Bildegalleri

Fin , lys og hyggelig 2R med balkong.

Kart med kartnålFREDRIKKE QVAMS GATE 5 A, 0172 Oslo
Månedsleie
16 790 kr
Depositum
3 mnd
Inkluderer
varmtvann, internett & trappevask

Nøkkelinfo

Primærrom
40 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Leieperiode
10.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Moderne
Parkett
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

På jakt etter en drømmeleilighet midt i Oslo? Vi har en sjarmerende perle for deg på St. Hanshaugen!

Denne fine, koselige og effektive to-roms leiligheten ligger i en rolig gate med minimalt med trafikk. Perfekt for deg som vil ha fred og ro, men samtidig være i hjertet av byen. Leiligheten har nylig blitt freshet opp. 

Soverommet:

 • Inkluderer et garderobeskap og en kul hemsløsning for ekstra lagring eller et lite kosehjørne.
 • Vendt mot en rolig bakgård med tilgang til en terrasse – perfekt for morgenkaffen eller litt kveldsro.

Badet:

 • Lyst og fresht med moderne, hvite fliser på veggene og mørke fliser på gulvet.
 • Utstyrt med downlights, opplegg for vaskemaskin, og selvfølgelig varmekabler for de kalde vinterdagene.

Kjøkkenet:

 • Holdt i en stilren, hvit design med store aluminiums håndtak og nesten sorte benkeplater.
 • Åpen løsning mot stua for en sosial atmosfære.
 • Opplegg for oppvaskmaskin

St. Hanshaugen er en av byens hotteste områder, med alt du trenger rett rundt hjørnet. Her er det et fabelaktig utvalg av restauranter og kafeer.

 • Smalhans: En intim og hyggelig restaurant i nabolaget.
 • Pascal: Perfekt for søtsaker og kaffedates.
 • Schrøder: Harry Holes favorittsted, perfekt for en solid norsk middag.
 • Vulkan: Bare 3 minutter unna, fullpakket med matopplevelser i Mathallen, Champagneria for litt bobler, og en av de beste takterrassene på BAR Vulkan for solfylte dager.

St. Hanshaugen Park er bare noen steinkast unna og er perfekt for å grille og henge med venner på varme dager. Eller så kan du slappe av på uteserveringen på toppen av parken og nyte den gode stemningen.

Dette er den perfekte leiligheten for deg som ønsker en urban livsstil med en touch av sjarm og ro. Klar for å oppgradere til en drømmeleilighet? Ta kontakt, og kom på visning!

Utleiers krav til sikkerhet:

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum tilsvarende 3 måneder i BN Bank, eller etablere en garanti formidlet av Tryg Forsikring.Velges garanti formidlet av Tryg Forsikring er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 14 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold. Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Hvem er vi?

Oslo Eiendomsinvest AS er en del av en familieeid selskapsgruppe, for øvrig bestående av St. Hanshaugen boligeiendom AS, Grünerløkka Eiendom AS, Hønefoss Boligeiendom AS og Odd Kåre Markegård ENK. Selskapene leier ut i underkant av 300 leiligheter i Oslo og Hønefoss. Selskapsgruppen har i dag seks ansatte og holder til på Østerås i Bærum.Oslo Eiendomsinvest AS vet at eiendom ikke bare handler om priser; det handler også om livsstil, relasjoner, nabolag og kultur. Etablert i 1986, matcher vi våre kunder i Oslo og Hønefoss med eiendommer som passer deres livsstil og budsjett. Vi forstår at veien til ditt nye hjem ikke bare er en forretningstransaksjon, det er en helt ny begynnelse. Det er derfor vi tilbyr et bredt utvalg tjenester, så vel som dyktige ansatte, noe som gjør prosessen så enkel og problemfri som mulig. Kontakt oss for å komme i gang i dag!

Besøk gjerne vår webside for mer informasjon:www.osloeiendomsinvestas.no  OBS!   Arealet er beregnet ut fra tegninger, og kan avvike noe fra virkeligheten. Det er derfor viktig at du besiktiger leiligheten Bilder kan avvike, men vil være fra tilsvarende/lik planløsnings leilighet i samme eiendom.Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

St. Hanshaugen Boligeiend­om AS

Nicole

Utleieansvarlig

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode355044141
Sist endret10. juni 2024 20:26

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.