Bildegalleri

Inaktiv

Kort vei til studie! Sentrale 4-roms leiligheter med høy standard (85-104 kvm)

Kart med kartnålSelma ellefsens vei 9A, 0581 Oslo
Månedsleie
27 000 kr
Depositum
81 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
79 m²
Bruksareal
85 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
4.
Leieperiode
01.07.2024
Dyrehold tillatt
Ja
Energimerking
B - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Garasje/P-plass
Heis
Ingen gjenboere
Lademulighet
Moderne
Rolig
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Sentral leilighet til leie ved Økern T (3 minutter), kort vei til de fleste studiesteder i Oslo!

Vi har flere ulike typer 4-roms leiligheter, send oss en søknad hvor du beskriver deg/dere. Våre boliger er tilgjengelig for innflytting i juli og august.


Velkommen til "nye" Ulven!

Beliggenhet:
Velkommen til Ulven! En spennende ny bydel under utvikling. Her blir det lagt stor vekt på grønne friområder og parker i tilknytningen til bebyggelsen av boliger, forretninger og næring. Alt du trenger av nødvendige servicetilbud finner du i umiddelbar nærhet. Ulven Torg ligger kun få minutters gange fra boligen med matbutikk, apotek, sushi og kaffebar. I tillegg er det kort vei til både Løren og Hasle torg med de fleste forretninger og servicetilbud, samt nye Vinslottet med butikker og hyggelige serveringssteder. Økern Sentrum er også under planlegging blir en viktig møteplass for områdets beboere med både forretninger, handel og kultur.


Det er fine turstier i nabolaget rundt Hovindammen og Svartdalsparken lokker med en av Oslos skjulte stiperler. Stiene kan følges videre mot både Østensjøvannet, Østmarka og Ekeberg med skulpturpark eller motsatt vei gjennom Groruddalen, forbi bekker, vann og aktivitetsparker. Treningssenter både på Økern, Intility Arena, Hasle, Ensjø og Løren. Området passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt, men samtidig skjermet, litt utenfor den indre bykjerne og i en bydel i en spennende utvikling.


Kollektivtilbud:
Det er et godt tilrettelagt kollektivtilbud i området med bussholdeplass i direkte tilknytning til leilighetene og kun fem minutters gange til Økern t-bane og bussterminal. T-bane nr. 5, Ringen via Tøyen, tar deg til Oslo sentrum på ca. 10 minutter. Buss nr. 23 og 24 er rett utenfor døren. Med sykkel kommer du deg til både sentrum og Grünerløkka på ca. 15 minutter.


INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?


Om dette kan virke interessant ber vi deg om å trykke på meld interesse og fylle ut infoen som følger i skjemaet til Hybel.no. Der behøver vi informasjon om deg/dere som skal leie, vi ønsker også kredittvurdere deg/dere. For mer info om prosjektet se www.qualityliving.no.


Adkomst:
Se kartskisse i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil bli satt opp visnings skilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.


Beskrivelse:


Leilighetene leies ut umøblert, men hvitevarer på kjøkken og garderobeskap medfølger.


Kjøkkenet er HTH Stockholm med hvitevarer: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Her er det godt med lagringsplass.


Stort og lyst bad utstyrt med vegghengt wc, servant i porselen, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Lyse fliser på vegg med beige fliser på gulv. Speil som dekker hele veggen og det er lagt opp godt med oppbevaring i baderoms innredningen. Vannbåren varme i gulv. Hva med å starte dagen din her?


Ekstra wc i eget rom.


I leiligheten finner du tre soverom. Det største rommet har god plass til dobbeltseng og medfølgende skap møblement. Her får du også levert to garderobeskap. De andre soverommene er noe mindre men her har du også god plass til seng.
- Medfølger garderobeskap i alle soverom.


Alle leilighetene har egen balkong/terrasse(med unntak av hyblene). Beboerne har også tilgang til en felles takterrasse.


Bod i kjeller på 5 kvm.


Bildene i annonsen er tatt av visnings leiligheten og avvik kan forekomme.


Arealbeskrivelse:
Entrè, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, bad, wc, balkong og en innvendig bod.


Parkering:
Mulighet for leie av garasjeplass med elbil lader. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.


Fellesvaskeri:
Vi tilbyr moderne fellesvaskeri i kjelleren, leieligheten har eget opplegg for vaskemaskin på bad dersom man ønsker å sette inn dette.


Energimerking
Boligen er bygget etter nye tekniske forskrifter. Boligen er derfor energieffektiv og trenger lite oppvarming.
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.


Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm, internett/tv og varmtvann/fyring via fjernvarme.


Husleie
Kr. 27 000 pr. måned


Visning
Visning kan avtales med Quality Living ved å sende melding på Finn.no eller ved å sende mail til post@qualityliving.no.

Quality Living ønsker deg velkommen på visning!

Visning

Etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Quality Living Residentia­l As

Filip Åkerholt

Daglig Leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode354936086
Sist endret03. juni 2024 07:33

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.