Bildegalleri

BISLETT: Romslig 2-roms leilighet med peis Sentral beliggenhet med nærhet til "alt".Inkl. hvitevarer, kabel-tv, bredbånd

Kart med kartnålThereses gate 47 B, 0354 Oslo
Månedsleie
17 500 kr
Inkluderer
Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
50 m² (BRA-i)
Bruksareal
50 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
1.
Leieperiode
01.08.2024 - 31.07.2027
Energimerking
G

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Kabel-TV
Umøblert
Peis/Ildsted
Bredbåndstilknytning
Internettilgang - finns
Ikke-røyk
Sentralt
Barnevennlig
Rolig
Turterreng

Beskrivelse

Beliggenhet
Velkommen til Thereses gate 47B!

Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet på populære Bislett. Leiligheten har en god plassering i bygget, tilbaketrukket fra Thereses gate. Plasseringen i sentrum av Bislett er et svært attraktivt utgangspunkt når du ønsker nærhet til noe av det beste byen kan by på av forretninger i kombinasjon med et utvalg gode restauranter, caféer og kulturelle tilbud. Området byr på blant annet Kaffebrenneriet, Godt brød, apotek, flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, St. Lars, United Bakeries og Cafe Laundromat, Plantasjen samt andre koselige kaféer, butikker og restauranter. Thereses gate har nettopp blitt betydelig oppgradert og har fått et skikkelig løft. Kort vei til dagligvare, skoler, barnehage og offentlig kommunikasjon. Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker, Kiwi og Bunnpris som ligger et steinkast unna leiligheten. Bislett trikkeholdeplass og bussholdeplass ligger rett utenfor døren.
For den treningsglade ligger SATS kun et par minutter unna leiligheten.
Bogstadveien/Hegdehaugsveien ligger et steinkast unna leiligheten og er kjent for sine rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker og spisesteder, samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Handlegaten har gjennomgått en omfattende rehabilitering med økt trafikksikkerhet, bedre universell utforming, fremkommelighet og tilgjengelighet.

Leiligheten har gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder som bl.a. Marienlyst, Stensparken med uteservering, St.Hanshaugen, Slottsparken og Vigelandsparken som er verdens største skulpturpark som er utført av en kunstner (Gustav Vigelands) med over 200 skulpturer og over 320 mål. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, i øst ligger populære Frogner stadion og Frognerbadet. Ellers gode tur og rekreasjonsmuligheter i Idiot parken, Tufteparken, Bislett bad og stadium.

Adkomst
Boligen ligger i umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Bislett trikkeholdeplass og bussholdeplass ligger rett utenfor døren.Trikk:

17: Rikshospitalet - Sinsen / Grefsen stasjon
18: Rikshospitalet - Ljabru

Buss:
21. Helsfyr T - Tjuvholmen


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue, kjøkken, bad og soverom.

Ytre rom:
Bod i kjeller.

Standard
Entre: Lys og luftig entre med innebygd skapplass. God plass til klær og sko. Tilknyttet callinganlegg. Gulv: Tregulv. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Kjøkken: Separat og praktisk kjøkken med plass til kjøkkenbord. Godt med skap-og benkeplass. Hvitevarer medfølger. Gulv: Laminat. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Stue: Meget romslig og lys stue med god plass til spisegruppe og møbler. Stuen er innredet med vedkamin som varmer godt på kalde vinterdager og store vindusflater som gir gode lysforhold. Gulv: Tregulv. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Soverom: Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Garderobeskap medfølger. Gulv: Laminat. Vegg: Malt. Belysning : Taklampe

Bad: Flislagt bad med varmekabler, toalett, servant med underskap og dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Belysning : Taklampe

Bod: Romslig bod i kjeller medfølger.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, opplegg internett, ikke-røyk, ikke-dyr, sentralt, barnevennlig, rolig, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Eierforhold
Eierseksjon

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 17 500 pr. måned. Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2024
Leietid: 01.08.2024 - 31.07.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: julie.mariampillai@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Julie Mariampillai

Saksnummer
28512/0203-24

Matrikkelinformasjon

Leilighetsnr: H0102
Kommunenr: 301
Gårdsnr: 216
Bruksnr: 238
Seksjonsnr: 2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode352505831
Sist endret30. mai 2024 10:33
Referanse28512

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.