Bildegalleri

Supersentralt moderne og ny oppusset kollektiv i Stavanger

Kart med kartnålFrida Hansens Vei 18, 4016 Stavanger
Månedsleie
7 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
156 m²
Bruksareal
174 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
6
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Alarm
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Moderne
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Turterreng

Beskrivelse

Beskrivelse
Rom 1: 7 500 kr/mnd - Soverom: Ca. 13m² - utleid
Rom 2: 7 500 kr/mnd - Soverom: Ca. 12,5m² - utleid
Rom 3: 7 200 kr/mnd - Soverom: Ca. 9m² - Ledig 01.08.2024
Rom 4: 7 200 kr/mnd - Soverom: Ca. 9m² - utleid
Rom 5: 7 000 kr/mnd - Soverom: Ca. 8m² - Ledig 01.08.2024
Rom 6: 7 000 kr/mnd - Soverom: Ca. 8m² - Ledig 01.08.2024
(Areal er i gulvflate. Priser har alt inkludert)


Velkommen til Frida Hansens Vei 18!
// English speaking? Please translate this advertisement

Unik og koselig ny renovert enebolig med 6 soverom, to bad med dusj og toalett med høy standard. Soverommene vil stå ferdig innredet med ny seng, kontorpult og klesskap. Eiendommen har en utrolig sentral beliggenhet. Kort avstand til Stavanger Sentrum, butikker, treningssenter og bussen stopper ca 100 meter unna.
Eiendommen ligger i et rolig og etablert boligområde i Hillevåg med utsyn ut over vakkert, grønt friareal.

Det er kun bilder av 2.etasje da 1 etasje, soverom 5 og 6 er under oppussing, men bilder kommer. Eneboligen vil stå ferdig møblert og klar for innflytting til 1.august.

Parkeringsplasser er tilgjengelig:
1stk parkering i garasje
1 stk parkering i innkjørsel, ellers er det gratis gateparkering.

ELEKTRISITET & INTERNETT:
I leieprisen så er alle utgifter inkludert. For strøm så er det hver mnd. inkludert 400 kr i strøm per leietaker.

BESKRIVELSE AV ENEBOLIGEN
Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv. Huset har 6 soverom med god plass - og oppbevaringsmuligheter. Alle soverommene er godkjente soverom, med store og gode rømningsveier, toppmoderne el-anlegg, brannslukningsapparat og nye røykvarslere. Huset har smartlås, hvor man bruker kode for å komme inn.
Huset har 2 stk bad med dusj og toalett. Det finnes også vaskemaskin og tørketrommel. Huset går over to plan og det finnes en stor og fin stue, spisestue og fint og romslig kjøkken med alt av hvitevarer. Det finnes også en romslig lun og fin terrasse hvor man kan nyte solen.

Vennligst send seriøse henvendelser hvor du skriver om deg selv. Er ute etter å vite alder, studieretning og hvilket år du går, arbeidsgiver, stillingsprosent, hobbyer, mobilnummer og hvor lenge du ser for deg å bo i kollektivet. Dersom du har erfaring med bokollektiv er det fint om du informerer om dette, dersom du ikke har erfaring, er det fint om du forteller om hvordan du tror selv at du vil fungere sammen med andre personer. Skriv også når du ønsker å flytte inn og hvilket rom du er mest interessert i. Se mer om romstørrelser og eneboligen i listen ovenfor.

Please fill out the form, and send us some information about yourself, such as age, study, job, hobby, phone number. We also want to know how you think you will impact the co-living of this apartment and who you are in a group of other living in the same flat. Please do also inform from which date you want to move in, how long you think you will stay, and which room is most interesting for you.
ORGANISERING:
Kollektivet skal bestå av personer med boevne og normal folkeskikk. Det er viktig at hver beboer respekterer sine medsamboere for å oppnå et godt bomiljø og bedre trivsel i sitt eget hjem. Jeg ser i all hovedsak etter personer ifra 18-25 år, personer over 25 år som har en positiv innstilling til å bo med yngre mennesker vil også bli vurdert.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent, ryddig og pent rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp med jevne mellomrom. Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere.

BELIGGENHET:
-4,6 km Universitetet i Stavanger
-4,6 km til BI og Stavanger offshore tekniske skole (SOTS)
-2,5 km til Stavanger sentrum
-100 m til nærmeste busstopp med direkterute til sentrum
-10 min gåavstand til togstasjon
-Kiwi, Sats treningssenter, Kilden kjøpesenter har 2 min gåavstand

LEIEPERIODE:
Leiestart: Varierer fra rom til rom (se i rom-listen over). Jeg prioriterer langtidsleie for å få stabile og forutsigbare leieforhold. Leieavtalen kan sies opp 1. august hvert år, med varsel innen 15. mai.

SIKKERHETSSTILLELSE:
3 mnd. depositum eller depositumsgaranti fra Tryg Forsikring

AREALER:
Bruks areal: 174 m2

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354429039
Sist endret11. juni 2024 19:16

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.