Bildegalleri

FORNEBU/STORØYA - Unik penthouse med nydelig beliggenhet mot naturen - Fantastisk terrasse - 2,5 bad og vaskerom - 4 sov

Kart med kartnålBjørnenga 20 F, 1364 Fornebu
Månedsleie
49 000 kr
Inkluderer
Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
173 m² (BRA-i)
Bruksareal
173 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Etasje
3.
Leieperiode
01.08.2024 - 31.07.2027
Energimerking
D

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Kabel-TV
Heis
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Umøblert
Bredbåndstilknytning
Utsikt
Moderne
Ingen gjenboere

Beskrivelse

Beliggenhet
Storøya regnes som et av de mest populære boligfeltene på Fornebu. Her får du ta del av naturen, samtidig som du bor sentrumsnært.

I nabolaget finner du Fornebu S, som er et moderne kjøpesenter med ca. 80 butikker og restauranter. Her kan du handle det meste under samme tak, enten det er klær mat og dagligvare, blomster, eller du rett og slett har lyst til å ta turen til et av de hyggelige spisestedene. I tillegg byr senteret på 4 timer gratis kundeparkering med mulighet for EL-bil lading. For mer informasjon om senteret, ta en titt på hjemmesiden: www.fornebu-s.no.

Er du glad i friluft kan du boltre deg i den 200 mål store Nansenparken. Området er omringet av gressplener og eng med fire kilometer gang- og sykkelstier, paviljong, lekeplasser, vannkanal og en stor dam. I tillegg ligger Storøyodden badeplass kun noen få minutter gange unna og blir beskrevet som en av Norges flotteste strender. Her finnes kiosk med utekafé, dusj og utegriller samt flere baner for bordtennis og sandvolley. Badestranden har EUs strengeste sertifisering for rent vann. Det er egne stier for sykkel og rulleski, utallige småstier for fotturer og kyststien er merket rundt hele Fornebulandet.

I området finnes også Storøya grendesenter, som er et møtested for både voksne og barn. Grendesenteret består av barneskole, barnehage, familiesenter, flerbrukshall og kunstgressbane.
På Telenor Arena finner du Norges største arrangementer innen kultur, sport, messer og annen underholdning. Her holdes også noen av de største konsertene med verdenskjente artister. Det er også et stadig økende antall servicetilbud med mange store og små selskaper som har funnet veien til Fornebu. Og flere vil det bli fremover. Boligen har kort vei til store selskaper og arbeidsplasser som Equinor, Telenor, Aker Solutions, Fornebuporten og Accenture.

Adkomst
Se kartskisse.

Innhold
Bjørnenga 20F er en tiltalende 5-roms toppleilighet med gjennomgående god planløsning. Beliggenheten er sjønær og idyllisk, med kort vei til sjø, strand og senter. Leiligheten har forbeholdt hele toppetasjen for seg selv og har en stor, herlig takterrasse i tillegg til en lun og usjenert terrasse på 16 m² med morgensol. Leiligheten inneholder bl.a. stue, spisestue og kjøkken på hele 61 m², 4 soverom med garderobe, 2 bad, vaskerom og toalettrom.

Entré:
Leiligheten har adkomst via heis til etasjeplan og felles trappeadkomst. Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen, med skyvedørsgarderobe med speilfronter. Videre kommer du inn til en romslig gang med god plass til ekstra oppbevaringsmøbler. Gangen er direkte tilknyttet bod og toalettrom, og har inngang til stue.

Stue og spisestue:
Videre inn finner du den lyse og luftige stuen, et fint rom med tidsriktig og moderne utforming. Her er det god plass til sofaløsning og TV-møblement. Det er parkett på gulv og nymalte veggflater, noe som enkelt lar en innrede etter eget ønske og personlige stil. Vannbåren gulvvarme med sentralfyring (fjernvarme) gir jevn og god varme i tillegg til lave strømregninger. De høyreiste vindusflatene mot tre himmelretninger slipper inn godt med lys og skaper en hyggelig atmosfære i leiligheten. Spisestueavdelingen har åpen løsning mot både stue og kjøkken. Spisestuen er av god størrelse, med plass til et ordentlig langbord. Den åpne og luftige løsningen er en tidløs trend som skaper en følelse av mer plass og kjøkkenet vil i større grad virke som et oppholdsrom. Dette er et hyggelig rom hvor du kan ha god kontakt med gjestene, samtidig som du gjør klar et godt måltid. Stue, spisestue og kjøkken utgjør hele 61 kvm, og har to utganger til en herlig takterrasse på 119 kvm. Spisestuen har i tillegg utgang til en lun terrasse på 16 kvm med morgensol.

Kjøkken:
Kjøkkenet er pent og tidløst med åpen løsning mot spisestuen. Innredningen har glatte, renholdsvennlige flater, laminat benkeplate med oppvaskkum og rikelig med skapplass. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator og integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, og kjøleskap.

Soverom og garderobe:
Boligen byr på fire fine og romslige soverom. Hovedsoverommet er på 19,5 kvm, med god plass til stor dobbeltseng og ønsket møblement. Dette rommet har også en egen garderobeavdeling, med god oppbevaringsplass. Soverom 2 og 3 er på 9,5 kvm, begge med garderobeskap. Alle tre soverommene har vindusdør til samme luftebalkong på ca. 9 kvm. Soverom 4 ble av tidligere beboer brukt som tv-stue, og er på 18,5 kvm. Dette rommet passer også fint som gjesteavdeling. Herfra er det utgang til en lun terrasse på 16 kvm med morgensol.

Bad/wc/vaskerom:
Leiligheten inneholder to bad, toalettrom og vaskerom.
Bad v/hovedsoverom: Pent, flislagt baderom med behagelig gulvvarme. Innredningen består av heldekkende servant på benkeskap med glatte fronter, speil, vegghengt toalett og dusj i hjørnet bak svingbare glassvegger.
Bad v/soveromsgang: Pent, flislagt baderom med behagelig gulvvarme. Innredningen består av heldekkende servant på benkeskap med glatte fronter, speil, vegghengt toalett og dusj i hjørnet bak svingbare glassvegger.
Vaskerom: Praktisk, separat vaskerom med fliser på gulv med vannbåren gulvvarme. Her er det vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Toalettrom: Separat wc tilknyttet entré/gang. Rommet har fliser på gulv og malte veggflater. Innredningen består av heldekkende servant med underskap, speil og vegghengt toalett.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, gang/hall, stue med åpen kjøkkenløsning, 4 soverom, bad v/hovedsoverom, bad v/soveromsgang, vaskerom, soveromsgang, toalettrom og bod. Stuen har to utganger til terrasse på ca 119 m² hvorav ca 8 m² er under tak. Stue og ett soverom med utgang til en og samme terrasse på ca 16 m². Tre soverom har vindusdør til samme luftebalkong på totalt ca 9 m².

Ytre rom:
Kjellerbod på ca 5 kvm merket nr. 38.

Standard
Leiligheten har en høy standard.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: fryser, vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, terrasse, utsikt, moderne, ingen gjenboere, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
2 parkeringsplasser i garasje m/elbillader.

Eierforhold
Eierseksjon

Oppvarming
Boligen oppvarmes med vannboren gulvvarme via fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm, oppvarming og varmtvann.

Husleie
Kr. 49 000 pr. måned. Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2024
Leietid: 01.08.2024 - 31.07.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: emilie.martinsen@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Emilie Martinsen

Saksnummer
52338/0244-24

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3024
Gårdsnr: 41
Bruksnr: 952
Seksjonsnr: 38

Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

Beliggenhet

kart
Logo

Utleiemegleren Asker & Bærum

Annonseinformasjon

FINN-kode352937342
Sist endret27. mai 2024 09:13
Referanse52338

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.