Bildegalleri

Inaktiv

Mosvangen - Auglend

Kart med kartnålBakkesvingen 10, 4019 Stavanger
Månedsleie
14 000,–
Depositum
28 000,–
Inkluderer
Internett

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
65 m² (BRA-i)
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
1.
Leieperiode
13.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Hage
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Parkett
Rolig
Sentralt
Barnevennlig
Turterreng
Moderne
Ingen gjenboere
Bredbåndstilknytning
Utsikt

Beskrivelse

Bakkesvingen 10 er en godt utnyttet leilighet Leiligheten har en en innholdsrik planløsning. Beliggenheten er sentral, like ved skoler, butikker, idrettsanlegg og turvei rundt Mosvannet. Leiligheten ligger noe tilbaketrukket til i en blindvei, på en åpen og romslig tomt med plen.

Gode solforhold kan nytes på en herlige balkong. Det er parkering i en stor gårdsplass med belegningsstein. Stue har vedovn og kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer.

Stuen i første etasje er pen og romslig, med en rekke vinduer som slipper inn godt med dagslys. En glassdør fører ut til en solrik balkong, en herlig romforlengelse i sommerhalvåret. Videre er stuen smakfullt innredet med parkettgulv og hvitmalte vegger. Lune kvelder sikres av en vedovn, og det er plass til spisebord i stuen.

Et lyst, pent kjøkken ligger i eget rom i første etasje, med parkettgulv og hvitmalte vegger. Ved vinduet er det rom for en hyggelig, liten spiseplass. Innredningen har nyere, hvite fronter i profilert utførelse og laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum.

Over benken er det belysning og sorte mosaikkfliser, og over kokesonen er det montert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.

I første etasje er det to lyse, store og gode soverom med hvitmalte vegger. Hovedsoverommet er meget romslig, og i rommet står det et stort garderobeskap.

Badet er i delikat med sandfarget gulvbelegg og hvite, flismønstrede baderomsplater på veggene. Det er toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Den øvrige innredningen består av servant med underskap og et speil med belysning.

Boligen ligger i en rolig blindvei, i et meget sentralt, barnevennlig og attraktivt boligområde på Schanckeholen i Stavanger kommune. Det er enkel adkomst til E39, med kort vei til de fleste arbeidsplasser i både Stavanger, Jåttå og Forus. I ny kommuneplan vil huset være en del av Stavanger sentrumsplan. Fra boligen er det kort gangavstand til Vålandsparken, og rett utenfor huset er det sykkelstamvei.

SIF stadion ligger i nabolaget, og det er ellers gangavstand til Stavanger Svømmestadion, DNB Arena og Sørmarka Arena. Det er umiddelbar nærhet til idylliske Mosvannet, og turstien rundt vannet er et av Stavangers mest brukte friluftsområder. Runden er på ca. 3 km.

Gamlingen ligger ved Mosvannet - et helårs, utendørs svømmeanlegg. Et besøk på Rogaland Kunstmuseum i Mosvannsparken kan absolutt anbefales. Det er heller ikke langt til Sørmarka som har et godt utbygd turveinett og lysløype. Videre er det gangavstand til Stavanger universitetssjukehus og kort vei til universitetet i Stavanger.
Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres på nærbutikken Joker Brustadbua, Spar, Kiwi eller Coop Extra Bekkefaret. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kilden kjøpesenter et variert utvalg, og det er kort avstand til søndagsåpent bakeri. AMFI Madla og Stavanger sentrum har for øvrig et rikt shoppingtilbud. Handelssentrene på Forus ligger også godt innen rekkevidde.

Området har et godt offentlig kollektivtilbud via buss (X60 24/7) og flybuss. Nærmeste holdeplass er Mosvangen camping, som ligger ca. 4 min unna. Videre er det ca. 2,7 km til Stavanger stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Stavanger sentrum, 10 min til Forus, 14 min til Sola Lufthavn og 14 min til Sandnes.

Boligen ligger rett ved Ullandhaug ungdomsskole, og det er kort gangavstand til Auglend barneskole. Til begge skolene går skoleveien utenom trafikkert vei. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager. Nærmeste barnehager er Barnas Hus Bekkefaret og Bekketunet barnehage. Universitetet i Stavanger ligger i fin sykkelavstand.

Møblene i leiligheten kan avvike noe fra bildene

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

kart
Logo

Hybel.no

Enkelt, trygt og effektivt

Annonseinformasjon

FINN-kode354663560
Sist endret10. juni 2024 13:59
Referanseleilighet-3-roms-bakkesvingen-10-stavanger-1

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.