Bildegalleri

ST.HANSHAUGEN - Stor og lys 4-roms leilighet med super beliggenhet. Ledig 01.08

Kart med kartnålWaldemar Thranes gate 4C, 0171 Oslo
Månedsleie
27 000 kr
Inkluderer
Internett, vaktmestertjenester, trappevask

Nøkkelinfo

Primærrom
63 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
3.
Leieperiode
01.08.2024 - 31.07.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Bredbåndstilknytning
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL WALDEMAR THRANES GATE 4A!

Stor og lys leilighet perfekt til familie eller som et kolletiv.

Om du finner denne boligen interessant og ønsker en visning ber vi deg om å fylle inn interesseskjema: 
https://merkantilbyggutleie.no/sok-bolig

Beskrivelse
Lys og fin 4-roms i 5 etasje bestående av: entré, baderom, åpen stue/kjøkken og 3 soverom.
Leiligheten har en fin stue, lyse vegger, laminatgulv, moderne kjøkken og flislagt baderom. Dersom det står vaskemaskin på badet kan denne overtas på leietakers ansvar.

Strøm:
Strømabonnement tegnes av leietaker.Leiebetingelser:
Ni måneders bindingstid, deretter tre måneders oppsigelsestid (9+3).


Internett
Grunnpakke fra GlobalConnect er inkludert i leien som er tilstrekkelig for de fleste behov. Beboere som behøver enda raskere bredbånd kan oppgradere individuelt.

Sikkerhetsstillelse
Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum i Lea Bank, eller 4 mnd. depositumsgaranti fra Tryg. Ved å benytte seg av leiegaranti slipper leietaker å binde opp et stort beløp på depositumskonto og betaler kun en engangskostnad på 14% av garantibeløpet. Garantien kan betales så snart leiekontrakten er signert og partene slipper å gå gjennom prosessen for å opprette depositumskonto. Mer om depositumsgaranti: hybel.no/depositumsgaranti/vilkar/Visning:
Visning etter avtale. Vi ber om at interessenter fyller inn interesseskjema fra linken øverst i annonsen. Aktuelle leietakere vil bli kontaktet vedrørende visning.

Beliggenhet:
Dagligvarehandel & uteliv Dagligvarehandelen kan gjøres rett over gaten på Kiwi i Waldemar Thranes gate eller bunnpris i Sofies gate. Du har også Hegdehaugsveien og Bogstadveien kun 15 minutter unna, hvor det florerer av shoppingmuligheter. Vinmonopolet er lokalisert i Thereses gate, kun 5 minutter unna. I en så sosial, sofistikert og trendy bydel finner man selvsagt et mangfold av restauranttilbud.

Boligen ligger hånd i hånd med St. Hanshaugen park og Stensparken. Slottsparken ligger heller ikke langt unna, og de tre idylliske grøntområdene fungerer som sosiale samlingspunkter. St. Hanshaugen park ble anlagt som en promenadepark i landskapsstil, med gangveier som slynger seg gjennom terrenget, svanedam, bekkeløp med bro, servering, og skulpturer. Ved festplassen i sydskråningen ligger en scene som brukes til konserter, utekino og andre arrangementer.

Solrike sommerdager er tilsynelatende populært å tilbringe på St. Hanshaugen, hvor folk samles rundt engangsgriller, spiller musikk med små mobilhøyttalere og skravler til solen går ned. Mange betrakter denne som en av de fineste parkene i byen.

Midt i hjertet av bydelen finner du Bislett Stadion. Dette er en verdenskjent sportsarena, og et åsted for over 50 verdens-rekorder i friidrett. Hvem som helst kan ta del i mangfoldet av spennende arrangementer som skjer akkurat her. Innendørs er det en oppvarmet løpebane som er åpent året rundt. En av stadionets største begivenhet er det årlige "Bislett Games" hvor verdens beste utøvere innenfor friidrett samles i kamp om nye titler og verdensrekorder, og du kan ta del i tribunene i berusende god stemning. Det er i tillegg fantastiske treningsfasiliterer på Bislet Stadion, Bislett bad og SATS Elixia Bislett. I tillegg finner du også Fitness xpress og Smart trening i kort avstand fra leiligheten.

Offentlig kommunikasjon 

Kollektivforbindelser Bislett er et praktisk knutepunkt for den som vil komme seg rundt uten bil, hvor trikkelinjene 17 og 18 strekker seg mot nord og syd i Pilestredet og holdeplassen Dalsbergstien. Busslinjene 21 og 37 i hhv. Sofies plass og Ullevålsveien. Uansett hvor du trenger å dra i byen, ligger en problemfri adkomst ved hjelp av det gode kollektive tilbudet på Bislett. Ønsker du å ta deg til Gardermoen ligger busstoppet "Sofies plass" få minutter unna leiligheten.

Barnehager, skoler og utdanningsinstitusjoner I paralellgata (Schwensensgate) til Frydenlundgata ligger den idylliske Melkeveien barnehage. I tillegg finner du Amigos familiebarnehage, Lille Bislet studentbarnehage og Langaard barnehage i nærheten. For de litt eldre barna har man Bolteløkka, Ila, St. Sunniva skole, Møllergata, Fagerborg og Kristelig Gymnasium Ungdomsskole. Studiemiljøet florerer på Bislett hvor du har både Høgskolen i Oslo og Akershus (Oslomet) noen minutters gange nedover Dalsbergstien og Universitetet i Oslo på Blindern som ligger en kort trikketur unna med 17- eller 18-trikken. Trikkestoppet "Dalsbergsstien" ligger kun 5 minutter gangtid unna. Leiligheten har også veldig nær beliggenhet i forhold til 37-bussen som tar deg til Handelshøyskolen BI i Nydalen. For de som går på Sonans og Akademiet kan man ta beina fatt og gå da det kun er 5 minutters gange.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode355882355
Sist endret21. juni 2024 07:18
ReferanseC-301

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.