm inngår ikke som del av husleien. Det gjøres spesielt oppmerksom på at leietaker er forpliktet til å tegne egen innboforsikring og strømabonnement.
Husleien inkl fakturagebyr skal betales til Utleiemeglingen Boligforvaltning AS som vil forvalte leieforholdet i leieperioden.

Depositum/Leiegaranti:
Depositum - For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 4 måneders husleie tilsvarende kr. 47 000,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti - For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet HDI. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 4 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 5 640,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.
Leiekontrakten vil være på 3 år jfr. Husleieloven. Det gis dog en mulighet for gjensidig oppsigelse med 3 måneders varsel etter 9 måneders leietid.

Ledig fra:
Denne leiligheten kan overtas f.o.m 01.09.2024

Radonmåling:
Radonmåling i denne boligen er ikke foretatt.

Energimerking:
Denne boligen er ikke energimerket. Ta høyde for at det er en G.

Visning:
Meld interesse for visning av boligen via visningspåmelding for videre oppfølgning av megler

Etter visning:
Dersom du etter visning fortsatt er interessert i boligen, er det viktig at du klikker deg inn på og fyller ut søknadsskjemaet som ligger vedlagt som link i annonsen. Dette vil bekrefte din interesse for leie av boligen for oss, og du vil bli fulgt opp videre som aktuell kandidat derfra og fremover i utleieprosessen.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Lik oss på www.facebook.no/utleiemeglingen eller følg oss på instagram utleiemeglingen #utleiemeglingen

Ansvarlig megler

Per Werner Ohrt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3911
Gårdsnr: 159
Bruksnr: 535
Seksjonsnr: 2

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356010373
Sist endret14. juni 2024 08:19
ReferanseUM1.2457

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.