Bildegalleri

Sentralt på Nordstrand/Bekkelaget - To soverom, nyoppusset kjøkken og bad, balkong og fantastisk sjøutsikt

Kart med kartnålRundingen 6, 1170 Oslo
Månedsleie
16 500,–
Depositum
49 500,–
Inkluderer
Internett og varmtvann

Nøkkelinfo

Primærrom
45 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
2.
Leieperiode
18.06.2024 - 17.06.2027
Byggeår
1994

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Utsikt
Barnevennlig
Parkett
Rolig
Turterreng

Beskrivelse

Vi leier ut en leilighet i huset vårt i Rundingen på Nordstrand. Leiligheten har separat inngang med panoramautsikt over Oslofjorden med privat terrasse. Leiligheten ble pusset opp i 2021 og det bygges i disse dager et helt nytt bad. Leiligheten er arealeffektiv og har kombinert kjøkken/stue med 2 soverom hvorav inngang til bad går gjennom et av dem. Badet er lovet ferdig fra entreprenør innen 15. juni, og leiligheten er ledig fra ca den datoen. Det følger med en parkeringsplass på gårdsplass.

Leiligheten ligger sentralt til i et veldig trygt og fint nabolag på Nordstrand/ Bekkelaget. Kun få minutters gange til buss, trikk og tog. Plassert i parallelvei til Solveien midt immelom Sæter og Holtet med ulike servicetilbud som f.eks gode matbutikker, kafeer, restauranter/ take away, blomsterbutikk, treningssenter m.m.

Leitaker tegner eget strømabonnement, men kan benytte seg av husets wifi om ønskelig. Varmtvann er også inkludert i prisen.

Vi er en barnefamilie som ønsker rolige og stabile (helst voksne) leietakere, og ønsker å se referanser fra interessenter.

Vennligst benytt interesseskjemaet i menyen til høyre. Klikk på knappen "Meld interesse her".

Forvaltning på Husleie.no

Utleier vil forvalte leieforholdet på Husleie.no. For leietaker betyr dette i all hovedsak at husleien faktures og innkreves av Husleie.no

Husleiekontrakt

For partenes trygghet vil utleier benytte Husleie.no sin leiekontrakt. Begge parter signerer kontrakten med BankID.

Depositumskonto

Depositumet skal innbetales til depositumskonto i Instabank opprettet av utleier på Husleie.no

Depositumsgaranti

Leietaker kan stille depositum i form av depositumsgaranti. Depositumsgaranti, også kjent som leiegaranti, er et alternativ til ordinært depositum ved leie av bolig. Du betaler kun en lav månedsum for å ha gyldig depositum.

Kredittsjekk

Utleier kan velge å kredittsjekke potensielle leietakere på Husleie.no. Det vil da bli stilt krav om inntekt og null betalingsanmerkninger.

Visning

Parkering på gårdsplassen utenfor

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode355308034
Sist endret13. juni 2024 08:32

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.