Bildegalleri

LILLESTRØM: TILTALENDE 2-ROMS I 3.ETG MED BALKONG OG GOD PLANLØSNING - SENTRALT - TV/NETT INKL

Kart med kartnålAdolph Tidemands gate 49, 2000 Lillestrøm
Månedsleie
15 000 kr
Inkluderer
Bredbåndstilknytning, Kabel-TV

Nøkkelinfo

Primærrom
40 m²
Bruksareal
42 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
02.09.2024 - 31.08.2026
Bruttoareal
46 m²
Energimerking
C

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Sentralt
Garasje/P-plass
Turterreng
Heis
Moderne

Beliggenhet

Leiligheten ligger i populære Adolph Tidemands gate midt i Lillestrøm sentrum, med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kaféer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

Fra leiligheten er det kun en kort spasertur til Åråsen fotballstadion og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum, rett utenfor døren. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Lillestrøm togstasjon ligger kun 700 meter fra leiligheten. Toget fra Lillestrøm til bl.a. Oslo S og Oslo Lufthavn har en reisetid på henholdsvis 10 og 12 minutter. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Innhold

Entré: Heisadkomst til leilighetsplan. Entréen gir et svært godt førsteinntrykk av leiligheten. God plass til å henge fra seg ytterklær og sko. Garderobeskap med speildører medfølger.

Kjøkken: Åpen og moderne kjøkkenløsning med hvite glatte fronter. Fliser over benkeplate. God skap- og benkeplass. Kombiskap, integrert mikro, oppvaskmaskin og stekeovn med platetopp medfølger.

Stue: Innbydende og luftig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Det er god plass til å møblere med sofa, spisebord og tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til en balkong på 4,8 kvm med plass til utemøbler.

Soverom: Soverommet har god størrelse og det er fint med plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Det medfølger skyvedørsgarderobe og lagring i form av veggmonterte skap.

Bad: Delikat og flislagt med varme i gulv. Inneholder wc, dusjhjørne med innfellbare glassdører og servant med tilhørende skuffløsning samt speilskap med belysning. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger.

Bod: Praktisk innvendig bod som blir benyttet som kontor per i dag, i tillegg til en bod i kjeller.

Adkomst

Se kartskisse i annonsen.

Parkering

Etter områdets gjeldende bestemmelser.

Prisinformasjon

Leie pr mnd: kr 15 000,-
Leie totalt: kr 15 000,-

Oppvarming

Elektrisk via panelovn.
Gulvvarme på bad.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Sikkerhetsstillelse

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i Nordea, eller etablere en leiegaranti fra forsikringsselskap. Velges kontant depositum i Nordea, er sikkerhetsbeløpet tilsvarende 4 måneders husleie. Som et alternativ til depositum tilbyr vi en unik leiegaranti som sikkerhet for leieforholdet ditt.

Velges garanti gjennom Accelerant Insurance Europe SA/NV er sikkerhetsbeløpet tilsvarende fire måneders husleie. Kostnaden for garantien er 12% av sikkerhetsbeløpet (4 mnd husleie), uten at man som leietaker må binde opp et depositumsbeløp for hele leieperioden. Garantien betales for 3 år av gangen, garantipremien betales før overtakelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold. Informasjon om garanti fra forsikringsselskapet fåes ved henvendelse til Matrix Insurance AS. Det tas forbehold om prisendringer fra forsikringsselskapet.

Ta kontakt med BORI Utleiemegler for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Energimerking

Boligens energiattest kan utleveres ved henvendelse til megler.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse

Leietaker vil bli avkrevd en signatur på overtagelsesprotokoll av boligen før inn- og utflytting.

Eierforhold

Eierseksjon

Ansvarlig megler

Hans Christian Hjelseth

Diverse

Leiligheten leies ut delvis møblert med hvitevarer.
Attraktiv leilighet med god planløsning i 3.etasje.
Heis med direkte adkomst fra garasjeplan.
Felles takterrasse.

Det er ikke tillatt å røyke i boligen.
Det er ikke tillatt med husdyr uten eiers skriftlige samtykke.
Leietager plikter å ha vanlig innbo- og løsøreforsikring som på vanlig måte dekker innbrudd, brann, vannskade mv.
Vannrør/avløpsrør vaskes med rørvask i form av Mudin ved overtakelse av boligen og jevnlig (mellom hver 3-6 mnd) underveis i leieforholdet.
Leietaker er pliktig til å delta i dugnad tilknyttet borettslaget.
Boring i fliser eller andre faste deler av leiligheten skal varsles og forhåndssamtykkes av utleier.
Større oppheng på vegg i form av hyller og tv skal varsles og forhåndssamtykkes av utleier.
Leietaker er ansvarlig for å gå til innkjøp av og bytte filter til ventilasjonsanlegget/kjøkkenvifte etter behov eller anbefalte tidsintervaller.
Det tas forbehold om at grunnpakke kabel-tv og internett medfølger i henhold til avtale borettslaget har per i dag. Ved eventuell bytte av leverandør kan det medføre at leietaker må tegne eget abonnement for kabel-tv og internett og bekoste dette selv.
Leietaker er ansvarlig for å slå av brannalarm i leiligheten ved falsk alarm, før full alarm går i hele bygget og brannvesenet rykker ut. Skulle brannvesenet feilaktig rykke ut, vil dette faktureres
leietaker.
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
Det tas forbehold om godkjennelse om bruksoverlating i borettslaget. Leietaker må godkjennes av styret i borettslaget jf. Borettslagsloven.
Det tas forbehold og utgangspunkt i leieperiode frem til 31.08.26 da nåværende tillatelse for utleie går ut. Utleier kan søke om tillatelse for 3 nye år etter særskilte begrunnelser.

Bolignummer

Boligens bolignummer er: H0302

Matrikkelinformasjon

Leilighetsnr: H0302
Kommunenr: 3205
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 193

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Bori Utleiemegl­er AS

Morten Langrusten

Eiendomsmeglerfullmektig

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode355718995
Sist endret04. juni 2024 07:52
Referanse773

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.