Bildegalleri

Utleid

NORDSTRAND -Koselig 2-roms leilighet med egen hage. Internett og tv inkl. Ledig nå.

Kart med kartnålPareliusveien 16 C, 1177 Oslo
Månedsleie
13 900 kr
Inkluderer
Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
50 m² (BRA-i)
Bruksareal
50 m²
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
1
Etasje
1.
Leieperiode
31.05.2024 - 30.05.2027
Energimerking
G

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Hage
Umøblert
Internettilgang - finns
Ikke-røyk
Rolig
Parkett

Beskrivelse

Beliggenhet
Det er 20 minutter til Jernbanetorget - kort spasertur herfra og tur med trikken. Pareliusveien er en blindvei, noe som betyr at du kan nyte fred og ro uten gjennomgangstrafikk. Parkering i veien er enkelt og uten restriksjoner. Det ert eget sykkelfelt langs Kongsveien som tar deg rett inn til byen eller ut mot Sæter.

Området rundt er fylt med sjarm og praktiske fasiliteter. Fra den nærliggende Østmarka til Ekebergparken og Ekeberg, samt de idylliske øyene og badeplasser ved sjøen, vil du aldri mangle muligheter for friluftsliv og rekreasjon. Med Jacobs gourmetbutikk og Joker i nærheten, samt en ny og større Jacobs som åpner til høsten, vil du alltid ha tilgang til ferske og deilige matvarer rett rundt hjørnet.

For daglige behov og mer, er Holtet et sjarmerende senter med et variert utvalg av butikker, spisesteder, take-away, behandlingsinstitusjoner og andre tjenester som frisør, apotek, treningssenter og mer. Lambertseter og Sæter er også innen gang- eller sykkelavstand, slik at du enkelt kan utforske alt området har å tilby.

InnholdNå har du sjansen til å sikre deg en nydelig leilighet med din egen utgang til en sjarmerende hage. En vakker syrin-hekk omkranser hagen og skaper en rolig og avslappende atmosfære, ideell for å nyte lange sommerdager og rolige kvelder utendørs.

Den romslige boligen består av et inngangsparti, stue, kjøkken, soverom og bad. Utleieren har prioritert vedlikehold, noe som tydelig kommer til syne med den nylig installerte ytterdøren og vinduene. Dette bidrar ikke bare til økt sikkerhet, men også til energieffektivitet. På kjøkkenet har det blitt montert en ny kjøkkenvifte over stekeovnen, og det er også installert en ovnsvakt for trygghet. En ny vaskemaskin er nylig anskaffet, og en romslig kombiskap følger med.

På badet er det en kontinuerlig avtrekksvifte med utslipp over taket, som kan justeres etter luftfuktigheten. I hagen finner du et fast tørkestativ for tøy, en flyttbar solparasoll, en manuell gressklipper, en slangetrommel med slange og spreder, samt utvendig tilkobling for vann.

Når det gjelder strømforbruket, er leiligheten anslått å bruke mellom 6000 og 8000 kilowattimer, delvis takket være de effektive ovnene med tidsstyring. Det er også varmekablene i gulvet på badet. Dette ikke bare gir komfort, men bidrar også til å opprettholde en behagelig temperatur.

Alt i alt er dette en godt vedlikeholdt utleieleilighet som fokuserer på både komfort og energieffektivitet, og som gir beboerne et trygt og behagelig hjemmemiljø.

Boligen har sin egen lille hageflekk, og det er forventet at den blir tatt vare på. Utleieren sørger for å stille klippredskap til disposisjon og ordner med fjerning av hageavfall. Leietaker setter avfall i gjennomsiktige plastsekker som plasseres på nedsiden av stabburet.

Leietaker har tilgang til en utvendig bod som deles med huseieren, og utleieren foretrekker at det ikke holdes dyr i leiligheten.

Internett og tv-grunnpakke fra altibox er inkludert i leie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, Stue, Soverom, Kjøkken og bad.

Standard
Gulv: Parkett
Vegger: Malte overflater
Tak: Malte overflater

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har hage, opplegg internett, ikke-røyk , rolig , parkett.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Eierforhold
Eierseksjon

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 13 900 pr. måned. Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 31.05.2024
Leietid: 31.05.2024 - 30.05.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: niklas.lundstrom@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Niklas Lundstrøm

Saksnummer
34536/0205-24

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 154
Bruksnr: 214
Seksjonsnr: 0

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode353132020
Sist endret09. juni 2024 16:48
Referanse34536

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.