Bildegalleri

Liten, koselig 2-roms loftsleilighet meget sentralt ved Lilletorget

Kart med kartnålGamlevegen 89B, 2615 Lillehammer
Månedsleie
8 700,–
Depositum
17 600,–
Inkluderer
Strøm, Oppvarming, Varmtvann

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
38 m² (BRA-i)
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Sentralt

Beskrivelse

2-roms leilighet på 38 kvm. beliggende rett ved Lilletorget og Storgata i Lillehammer, nær offentlig kommunikasjon (holdeplass for buss til HINN rett ved) og alle typer forretninger. Leiligheten ligger i 3. etg./loftsetg. i verneverdig gård fra ca. 1900 og holder en grei, om ikke moderne standard. Her kan du få en sentral, liten leilighet for deg selv til en forhåpentligvis overkommelig sum :)
Adkomst fra svalgang i bakgård. Leiligheten er på 38 kvm bruksareal + oppbevaringsplass på kaldtloft. Leiligheten består av entre/gang/arbeidskrok, stue med kjøkken, 1 soverom og dusj/wc/vaskerom. 1 biloppstillingsplass i bakgård mot kr. 400,-/mnd. ekstra. Strøm er inkludert. Internett og evt. TV-abonnement kommer i tillegg til leien. 3 mnd. oppsigelsestid, men det holder med depositum tilsvarende 2 mnd. leie.
Ønsker seriøs, ryddig og ansvarsfull jente/kvinne som ønsker å bo lenge. Leiligheten er av erfaring for liten til at det på sikt kan bo 2 personer der.
i 2. etg. er det et jentekollektiv og i 1. etg. en frisørsalong. Det er viktig at de forskjellige leietagerne tar hensyn til hverandre.
Nåværende leietager Har sagt opp leiligheten med utflytting 30. juni, så leiligheten kan overtas 1. juli eller etter nærmere avtale.
Hvitevarer (komfyr, kjøleskap og vaskemaskin) er inkl. i leieprisen, så lenge de fungerer. Leiligheten har trang og bratt adkomst via svalgang og trapp, slik at ny leieboer ofte har kjøpt møbler av forrige leietager for en rimelig penge nå i flere ledd. Dette er ikke leiligheten for deg hvis du har mange store møbler m.m. du vil ha med deg. Det er ok om du har en katt eller en liten hund i leiligheten.
Tidligere leietagere har satt spesiell stor pris på den sentrale beliggenheten.
Ber om referanser, gjerne fra både jobb og evt. tidligere utleier.
Skriv litt nærmere om deg selv, alder, bosted, telefonnummer, hva du jobber med/studerer, fritidsinteresser, hvor lenge du tror du vil bo og annet som kan være nyttig for meg.

Visning

Ta kontakt for evt. nærmere opplysninger og visning. Jeg bor i Asker, men får nåværende leieboer eller en annen til å vise for meg.

Beliggenhet

kart
Logo

Hybel.no

Enkelt, trygt og effektivt

Annonseinformasjon

FINN-kode354514511
Sist endret28. mai 2024 21:47
Referanseleilighet-2-roms-gamlevegen-89b-lillehammer

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.