Bildegalleri

Utleid

Grünerløkka - Klassisk, lys og gjennomgående 2-roms - Vestvendt balkong - Attraktivt og sentral beliggenhet

Kart med kartnålMarkveien 33A, 0554 Oslo
Månedsleie
17 500,–
Depositum
52 500,–

Nøkkelinfo

Primærrom
47 m²
Bruksareal
47 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Tomteareal
419 m² (eiet)
Bruttoareal
54 m²
Byggeår
1878

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Peis/Ildsted
Sentralt
Umøblert

Kort om eiendommen

- Attraktiv og sentral beliggenhet!
- Klassiske detaljer
- Generøs takhøyde
- Vestvendt balkong!
- Praktisk med separat kjøkken
- Store vindusflater
- Umøblert
- Langtidsleie
- Kort vei til "alt"
- Grünerløkka på sitt aller beste!

Beliggenhet

Meget sentral og spesielt attraktivt beliggende i hjertet av Grünerløkka, like rundt hjørnet for Olaf Ryes Plass - rolig og tilbaketrukket.

Rett utenfor døren finner du Grünerløkkas yrende kafé- og restaurantliv, samt en mengde spennende butikker og gallerier. Umiddelbar nærhet til Olaf Ryes plass med Villa Paradiso, Ryes, Parkteateret m.fl. Kort vei til Birkelunden!
Leiligheten ligger like ved Vulkan, en spennende "by i byen". Vulkan har etablert seg som et annerledes og spennende byområde med kulturtilbud, uteliv, hoteller, boliger, treningssentre og mye mer. Mathallen har blitt en viktig attraksjon for Oslo og finnes en kort spasertur unna. Her finner du kafeer, restauranter, små spesialistbutikker samt en rekke matrelaterte aktiviteter. Informasjon om hva som skjer på Vulkan finner du her: vulkanoslo.no

Det er kort vei til flere parker og større grøntarealer som Birkelunden, Sofienbergparken og Grünerhagen. Grünerhagen ballplass, samt grøntområde ved Kuba, ligger rett rundt hjørnet. Nærheten til Akerselva gir gode rekreasjonsmuligheter med turstier til Maridalen i nord, og Bjørvika i sør.

Kort vei til offentlig kommunikasjon, forretninger, post, bank, skoler og barnehager. Ringnes Park bydelssenter er 5-10 minutters gange fra leiligheten med flere butikker og kino. Kort gange til treningssentre som SATS på Schous eller på Ringnes Park. Gangavstand til Oslo sentrum.

Dette er Grünerløkka på sitt aller beste!

Husleien inkluderer

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke internett

Husleien inkluderer ikke:
- TV
- Varme og varmtvann
- Strøm

Standard

Velkommen til Markveien 33 A. En lys, gjennomgående og klassiske leilighet med store vindusflater og en generøs takhøyde.
Leiligheten er godt vedlikeholdt og har lyse pene flater som gir et svært positivt helhetsinntrykk.

Entré:
Plass til klesoppheng og skotøy. Sikringsskap og dørtelefon med åpner.

Stue:
Svært romslig og luftig stue med flere møbleringsmuligheter. De store vindusflatene kombinert med den gode takhøyden (2,87 m) gir gode lysforhold og en flott romfølelse. Koselig vedkamin i hjørnet. God plass til sittegruppe, spisebord med mer. Lekre detaljer som originale tregulv og rosett, setter et sjarmerende preg på rommet.

Soverom:
Lyst, luftig rom mot rolig, enveiskjørt gate. Praktisk skapløsning med meget gode oppbevaringsmuligheter. Plass til dobbeltseng, nattbord, kommode etc.

Bad:
Lekkert bad fra 2009. Dusjnisje med dusjvegger, toalett, servant med skap og speil. Flislagt gulv med gulvvarme.

Kjøkken:
Lys og eldre kjøkkeninnredning med utgang til balkong. Kjøkkenet får lagt nytt gulv innen innflytt. I tillegg kjøle- og fryseskap, ovn, vifte samt oppvaskmaskin.

Balkong:
Fra kjøkkenet er det utgang til 3 kvm vestvendt balkong med gode solforhold (fra 2012) som ligger mot et koselig gårdsrom. Plass til et lite spisebord med hyggelig utsikt.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 52.500,- evt. leiegaranti fra HDI Global Specialty kr. 6.300,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.

Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.
Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør.
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter etter avtale
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Leierens vedlikeholdsplikt

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårope seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Ansvarlig megler

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 228
Bruksnr: 177
Seksjonsnr: 10

Beliggenhet

kart
Logo

Utleie Krogsveen

Robert Hovet

Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter / Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode353293576
Sist endret20. juni 2024 13:49
ReferanseKR88.2485

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.