Bildegalleri

ST. HANSHAUGEN - Stor og lys leilighet over to plan med to bad og balkong

Kart med kartnålFRIMANNS GATE 22 A, 0165 Oslo
Månedsleie
35 000 kr
Depositum
105 000 kr
Inkluderer
Kabel-TV, Internett

Nøkkelinfo

Primærrom
142 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Etasje
3.
Leieperiode
01.07.2024
Bruttoareal
144 m²
Energimerking
G

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Moderne
Sentralt

Beskrivelse

Beliggenhet
St.Hanshaugen / Meyerløkka har en meget attraktiv beliggenhet nær Pilestredet Park og St. Hanshaugen, med kort avstand til alle sentrums fasiliteter. Fra området er det gangavstand til populære destinasjoner som Karl Johans gate, Nasjonalteateret og Oslo S. St. Hanshaugen, som ligger rett ved, byr på et variert utvalg av kaféer, restauranter og butikker, samt den idylliske St. Hanshaugen park med sine hyggelige grøntområder.

Området har utmerkede kollektivtransportforbindelser, med flere busslinjer i umiddelbar nærhet og kort vei til både t-bane og trikk. Frimanns gate er en rolig gate, og gården er en del av Meyerhagen vel, som inkluderer en flott hage til bruk for de nærliggende gårdene. Dette gjør Meyerløkka til et ideelt sted for de som ønsker å bo sentralt, men samtidig ha tilgang til rolige og grønne omgivelser


Beskrivelse
Stor og lys leilighet over to plan. Dette er en topp- og hjørneleilighet med plass til inntil fem soveplasser, to bad, og en hyggelig balkong som vender mot en koselig hage. Første plan har store vinduer som gir utmerket lysforhold, mens andre plan har takvinduer og skråtak. Leiligheten er tilgjengelig for langtidsleie fra 1. juli og leies ut umøblert. Grunnpakke for kabel-TV og internett er inkludert, og hvitevarer følger med.

Leiligheten har en romslig entré med god plass til yttertøy og sko. Det separate kjøkkenet har plass til spisebord og inkluderer alle hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, dampovn og side-by-side kjøle- og fryseskap. En praktisk matbod ved kjøkkenet gir god lagringsplass. Fra kjøkkenet er det utgang til en hyggelig balkong som vender mot en rolig og koselig hage. Det er varmekabler i gulvet i gangen og på kjøkkenet.

Oppholdsrommene i leiligheten er store og lyse. Hjørnestuen har peis og er svært romslig, med gode lysforhold fra vinduer på tre av veggene. Rommet er brukt som spisestue og har innebygde hyller på veggen mot kontor/soverom. Stuen ved trappen har plass til enten spisebord eller sofagruppe, og området under trappen brukes som TV-krok. I første plan er det et soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap som følger med. Ved siden av ligger et rom som brukes som kontor, men som også har plass til dobbeltseng hvis ønskelig. Dette rommet har inngang både fra gangen og fra stuen, og dørene til stuen kan lukkes. Badet i første plan har flislagte vegger og gulv, dusjkabinett, toalett, servant og kombinert vaskemaskin/tørketrommel.

Leilighetens andre plan har også et bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler, lite badekar med dusj, servant og toalett. Et romslig soverom med plass til dobbeltseng og innebygd garderobe finnes også her. Andre plan har også et allrom/loftstue med stor garderobeløsning og sittekrok, som egner seg godt som lekerom, kontor eller lignende. I tillegg er det to alkover som passer godt som barnerom.

Leietaker vil også disponere en bod og en liten sportsbod. Det er direkte utgang til hagen via baktrappen fra kjøkkenet. Hagen er en del av den velkjente og populære Meyerhagen, som er frodig, grønn og avskjermet midt i sentrum av byen (http://meyerhagen.no/).

Leiligheten leies ut umøblert og er ledig for langtidsleie fra 1. juli.


Det følger med bod

Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Enklere Utleie AS

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode354182249
Sist endret07. juni 2024 11:03

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.