Bildegalleri

Koselig sentral hybel i Oslo Vest, Kort vei til T-bane

Kart med kartnålHusebygrenda 24, Oslo, 0378 Oslo
Månedsleie
13 000 kr
Depositum
30 000 kr
Inkluderer
Inkludert internett med høy hastighet

Nøkkelinfo

Primærrom
42 m²
Boligtype
Hybel
Soverom
1
Leieperiode
15.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Rolig
Sentralt

Beskrivelse

Lys og moderne hybel i sentralt og rolig boligområde. Passer godt til enslig person eller et par. Kort vei (600m) til Makrellbekken T-bane, matvarebutikk og SATS. Kun 3 T-banestopp til Majorstuen. Kort vei til Røa sentrum med kjøpesenter, kafeer, vinmonopol etc. Marka i umiddelbar nærhet. Gratis gateparkering i privat vei.

Leiligheten består av gang, delvis åpen stue-kjøkken løsning med sovealkove, og bad. Bad pusset opp i 2015, kjøkken oppgradert i 2023, generell el-oppgradering og el-kontroll utført i 2023. Oppvarming ved varmekabler i gulv.

Leies ut delvis møblert med vaskemaskin, kjøleskap, seng, klesskap, kommode, hylleløsninger. Vi kan evt være behjelpelige med å skaffe møbler til stue-løsning etter avtale. Dersom leietager ønsker å bytte ut eksisterende møbler med sine egne kan dette være aktuelt, også etter avtale.

- Leiestart: Kan være ledig fra 15. juni. Vi ønsker leietager som flytter inn senest 1. september.
- Leieperiode: 3 år, med 3 mnds oppsigelsestid.
- Pris: 13 000 kr pr/mnd. Inkludert internett med høy hastighet. Strøm kommer i tillegg, og betales forskuddsvis 1000kr per mnd. Avregning av strøm skjer 1. januar og 1. juli hvert år, samt ved evt oppsigelse av leieforholdet.
- Depositum: 30 000

Vi bruker leiekontrakt fra Huseiernes landsforbund og depositumskonto opprettes i Storebrand via utleiers medlemskap i Huseierne. Kontoen opprettes i leietakers navn, men disponeres av leietaker og utleier i fellesskap. Benyttes til depositum ved leieforhold og er sperret for både utleier og leietaker. Det er leietakeren som er eier av kontoen og dermed får eventuelle renter.

Røyking og dyrehold er ikke tillatt. Fremleie ikke tillatt. Noe lyd fra etasjen over vil forekomme (vi har små barn). Vi forventer at det er stille i hybelen på kveldstid.

Send oss en melding med litt info om deg selv, gjerne med referanser fra evt tidligere leieforhold, så tar vi evt kontakt for å avtale visning.

Visning

visning etter avtale

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode354100155
Sist endret23. mai 2024 09:30

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.