Bildegalleri

Utleid

Majorstuen, Ny og meget pen toppleilighet med stor fantastisk takterrasse med panoramautsikt - Garasje kan leies

Kart med kartnålMiddelthuns gate 15C, 0368 Oslo
Månedsleie
43 000,–
Depositum
129 000,–

Nøkkelinfo

Bruksareal
115 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
9.
Tomteareal
8 526 m² (eiet)
Byggeår
2022

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Heis
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Kjøleskap
Oppvaskmaskin
Parkett
Sentralt
Utsikt
Vaskemaskin
Turterreng
Umøblert
Lademulighet

Beliggenhet

Meget attraktivt toppleilighet i Middelthunet, med stor privat usjenert takterrasse. Panoramautsikt over Frognerparken, byen, fjorden og åsene rundt. Nærmeste nabo til Frognerparken. Magiske Vigelandsparken med sin storslagne utstilling blir jo din nærmeste nabo, tennisbaner, bilfrie lekeplasser, eget stadion, vannsklie, stupetårn, badebasseng, cafeer og virkelig en park for folket. Den er større enn man skulle tro og fra egen private takterrasse minner det en smule om norges Central Park om man skal dra på litt ekstra. Kinobesøket gjøres på Colosseum og Kaffebrenneriet, Jakobs, lokale små cafeer og restauranter med både ute og inneservering gir deg næring i hverdagen. Ca 200 meter oppe i gaten finner vi Colosseum Senter med vinmonopol, Meny, Norli, Jernia, Vitus Apotek, Mester Grønn og et lite flust av butikker. Majorstuen T-banestasjon tar deg til Holmenkollen, sentrum elller Flytoget. Bogstadveien er få minutters gange unna. Går du mot Frogner finner du flere lokale bydelsrestauranter som Brasserie West, Vineria Ventidue og hos Elise. Da er det bare å spasere hjem. Men på gateplanet i selve Middelthunet finner man også restauranten Frenchie, smaken av Italia og asiatisk restaurant. Meget godt utbygget infrastruktur i alle retninger, også utover t-bane, da med buss, trikk og sykkelstier. Flere treningssentre rett ved. Sameiet har også flere felles takterrasser.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 115 kvm

9.etg: Stor lys hall, baderom, hovedsoverom i særdeles god størrelse og en-suit med eget bad, soverom 2, meget pen stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til herlig privat takterrasse.

I tillegg disponerer boligen i kjellerbod.

Garasjeplass med el-uttak kan leies for kr.2500,- pr mnd + evnt forbruk av strøm. Rett ved heis som går rett opp til leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Husleien inkluderer

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett (sameiets avtale med leverandør)

Husleien inkluderer ikke:
- Fernvarme og varmtvann belastes leietaker. Betales månedlig akonto beløp med avregning normalt 1 gang per år.
- Strøm

Standard

Nær ny og ubebodd toppleilighet i meget attraktive Middelthunet rett ved Frognerparken og Frogner Stadion. Leiligheten er helt usjenert og har en fantastisk utsikt fra alle beboelsesrom over byen, fjorden og åsene rundt. Denne må oppleves. Stor stue med åpen kjøkkenløsning. En-stavs parkettgulv og malt i lyse og trivelige farger. God plass til både spisestue og sofadel. Meget pen kjøkkeninnredning fra Sigdal. Soft-close funksjon på dører og suffer. Integrerte hvitevarer fra Siemens (oppvaskmaskin, komfyr og koketopp). Kombiskap kjøl/frys kan settes inn. Ventilator fra Røros. Praktisk kjøkkenøy med glassfronter mot stuen. Fra stuen utgang stor privat og meget usjenert takterrasse. Sol fra morgen til kveld. Del av terrassen er overbygget. Her kan man nyte utsikten. Hovedsoverom av stor størrelse, med god plass til både stor dobbeltseng og hjemekontor med mer. Stor skyvedørsgarderobe med gallsdører i sotet utførelse. Rommet er en suite og har dirkete adgang til eget delikat baderom med italineske fliser. Badet har badekar, pen baderomsinnredning fra Hettich og veggheng wc. Innefor soverom er det kombinert bod/teknisk rom. Soverom 2 er også i god størrelse. På begge soverom kan man våkne opp å nyte den flotte utsikten. Hovedbadet også meget pent med dusj med glassdører, baderomsinnredning fra Hettich og opplegg vaskemaskin (kan settes inn om ønskelig). Stor pen hall med lyse fliser på gulv. God plass til skap. Downligts på baderommene og i hall/soveromsgang. Boligen har vannbåren varme i gulv. Bygget har unloc system. Smart teknologi som blant annet gjør det mulig å styre bl.a varme
og lys fra mobilen. Dør-calling med videokamera. Heis i bygget går ned til garasjeanlegget, der man kan leie god plass til kr.2500 pr mnd + evnt strømkostnader for bruk av leder, Plassen er få meter fra heis.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 129.000,- evt. leiegaranti fra HDI Global Specialty kr. 15.480,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.

Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.
Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør.
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig og kan overtas raskt om ønskelig.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde terrasse og evnt takrenner/nedløpsrør.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 215
Bruksnr: 226
Seksjonsnr: 272
Kommunenr: 301
Gårdsnr: 215
Bruksnr: 396

Beliggenhet

kart
Logo

Utleie Krogsveen

Reinulf Aasen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode354942571
Sist endret10. juni 2024 08:49
ReferanseKR86.23197

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.