Bildegalleri

Utleid

BISLETT/ST.HANSHAUGEN - Flott 5-roms inkl. internett - Ledig 1/7

Kart med kartnålFrydenlundgate 6B, 0169 Oslo
Månedsleie
35 000 kr
Depositum
3mnd/Garanti
Inkluderer
Internett, trappevask, vaktmestertjeneste

Nøkkelinfo

Primærrom
67 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Etasje
4.
Leieperiode
01.07.2024 - 30.06.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL FRYDENLUNDGATA 6!


Om du finner denne boligen interessant og ønsker en visning ber vi deg om å fylle inn interesseskjema: https://merkantilbyggutleie.no/sok-bolig. 

Flott 5-roms leilighet med god standard og super beligenhet! Leiligheten består av fire soverom, bad, stue og kjøkken i åpen løsning. Leiligheten ble pusset opp med nytt kjøkken, nytt gulv og malt i alle rom 2019. 


Internett
Det er grunnpakke fra Global Connect inkl. i husleien.

Strøm/oppvarming
Strøm inngår ikke i husleien. Leietaker tegner eget strømabonnement.


Sikkerhetsstillelse
Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti fra Tryg Forsikring. Kostnaden for garanti er 14% av 4 mnd. husleie.

Visning
Visning etter avtale. Vi ber om at interessenter fyller inn interesseskjema fra linken øverst i annonsen. Aktuelle leietakere vil bli kontaktet vedrørende visning.

Leiebetingelser 
Ni måneders bindingstid og tre måneders oppsigelse etter de ni første måneder.

Vi tar referanse- og kredittsjekk av aktuelle leietakere.

Beliggenhet
Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Mega i Dalsbergstien, Kiwi i Waldemar Thranes gate eller bunnpris i Sofies gate. Du har også Hegdehaugsveien og Bogstadveien kun 15 minutter unna, hvor det florerer av shoppingmuligheter. Vinmonopolet er lokalisert i Thereses gate, kun 5 minutter unna. I en så sosial, sofistikert og trendy bydel finner man selvsagt et mangfold av restauranttilbud.

Boligen ligger hånd i hånd med St. Hanshaugen park og Stensparken. Slottsparken ligger heller ikke langt unna, og de tre idylliske grøntområdene fungerer som sosiale samlingspunkter. St. Hanshaugen park ble anlagt som en promenadepark i landskapsstil, med gangveier som slynger seg gjennom terrenget, svanedam, bekkeløp med bro, servering, og skulpturer. Ved festplassen i sydskråningen ligger en scene som brukes til konserter, utekino og andre arrangementer.

Solrike sommerdager er tilsynelatende populært å tilbringe på St. Hanshaugen, hvor folk samles rundt engangsgriller, spiller musikk med små mobilhøyttalere og skravler til solen går ned. Mange betrakter denne som en av de fineste parkene i byen.

Midt i hjertet av bydelen finner du Bislett Stadion. Dette er en verdenskjent sportsarena, og et åsted for over 50 verdens-rekorder i friidrett. Hvem som helst kan ta del i mangfoldet av spennende arrangementer som skjer akkurat her. Innendørs er det en oppvarmet løpebane som er åpent året rundt. En av stadionets største begivenhet er det årlige "Bislett Games" hvor verdens beste utøvere innenfor friidrett samles i kamp om nye titler og verdensrekorder, og du kan ta del i tribunene i berusende god stemning. Det er i tillegg fantastiske treningsfasiliterer på Bislet Stadion, Bislett bad og SATS Elixia Bislett. I tillegg finner du også Fitness xpress og Smart trening i kort avstand fra leiligheten.

Området ligger også i umiddelbar nærhet til St. Hanshaugen og Stensparken der man kan nyte fine turområder.

Kollektivforbindelser Bislett er et praktisk knutepunkt for den som vil komme seg rundt uten bil, hvor trikkelinjene 17 og 18 strekker seg mot nord og syd i Pilestredet og holdeplassen Dalsbergstien. Busslinjene 21 og 37 i hhv. Sofies plass og Ullevålsveien. Uansett hvor du trenger å dra i byen, ligger en problemfri adkomst ved hjelp av det gode kollektive tilbudet på Bislett. Ønsker du å ta deg til Gardermoen ligger busstoppet "Sofies plass" få minutter unna leiligheten.

Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode352132669
Sist endret16. juni 2024 08:19
ReferanseH0402 B

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.