Bildegalleri

BYGDØY - Lys, sjønær og stor 2-roms sokkelleilighet til en person. Fantastisk uteplass med gode solforhold - møblering e

Kart med kartnålFredriksborgveien 24D, 0286 Oslo
Månedsleie
16 000,–
Depositum
48 000,–

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
65 m² (BRA-i)
Bruksareal
89 m²
Eksternt bruksareal
24 m² (BRA-e)
Boligtype
Hybel
Soverom
1
Etasje
1.
Tomteareal
452 m² (eiet)
Byggeår
2003

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Kjøleskap
Oppvaskmaskin
Parkett
Rolig
Delvis møblert
Lademulighet

Beliggenhet

Fredriksborgveien ligger idyllisk til på fantastiske Bygdøy i et attraktivt villaområde med gangavstand til badestrender, skog, dagligvarebutikk, butikker og kafeer m.m. Det er god bussforbindelse inn til sentrum, med 30-bussen som går fra Bygdøhus og Fredriksborgveien. Kort vei til Skøyen, Aker Brygge, Lysaker og Fornebu. Nærmeste dagligvarebutikk er Matkroken Huk, Spar og delikatesseforretningen Bygdø Kolonial AS.

Området kjent for alle sine museer, og både Sjøfartsmuseet, Fram, Kon-Tiki, Oscarshall, vikingskipene og folkemuseet ligger i nabolaget. Boligen ligger nær Kongeskogen med flotte turområder som har friområder, lysløyper og turstier. Med gangavstand er man på Huk og Paradisbukta med bade- og sjøliv, i Bygdøyskogen med alt den har å by på, eller på fergeleiet på Dronningen (Bygdøybåten) som frakter deg med båt til Aker Brygge. Bygdøy er en helt unik plass å bo med følelsen av å bo på en øy, med store friarealer og nærhet til sjø, samtidig med at Skøyen, Frogner og Oslo sentrum kun er noen minutter unna med bil.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 84 kvm
Primærrom/BRA-i: 65 kvm
BRA-e: 24 kvm.

Det medfølger ikke egen bod, men mulig å oppbevare sykkel/ski i utleiers utebod.

Husleien inkluderer

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter og renovasjon.
- Grunnpakke internett.
- Møblering etter avtale.
- Hvitevarer på kjøkken.

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm.

Annet:
- Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
- Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Standard

Velkommen til Fredriksborgveien 24D - En meget lys og trivelig sokkelleilighet med tomannsboligfølelse på idylliske Bygdøy til leie. Kort vei til matvarebutikk og kun 100 meter til nærmeste bussholdeplass. Boligen ligger flott til på bakkeplan uten gjenboere og med privat markterrasse/overbygget uteplass. Leiligheten er innholdsrik og kan blant annet by på: stor stue med åpen kjøkkenløsning, separat soverom og svært koselig markterrasse med gode solforhold.

Entre:
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med lyse vegger og flislagt gulv med varme. Det er gode oppbevaringsmuligheter i entreen.

Stue/kjøkken:
I stuen blir du møtt med flere vindusflater som gir en lys atmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til sørøstvendt solrik markterrasse/overbygget terrasse. Stuen og kjøkkenet er luftig med flere møbleringsalternativer til både sofa- og spisegruppe. Det er åpen løsning mot kjøkkenet, hvilket bidrar til en sosial arena. Kjøkkeninnredningen består av god benkeplass, underskap og overskap. Det følger med integrerte hvitevarer og kjøleskap.

Soverom:
Romslig soverom med plass til dobbeltseng og kommode. Vindu som gir godt med naturlig lys på dagtid.

Bad:
Lekkert og moderne bad fra 2020 og utført med hvite fliser og varme i gulvet. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dører, håndkleoppheng og speilskap. Det er i tillegg opplegg til vaskemaskin og gode oppbevaringsmuligheter med skuffer i servantskap.

Uteplass:
Stort uteområde med plass både sofa- og spisegruppe, for øvrig og plass til andre utemøblementer.

Diverse opplysninger

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapet, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 48.000,- evt. leiegaranti fra HDI Global Specialty kr. 5.760,-. Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Ledig 1. august eller etter avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Parkering

Det medfølger ikke garasjeplass. Gratis gateparkering i området.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger.
Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 2
Bruksnr: 231
Seksjonsnr: 2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

Utleie Krogsveen

Reinulf Aasen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode352518308
Sist endret19. juni 2024 10:23
ReferanseKR86.2482

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.