Bildegalleri

Utleid

Lys og attraktiv 2-roms med fransk balkong og utsikt! Heis og felles takterrasse! Inkludert stdpakke tv/internett!

Kart med kartnålBergensgata 36 B, 0468 Oslo
Månedsleie
15 500 kr

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
42 m² (BRA-i)
Bruksareal
42 m²
Eksternt bruksareal
42 m² (BRA-e)
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
5.
Leieperiode
01.06.2024 - 31.05.2027
Energimerking
E

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Kabel-TV
Heis
Umøblert
Internettilgang - finns
Ikke-røyk
Sentralt
Utsikt
Rolig
Moderne

Beskrivelse

Beliggenhet
Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på populære Bjølsen - midt mellom Sagene, Torshov og Nydalen.Leiligheten ligger like ved Bjølsenparken, Hjemmets kolonihage og ikke minst Voldsløkka, et av byens største idretts- og parkanlegg. En kort spasertur i fine omgivelser langs Akerselva og du ender opp på Grünerløkka eller i Nydalen. Til BI tar det ca. 8 min å gå.
Med Bjølsen som utgangspunkt har en alt innen rekkevidde, om det er marka, handlegater, særegne butikker, restaurantbesøk, trenings- eller kulturtilbud som frister. Bjølsen Bakeri og restauranter som Mat og Mer, Bjølsen Sushi, La Casa, Sagene Lunsjbar og fiskebutikken ligger like i nærheten.
I tillegg til flotte grøntområder og tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva tilbyr området mange parker, Bjølsenparken, Myraløkka, Geitmyra skolehager og Hjemmets Kolonihager med Portveien 2 er eksempler på det. I tillegg er Voldsløkka Idrettsanlegg, med vollyballbaner, tennisbaner, rugbybane, fotballbaner og oppkjørte skiløyper vinterstid også et populært gode i bydelen. Voldsløkka is- og landhockeybane og skatehall er i umiddelbar nærhet fra leiligheten.
Av treningstilbud finner du bl.a. SATS på Sagene og Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningssenteret, Oslo Squash, Klatreverket og Golfsenteret. Utdanningsinstitusjoner som BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.


Innhold
Velkommen til idylliske Bjølsen og Bergensgata 36 B. Dette er en hyggelig, sjarmerende og gjennomgående 2-roms leilighet med sentral beliggenhet. Fra leiligheten er det gangavstand til gode service- og kollektivtilbud samt flotte grøntområder og turstier ved Akerselva. Her bor du svært sentralt med kort vei til "alt", samtidig tilbaketrukket og rolig i flotte grønne omgivelser. Leiligheten er nå nymalt og det er lagt nye i alle rom utenom bad.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre,gang med garderobeskap, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Attraktiv og sentral beliggenhet på Bjølsen/Voldsløkka. Kort vei til kafeèr, store parker, gode og varierte shoppingmuligheter. God tilgang på offentlig kommunikasjon med buss og T-bane rett i nærheten. Flotte turområder langs Akerselva. BI i gangavstand fra leiligheten.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, utsikt, rolig, moderne, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Eierforhold
Eierseksjon

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 15 500 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Sikkerhetsbeløpet er fra 3 måneders husleie. Det deponerte beløp skal settes på særskilt konto i leierens navn med vanlige rentevilkår i finansinstitusjon som har rett til å tilby slik tjeneste i Norge.
Utleieren kan anvise i hvilken finansinstitusjon depositumskontoen skal opprettes så sant dette ikke er til vesentlig ulempe for leietakeren.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 01.06.2024 - 31.05.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: pauline.isene@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Pauline Isene

Saksnummer
51614/0408-24

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 222
Bruksnr: 226
Seksjonsnr: 43

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode353991605
Sist endret10. juni 2024 13:04
Referanse51614

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.