Bildegalleri

Inaktiv

Visning fra kl 12 - 13 i dag, ons 5 juni. Topp beliggenhet og rimelig husleie.

Kart med kartnålStorgaten 41, 3126 Tønsberg
Månedsleie
8 900 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
45 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
20.08.2024

Les mer om bruksareal her

Beskrivelse

Sjarmerende leilighet i flott bygård med den aller beste beliggenheten i Tønsberg sentrum. Denne leiligheten ligger i den erværdige "Løvegården" i den delen av Storgaten som er gågate. Ett minutts gåavstand til torget. Brygga, biblioteket, kafeer, spisesteder, butikker, kino og andre fasiliteter i umiddelbar nærhet. Området er rolig til å være midt i byen. Kort gåavstand til VKT/bussterminal og togstasjonen. For studenter er det hyppige bussavganger til Bakkenteigen. 

Leiligheten har enkel standrad. To sovealkover, ikke fullverdige soverom. Boligen passer trolig best for en enkeltperson eller et par da de to sovelkovene er åpne, se bilder. Boligen ligger i tredje etasje uten heis. Grunnet smal trappegang er det ikke optimalt å bringe meg seg store møbler hit:)

Ikke husdyr, ikke røyk. Det vil stilles krav til ordentlig behandling av boligen. Det er lagt opp til tv og internett. Leies ut komplett med hvitevarer. 

Innflytting 20. august eller ettar avtale. Det hører ikke parkeringsplass til dette leieforholdet.

Vennligst først send noen ord om deg/dere på mail (bruk linken SEND MELDING i annonsen) Vi tar deretter kontakt for en prat og eventuell visning. NB: Legg ved ditt telefonnummer i henvendelsen!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode354900772
Sist endret05. juni 2024 11:23
ReferanseS41 VM

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.