Bildegalleri

Inaktiv

1 ledig rom i villa på Ekeberg - Innflytningsklart!

Kart med kartnålSymreveien 7, 1182 Oslo
Månedsleie
6 500,–
Depositum
6 500,–
Inkluderer
Internett

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
10 m² (BRA-i)
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
1
Etasje
2.
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Hage
Møblert
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Parkett
Rolig
Turterreng
Bredbåndstilknytning
Utsikt

Beskrivelse

Jeg bor i et stort hus som har totalt 4 soverom. Jeg og min samboer bor på ett av disse rommene, og 2 av dem er utleid til 2 jenter midt i 20-årene. Vi har derfor 1 soverom på ca. 10m2 tilgjengelig for leie.

Huset befinner seg på Ekeberg i Symreveien. Dette er en rolig blindvei, og eiendommen er det nest siste huset i gata. Huset befinner seg derfor ca. 30 meter unna en furuskog med gode turmuligheter.

På eiendommen er det tre sjarmerende hager av ulik størrelse, med både eple-, pære- og plommetrær. Vi har en stor terrasse utenfor første etasje, og garasje under huset. Vi har en spisestue, TV-stue, og kjellerstue. Kjellerstua benyttes til fest eller tilsvarende. Vi har to bad med toalett og dusj (det ene har også badekar), og 1 toalett i kjelleren.

Rommet er møblert med seng, skrivebord og garderobeskap, men du står fritt til å bytte ut til dine egne møbler om ønskelig.

Huset ligger 9 minutter gange unna Brattlikollen T-banestasjon. Buss 23 kjører også forbi ca. 5 minutter gange fra huset.

Vi ønsker å leie ut til deg som er i 20-årene, er sosial og renslig, samt har en slags stabil inntekt i form av studiestøtte, jobb eller lignende.

Vi som bor der er i midten av- og slutten av 20-årene. Vi både studerer og jobber, og er generelt kreative og sosiale mennesker.

Visning

Ta kontakt her på Hybel.no for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Hybel.no

Enkelt, trygt og effektivt

Annonseinformasjon

FINN-kode355941967
Sist endret09. juni 2024 08:48
Referanserom-i-bofellesskap-symreveien-7-oslo

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.