Bildegalleri

Hjerterom

HAMAR SENTRUM - topp Moderne jentekollektiv ledig. 1 soverom LEDIG fra 1.8.24. 50meter fra høyskole.

Kart med kartnålGrønnegata 63, 2317 Hamar
Månedsleie
6 000,–
Depositum
18 000,–
Inkluderer
Oppvarming, Varmtvann, Internett, Kabel-/Digital-TV

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
12 m² (BRA-i)
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
3
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Vaktmester-/vektertjeneste
Parkett
Rolig
Sentralt
Turterreng
Moderne
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Utsikt

Beskrivelse

Soverom3 ledig fra 01.08.24.
Jentekollektiv. Lærerhøyskole studenter på 21 og 22 år.

Beliggenhet
Leiligheten ligger sentrumsnært rett ved Campus INN avdeling Hamar, midt i byen med nærhet til alt du vil trenge. Ca 50 meter til inngangsdør høyskolen, 500 meter til CC Hamar, 500 meter til togstasjon Hamar med hyppige avganger sørover til Oslo og nordover til Trondheim, samt nærhet til et livlig byliv, cafe, koigen og bar/restauranter.

Beskrivelse av boligen
Totalrenovert for 3 år siden så leiligheten fremstår smakfull og delikat med moderne farger og overflater. Nytt IKEA kjøkken samt pent bad med varmekabler, dusjhjørne og vaskemaskin. Leiligheten ligger i 2.etasje i ett leilighetsbygg. Godt inneklima. Fjernvarme som gir et lunt og godt hjem.

Leiligheten leies ut møblert slik at en kan flytte rett inn. Det medfølger seng, nattbord, skapplass samt skrivepult. I fellesarealet er det Tv med flere kanaler, sofa med bord samt spiseområdet. Kjøkken har alle hvitevarer inkludert. Vaskemaskin på bad.

3 soverom leies ut som et bokollektiv.
Soverom 1: 12.7 kvm. UTLEID
Soverom 2: 6.5kvm. UTLEID
Soverom 3: 7.5 kvm. Pris 6000kr ledig fra 1.8.24.

Alt inkludert
Her kommer du til en leilighet med alt inkludert. Tv, internett, oppvarming via fjernvarme, kommunale avgifter, eiendomskatt er inkludert. Strøm er eksludert fra oppgitt leiepris og faktureres hver leietaker månedlig (+250kr/mnd pr leietaker). Lav strømkost pga fjernvarme. akonto vannforbruk per leietaker. Du trenger kun innboforsikring selv.

Organisering
Nytt bokollektiv som stiller strenge krav til skikket leietaker med god boevne, folkeskikk og respekt til sine medsamboere i kollektivet. Ikke røyk eller rusmisbruk. Det skal være nattero i leiligheten mellom kl. 23.00 og kl. 07.00 på hverdag, og kl. 24.00 og kl. 09.00 på helg- og helligdager. Husreglene og logistikkavtaler gjennomgås og følges slavisk for et trivelig boforhold.

Utleier benytter hybel.no for leieforholdet som muliggjør efaktura/avtalegiro. Det opprettes en digital bruker som gjør leieforholdet ryddig, sikkert og tilfredsstillende for leietaker og utleier. Enkel digital kommunikasjon til utleier, digitale leiekontrakter, overtakelsesprotokoll, depositumsetablering samt løpende digitalt forvaltningssystem for enkel og presist leieforhold
Referanser vil bli sjekket
Kredittvurdering gjøres før inngåelse av leieavtale.

Visning
Visning gjennomføres etter avtale.

Interessenter må ta kontakt via melding og skrive kort om seg selv, hvem som skal leier, varighet av leieforholdet, studier/arbeid og oppgi referanser som vil bli sjekket. Oppgi ønsket soverom i forespørsel. Dette er vesentlig og danner grunnlaget for å bli invitert på private visninger forløpende.

Dyrehold og røyk er ikke tillatt pga astma- og allergi hensyn.
Sameiets husholdningsreglement sam kollektivet reglement vil bli gjennomgått før overtakelse.

Visning

Etter avtale.

Beliggenhet

kart
Logo

Hybel.no

Enkelt, trygt og effektivt

Annonseinformasjon

FINN-kode353687980
Sist endret03. juni 2024 12:42
Referanserom-i-bofellesskap-gronnegata-63-hamar

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.