Bildegalleri

Tiltalende og velholdt 4-roms med gode lysforhold, attraktiv beliggenhet og genial planløsning.

Kart med kartnålLillebergsvingen 12, 0662 Oslo
Månedsleie
26 000,–
Depositum
78 000,–

Nøkkelinfo

Primærrom
74 m²
Bruksareal
74 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
2.
Tomt
Eiet
Bruttoareal
80 m²
Byggeår
1952

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Kjøleskap
Oppvaskmaskin
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Vaskemaskin
Turterreng
Umøblert
Lademulighet

Kort om eiendommen

Verdt å merke seg:

- Ledig fra 01.09.2024
- TV og internett inkludert
- Garderobeskap i alle soverom
- Separat kjøkken med mye skap og benkeplass
- Balkong på ca. 7 kvm
- Peis
- Skjermet og rolig beliggenhet, men samtidig meget sentralt
- Veldrevet borettslag
- Nærhet til buss og t-bane
- Vakkert og frodig nærområde

Beliggenhet

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet, i et barnevennlig område på Hovin/Lilleberg.

Området har en fin blanding av velholdte blokker og åpne grøntarealer. En av borettslagets nærmeste naboer er de store, flotte grøntområdene på Valle Hovin. Borettslaget eier 70 mål tomt opparbeidet til park. Her finnes en idyllisk andedam, lekeplasser, basketbane, turnhall og tennisbane m.m.

Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park og Botanisk hage. For ikke å glemme Tiedemannsparken som i november 2022 ble kåret til Østlandets beste uterom. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Flotte turområder i nærheten og gangavstand til Jordal, Kampenparken, Tøyenparken med nye Tøyenbadet under oppføring og Botanisk hage. Oslo sentrum er en halvtimes spasertur unna, og den spreke kan følge turveier helt opp til Grefsenkollen og inn i Lillomarka. Det er også kort avstand til flere idretts- og fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane og treningssentre.

I nabo-borettslaget i St. Jørgens vei finner du en søndagsåpen Joker og kun noen hundre meter unna ligger Hasle Torg. Her finnes en rekke servicetilbud og butikker som Baker Hansen, Jernia, Coop Mega, blomsterbutikken Floriss, SATS treningssenter, Nille, Vitusapotek og Vinmonopolet. Det er heller ikke langt til gode servicetilbud og hyggelige spisesteder på Vinslottet og på Ensjø. Økernsenteret er også under utvikling, som vil bli et viktig knutepunkt med blant annet kino og kjøpesenter.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I høyhuset på Marienfryd er det sushi restaurant, take away restaurant (pizza og grill) og frisør/make up og Thairestaurant. I området finnes Petersborgkvartalet som har kafé og bakeri (Boulangerie M) med pizzaservering på kveldstid samt søndagsåpen Joker-butikk.

På Oslos tak ligger bydelen Hasle, og på Hasle ligger Vinslottet. Vinslottet, et ikonisk bygg og landemerke som tidligere huset Vinmonopolets tapperi. Det historiske bygget er bygget om og igjen fullt av liv. Det er ikke et ekte slott, men et sted du stikker innom for å gjøre unna ukeshandelen, shoppe litt, klippe håret og få legetime når du trenger det. Det er også stedet kolleger, venner og naboer samles til store og små happenings , over en caffè latte eller til en uhøytidelig søndagsmiddag!

Kun 20 minutters gange unna boligen er Grünerløkka, hvor du finner flere hyggelige parkområder, populære restauranter og kafeer. Olaf Ryes plass er kjent for sine markedsdager med sitt yrende folkeliv. Dette er dager man må få med seg! Da finner du et hav av matboder, tilbud fra Grünerløkkas lokalbutikker og tivoli for de minste. Her kan det også nevnes at Birkelunden arrangerer bruktmarked hver søndag. Ellers finner du et hav av restauranter, kafeer og barer samt spennende shopping.

Meget god offentlig kommunikasjon med kort vei til tre T-bane stasjoner (Hasle, Helsfyr og Ensjø), samt Gladengveien busstopp kun to minutters gange fra boligen, hvor 21-bussen og Flybussen stopper.

Fra Helsfyr er det et stort busstilbud og ytterligere flybussmuligheter.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm

Primærrom:
2. etasje - 74 kvm: Entré, baderom, stue, kjøkken og tre soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod.

Husleien inkluderer

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett(sameiets avtale med leverandør)
- Grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann, dvs samme beløp som eier betaler månedlig til sameiet/borettslaget i felleskostnadene.

Husleien inkluderer ikke:
- Forbruk utover grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann belastes leietaker. Dette avregnes normalt 1 gang per år.
- Eventuell avregning av vannmåler (forbruk)
- Strøm

Standard

Stue:
Lys og pen stue med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys. God plass for både sofagruppe og tv-seksjon, med flere innredningsmuligheter - her har du også god plass til en romslig spisestue. Rommets veggflater er malt i en lys tone. Fra stuen er det direkte utgang til en stor balkong på ca 7 kvm med sol store deler av dagen.

Kjøkken:
Lekkert og stort, separat kjøkken. Kjøkkenet har god skapplass og benkeplass. Det er også god plass til et spisebord på kjøkkenet. Kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr med
keramisk platetopp.

Soverom I:
Hovedsoverommet er av fin størrelse, med god plass til en dobbeltseng samt gode oppbevaringsmuligheter i romslig garderobe. Mye lysinnslipp fra store vindusflater.

Soverom II og III:
Boligens to andre soverom er også av god størrelse og således fleksible i bruk. Godt med lysinnslipp fra stort vindu i begge rommene.

Baderom:
Lyst, flislagt baderom med varme i gulv. . Vaskemaskin medfølger.

Entré:
Lys og innbydende entré med malte veggflater. Fra entréen er det direkte adkomst til leilighetens øvrige rom, noe som forsterker den gode planløsningen.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 78 000 evt. leiegaranti fra HDI Global Specialty kr. 9360,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.

Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.
Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør.
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 02.09.2024 og utløper: 01.09.2027.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Oppvarming

Oppvarmet med elektrisitet. Gulvvarme på bad.

Parkering

Borettslaget har 166 parkeringsplasser, hvorav fem har uttak for lading av elbil. Parkeringsplass tildeles etter venteliste.
Det er også offentlige ladestasjoner er rett utenfor boligen.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger et arkivkort på eiendommen fra 1951 som ikke er attestert. Det foreligger i tillegg en ferdigattest på rehabilitering av borettslagets bad, fra 2003.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårope seg feil og mangler de burde ha oppdaget.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger.
Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Ansvarlig megler

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 139

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

Utleie Krogsveen

Homayon Tahir

Eiendomsmeglerfullmektig

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode355786314
Sist endret06. juni 2024 15:34
ReferanseKR88.2486

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.