Bildegalleri

Nyoppusset 3 soveroms leilighet, som ligger i landlig område. / Husdyr tillat.

Kart med kartnålMjønerudveien 53, 1923 Sørum
Månedsleie
17 000,–
Depositum
51 000,–
Inkluderer
Kommunale avgifter, Parkering til 4 plasser, Veibrøyting,

Nøkkelinfo

Primærrom
90 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
1.
Leieperiode
21.06.2024 - 20.06.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Moderne
Peis/Ildsted
Utsikt
Parkett
Rolig
Turterreng
Delvis møblert

Beskrivelse

Velkommen til Mjønerudveien 53 i Sørum!
Dette er en drømmebolig på landet – en harmonisk kombinasjon av moderne bekvemmeligheter og naturskjønne omgivelser, som ligger i et usjenert og stille område

Leiligheten ønskes utleid omgående, det går ikke an å reservere den frem til høsten. Leies ut langtids og delvis møblert.

Denne nyoppussede leiligheten er ideell for mennesker som liker å være i naturen med flott turterreng i skogområdet rett utenfor døren. I skogen er det laget turstier. Her har du mulighet til å bli nærmeste nabo til en klatrepark Høyt & Lavt og Asak hestesenter. Du kan også gå den Gamle Bygde-veien som går til Lørenfallet. Lave felt- og strålingsverdier.

Innhold
Nyoppusset leilighet i under etasje, i horisontalt delt tomannsbolig med egen inngang, stor terrasse og hage.
Leiligheten er oppusset til TEK10-standart:
Ytter vegger er isolert,
Montert nye vinduer,
Tak i stue er dekket med lyddempende plater, klasse A,
Alle innvendige dører er nye,
Nytt elektrisk anlegg,
Vegger malt på nytt.
Nye LED lamper.
Svært god planløsning.

Eiendommens rom
BRA/P-ROM: 115 / 90 m², inngang med garderoberom, 1 stue, 3 soverom, kjøkken, bad med vaskerom, en bod under trapp.

Entre:
Egen inngang med garderoberom, som har god plass til oppheng av klær og sko. Gulvvarme med fliser. Utelampe ved siden av ytterdør.

Stue:
Stuerom: 22m² har god plass til nødvendig møbler og er innredet med peis som oppvarmer hele leiligheten slik at leietaker kan spare på strømforbruket. Stuen har store vindusflater som gir gode lysforhold. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse med et stort plenareal og utsikt mot skog. Her er det god plass til utemøblement og grill. Vinylgulv er polishbehandlet. En vegg er pyntet med plantetapet (vinyl). Ny gardinskinner i tak med 2 spor, glider og rynkekrok. Tak er dekket med lyddempende plater, klasse A.

Soverom 1:
Hoved soverommet: 11m² har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Gulv er nylagt eik parkett/oljet. Ny gardinskinne i tak med 2 spor, glider og rynkekrok.

Soverom 2:
Lyst soverom : 10m² med god plass til seng, nattbord og garderobeløsning. Gulv er nylagt eik parkett/oljet. Ny gardinskinne i tak med 2 spor, glider og rynkekrok.

Soverom 3:
Soverom: 9m² med god plass til seng, nattbord og garderobeløsning. Laminatgulv. Ny gardinskinne i tak med 2 spor, glider og rynkekrok.

Kjøkken:
Flott nyere kjøkken: 8,5m² montert i 2018 med integrert oppvaskmaskin, ventilator, moderne stekeovn og induksjon plate. Ny vask. Åpen kjøkkenløsning mot stuen i buet form. Kjøkkenet har god plass til fritt stående kjøleskap. Nytt laminat på gulv - polishbehandlede. Belysning: LED-taklampe, led lamper under skap , LED stripelys i tak. Rullegardin over vindu. Aqua- Stop.

Bad:
Baderommet:: 6,5m² har god størrelse og er innredet med nye møbler: glass servant med underskap, vegghengte skaper, nytt toalett med soft Close/sete og dusjhjørne med glassdører. Veggfliser er i dusj- og servantområdet. Gulv er med varmekabler og dekket med våtromsbelegg, som er polishbehandlede. Belysning: ny led lampe i tak og lampe over servant. Rom har et vindu. Fra dusjrom er det inngang til vaskerom. På bad vegg er det montert VVS anleggsskap.

Vaskerom:
Fra dusjrom er det inngang til vaskerom: 5m². Her er god plass til vaskemaskin, tørketrommel, tørkestativ og noe skap, hvis leietaker ønsker det. Der er plassert metalstativ med metal benkeplate og vask. VVS bredbånd. Rommet har vindu med rullegardin.

Innebod
Inne er bod: 2,5m² som er plassert under trapp mot andre etasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og peisovn. Varmekabler på bad, inngang og inngangsgarderobe.

UTEOMRÅDER
Stor terrasse mot sør med gode solforhold, utsikt mot skogen, stor hage, som omfatter inngang og utgang fra stue. Det er tretrapper fra parkeringsplassen til inngangsterrassen. Det er en ute lampe over trappen som slår seg på ved bevegelse. Videokameraer ligger på begge sider av hus. Et ute stativ til ved.

Parkering til 4 biloppstillingsplasser på gårdsplassen. Ute lamper med natt/daglige sensor.

Utebod.: Ute står det uthus som er avdelt til to boder. En bod: 5m² er inkludert i leie.

Inkludert i leie:
Kommunale avgifter
Parkering til 4 plasser
Veibrøyting

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget strøm-, internet- og TV- abonnement
Det er en ledig linje bredbånd internettkabel. Leietaker er selv ansvarlig for å sette seg inn i hvordan man kobler seg opp til internett/kabel-tv.
Leietaker sørger for klipping av plen.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale depositum, som er 3 måneders husleie: kr. 51 000,- eller etabler en garanti.
Leietiden ønsker lengere enn 3 år.
Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.
Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger i landlige og fredelig omgivelser. Du kommer deg enkelt til leie-leilighet med bil. Sving av E6 ved avkjøring 47 og følg RV 171 (Haldenveien) mot Sørumsand i ca 6,5km. Sving av RV 171 og inn på Asakvegen mot Kløfta – 1,4 km. Sving til høyre inn på Mjønerudveien med gruset innkjøring, fortsett deretter rett fram 1,3km til leie-leiligheter. Ref. kartskisse.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 3030
Gårdsnr: 255
Bruksnr:4

Vennligst benytt interesseskjemaet i menyen til høyre. Klikk på knappen "Meld interesse her".

Forvaltning på Husleie.no

Utleier vil forvalte leieforholdet på Husleie.no. For leietaker betyr dette i all hovedsak at husleien faktures og innkreves av Husleie.no

Husleiekontrakt

For partenes trygghet vil utleier benytte Husleie.no sin leiekontrakt. Begge parter signerer kontrakten med BankID.

Depositumskonto

Depositumet skal innbetales til depositumskonto i Instabank opprettet av utleier på Husleie.no

Depositumsgaranti

Leietaker kan stille depositum i form av depositumsgaranti. Depositumsgaranti, også kjent som leiegaranti, er et alternativ til ordinært depositum ved leie av bolig. Du betaler kun en lav månedsum for å ha gyldig depositum.

Kredittsjekk

Utleier kan velge å kredittsjekke potensielle leietakere på Husleie.no. Det vil da bli stilt krav om inntekt og null betalingsanmerkninger.

Leietakerbevis

Interessenter til boligen oppfordres til å fremlegge leietakerbevis. Dette kan kjøpes på Husleie.no for kr 49.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode354961597
Sist endret21. juni 2024 08:19

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.