Bildegalleri

K7 - H0201 - Leilighet i sentrum - www.kirkegata7.no

Kart med kartnålFridtjof Nansens Gate 10, 8622 Mo i Rana
Månedsleie
18 000,–
Depositum
54 000,–
Inkluderer
Hvitevarer på kjøkken -- Parkering i parkeringskjeller -- Grunnpakke tv/internett (WIFI) --Vannbåren varme i entrè, gang, stue og kjøkken -- Varmtvann -- Fellesutgifter

Nøkkelinfo

Primærrom
89 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
2.
Leieperiode
01.06.2024 - 31.05.2027
Byggeår
2023

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alarm
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Livsløpsstandard
Moderne
Parkett
Sentralt
Utsikt

Beskrivelse

Er du i en fase av livet der det passer best å leie? Kunne du tenkt deg å leie og kanskje kjøpe senere? Uansett om du vil leie kort, leie lenge eller kjøpe senere får du her muligheten til å bo deg inn og nyte tilværelsen i ny leilighet i sentrum av Mo i Rana. K7 består av 36 moderne leiligheter der du kan leve det urbane liv med å besøke teater, restauranter, rusle i gatene eller gå tur på den flotte strandpromenaden. Leilighetene er gjennomgående, de store vindusflatene slipper inn maksimalt med lys og de romslige balkongene gjør at leiligheten føles enda litt større. Det tilbys god kvalitet, velprøvde løsninger og et gjennomtenkt bomiljø som gjør det lett å leve behagelig. Og du, si adjø til parkeringsavgift og glatte fortau! Her kan både du og gjestene dine ta heisen opp fra parkeringskjelleren til svalgangen hvor leiligheten ligger.

Inkludert i leiebeløp er kostnaden for vannbåren varme i entré, gang, stue og kjøkken. Da ligger alt til rette for en beskjeden strømregning, forutsigbar økonomi og god komfort for både store og små føtter.

Fasiliteter: Heis, dørtelefon med video, balkong, opplegg for internett, ikke-røyk, ikke-dyr, sentralt, utsikt, moderne, parkett, livsløpsstandard og en egen lekeplass inne på området.

Minste leieperiode på 8 mnd. gir forutsigbarhet for både leier og utleier, etter det gjelder gjensidig 3 mnd. oppsigelsestid. Leies ut umøblert, men med hvitevarer på kjøkken.

Leieforholdet forvaltes gjennom Husleie.no for begge parters trygghet og enkelhet.

Detaljer og det med liten skrift kan du enten se på gjennom å laste ned leiekontrakt her i annonsen, eller sammen med oss i leiligheten.

Visning / leie
Bruk interesseskjema eller sendt e-post til: andreas@helgelandbolig.no. Følgende skal stå i emnefeltet: Leie av leilighet K7
Ved interesse for å leie, ønsker vi at du sender e-post til andreas@helgelandbolig.no hvor følgende skal beskrives:
- Fortell litt om dere selv og hvorfor/hvor lenge dere ønsker å leie leiligheten.
- Legg ved referanser fra andre leieforhold.

Vennligst benytt interesseskjemaet i menyen til høyre. Klikk på knappen "Meld interesse her".

Forvaltning på Husleie.no

Utleier vil forvalte leieforholdet på Husleie.no. For leietaker betyr dette i all hovedsak at husleien faktures og innkreves av Husleie.no

Husleiekontrakt

For partenes trygghet vil utleier benytte Husleie.no sin leiekontrakt. Begge parter signerer kontrakten med BankID.

Depositumskonto

Depositumet skal innbetales til depositumskonto i Instabank opprettet av utleier på Husleie.no

Depositumsgaranti

Leietaker kan stille depositum i form av depositumsgaranti. Depositumsgaranti, også kjent som leiegaranti, er et alternativ til ordinært depositum ved leie av bolig. Du betaler kun en lav månedsum for å ha gyldig depositum.

Kredittsjekk

Utleier kan velge å kredittsjekke potensielle leietakere på Husleie.no. Det vil da bli stilt krav om inntekt og null betalingsanmerkninger.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode354666361
Sist endret27. mai 2024 13:25

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.