Bildegalleri

Strøken nyoppusset leilighet, 120 kvm, på sentrale Møllenberg! Fullt møblert! Rolig adresse!

Kart med kartnålKirkegata 53B, 7043 Trondheim
Månedsleie
30 000,–
Depositum
90 000,–
Inkluderer
Strøm, Oppvarming, Internett, Kabel-/Digital-TV

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
120 m² (BRA-i)
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Møblert
Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Lademulighet
Peis/Ildsted
Parkett
Rolig
Sentralt
Moderne
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Utsikt

Beskrivelse

Superflott leilighet/bo-kollektiv ledig for leie. Kan brukes som et kollektiv for studenter som ønsker å bo svært sentralt, til alle byens fasiliteter, samtidig som man bor i en meget flott leilighet med det meste man trenger. Fullt møblert og man kan egentlig bare flytte rett inn. Det er også en 75 tommers SMART-TV på Stua og raskeste bredbånds-pakken fra Telenor (trådløst internett i hele leiligheten. Micro-ovn og Air Fryer på kjøkkenet.

Solsiden ligger kun 3 minutters gange unna. 3T/SIT Treningssenter 4 minutters gange. Trondheim Sentrum 15 minutters gange. NTNU Gløshaugen 20 minutters gange unna. Festningen 10 minutters gange. Samfunnet 20 minutters gange. Mer sentral beliggenhet får man nesten ikke i Trondheim.

Det største soverommet er ca. 15kvm, det nest største er ca. 12 kvm og det minste er ca. 10 kvm. Alle soverommene er ferdig møblert.

Leier ikke denne leiligheten ut til hvem som helst. Du MÅ være fylt 23 år og du må ha en eller flere referanser på tidligere bo-forhold for å komme i betraktning. Dette er en krem-leilighet for de som ønsker en meget høy standard under studie-tiden og som er villig til eller har råd til å betale litt ekstra for å bo svært godt. Kanskje jobber man endel ved siden av studiene også?

Visning

Ta kontakt med huseier for visning på tlf. 93055000.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode354597095
Sist endret04. juni 2024 17:07
Referanseleilighet-5-roms-kirkegata-53b-trondheim

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.