Bildegalleri

Nyere leilighet med varme og nett inkludert

Kart med kartnålBjørndalssletta 17, 4631 Kristiansand S
Månedsleie
15 500,–
Depositum
15 500,–
Inkluderer
Oppvarming, Varmtvann, Internett, Kabel-/Digital-TV

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
50 m² (BRA-i)
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2023

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Heis
Parkett
Sentralt
Moderne
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Nyere og fin leilighet sentralt plassert på Lund med blant anna kort avstand til UIA(1,2km) og rett på kollektiv og sykkelekspressveien til både sørlandsparken og Kvadraturen. Nett, oppvarming og varmt vann inkludert i leiga. Rema 1000, sykkelgarasje og fine felles takterrasser i bygget. Ta kontakt for meir informasjon og avtale visning.

Henta fra kjøpsprospekt:
Den nye bydelen Bjørndalen ligger mellom Lund og Gimlekollen, i skjæringspunktet mellom naturens ro og byens yrende liv. Beliggenheten gir masse muligheter. Her kan du starte dagen med et bad i Vollevannet eller treningstur i Jegersberg. Ønsker du å reise miljøvennlig til jobb, kan du ta bussen som går forbi 366 ganger hver dag i hver retning, eller benytte sykkelekspressveien som passerer ca. 50 meter fra Parken Syd.

Det kommer Rema 1000 butikk i byggets 1. etasje, og det er bare en liten spasertur til øvrig handel på Lund. Til sentrum bruker du bare 7-8 minutter på sykkel. Bjørndalen ligger også i umiddelbar nærhet til Universitetet i Agder og Videregående skoler.

Standard
Parken Syd blir en del av inngangen til det nye Bjørndalen. Bygget får en unik fasade, med en varm trekledning, sammen med blant annet solid og raffinert murstein.

Bygget er utformet for å gi mest mulige skjermede uteområder, samtidig som utformingen skaper varierte uterom som utnytter solen på best mulig vis på tomta. Det er lagt opp til en rekke tilkomstmuligheter som gir lett tilgang til felles takterrasser, parken og til de individuelle leilighetene.

Det bygges etter nyeste byggeforskrift TEK17 og vil være et passivhus etter NS3700. Bæresystem i betong og stål, med svalganger og balkonger i betong. Som en del av fremtidens byer har prosjektet som mål å redusere CO2 utslipp med 50% sammenliknet med referansebygg.

Gulv i stue, kjøkken, entre, soverom og bod får 3-stavs eikeparkett, hvitpigmentert matt. Veggene i leilighetene males i en hvit farge. Himlingene i stue og kjøkken leveres med sparklet og malt betonghimling. Resterende rom leveres som nedforet gipshimling. Himlingshøyde i stue blir ca 2.60m. Det leveres kjøkkeninnredning med hvit glatt front, benkeplate i laminat i valgfri standard farge.

Baderom leveres som prefabrikkerte baderom. Flis på gulv og vegger. Servant med underskap, speil, veggmontert toalett, dusjvegger er rektangulære 90x90 med dusjarmatur. Leveres med opplegg for vaskemaskin.

Visning

Ta kontakt for visning

Beliggenhet

kart
Logo

Hybel.no

Enkelt, trygt og effektivt

Annonseinformasjon

FINN-kode352007890
Sist endret11. juni 2024 03:52
Referanseleilighet-3-roms-bjorndalssletta-17-kristiansand-1

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.