Bildegalleri

ENSJØ - Nyere og lekker 4-roms med hyggelig uteplass - Garasjeplass m/EL-bil lader - varme og v.vann inkl!

Kart med kartnålSigurd Hoels vei 118, 0655 Oslo
Månedsleie
27 500,–
Depositum
82 500,–

Nøkkelinfo

Primærrom
74 m²
Bruksareal
77 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Etasje
1.
Tomteareal
4 960 m² (eiet)
Bruttoareal
84 m²
Byggeår
2018
Energimerking
C - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Fryser
Heis
Ingen gjenboere
Kjøleskap
Oppvaskmaskin
Parkett
Rolig
Sentralt
Vaskemaskin
Delvis møblert

Kort om eiendommen

Velkommen til Sigurd Hoels vei 118! Dette er en flott 4-roms beliggende i et svært attraktivt og sentrumsnært område!

Verdt å merke seg:
- Lys og stor!
- Meget god planløsning
- Lekker utførelse
- Påkostet kjøkken fra Sigdal
- Meget god lagringsplass i form av innvendig bod og bod i kjeller
- Tre herlige soverom av god størrelse
- Store vindusflater som gir rikelig med dagslys
- Stor uteplass
- Gangavstand til kollektiv transport, blant annet til Hasle torg og Ensjø t-bane
- Garasjeplass med EL-bil lader
- Sentral og populær beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i rolige og grønne omgivelser i Tiedemannsbyen - sentral og attraktiv beliggenhet på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse.

Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. Hasle Skole ligger ca. 200 meter fra boligen. Her er det flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park og Botanisk hage. For ikke å glemme Tiedemannsparken som i november 2022 ble kåret til Østlandets beste uterom. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Flotte turområder i nærheten og gangavstand til Jordal, Kampenparken, Tøyenparken med nye Tøyenbadet under oppføring og Botanisk hage. Oslo sentrum er en halvtimes spasertur unna, og den spreke kan følge turveier helt opp til Grefsenkollen og inn i Lillomarka. Det er også kort avstand til flere idretts- og fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane og treningssentre.

På Tiedemannstorget (rett ved leiligheten) er det et bakeri og serveringssted (Boulangerie M), som beskrives slik: "I Manuels tradisjonelle, franske håndverksbakeri finner du gamle oppskrifter på surdeig og grovbrød i kombinasjon med moderne teknikker, få ingredienser og komplekse smaker. Alt lages i bakeriet, og i det rustikke lokalet er det åpen løsning inn til kjøkkenet slik at du kan følge med på bakeprosessen. Om kvelden fyrer han opp pizzaovnen og serverer rykende fersk pizza på tynn italiensk bunn. Nyt den med et glass vin ved uteserveringen, eller ta den med hjem den holder seg uansett varm den korte veien." (kilde: www.ensjo.org). For øvrig er det ikke langt til andre serveringssteder som Hy`s Sushi på Marienfryd, Asia Rett Hjem og Pizza Bakeren i Gladengveien, samt Baker Hansen i på nærsenteret Hasle Torg.

Flere dagligvarebutikker i området med søndagsåpen Joker på Tiedemannstorget, samtidig som det er kort vei til både Rema 1000 og Kiwi i både Gladengveien og Hovinveien.

Hagebyen er for øvrig kjent for sin skjermede og tilbaketrukne beliggenhet sentralt i Oslo med flotte parkanlegg, lekeplasser, fotballbane, basketballbane og skøytebane. Ellers ligger leiligheten også nært Kampen, idrettsanleggene på Jordal og planlagt sentrum for Ensjøbyen blir nærmeste nabo. Kort avstand til alle aktiviteter, idrettsanlegg og friområder på Valle Hovin og Jordal Amfi. Umiddelbar nærhet til tyngdepunktet i Ensjøbyen som i dag inneholder renseri, frisør, apotek, samt serveringssteder som Safe As Milk. I tillegg kort avstand til Tøyen Torg med et utvalg av puber, restauranter og handel- og servicebedrifter.

Kort vei også til barnehager og skoler i alle trinn og gangavstand til treningssentre som SATS og Fresh Fitness. God offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet; T-Bane fra Ensjø (linje 1, 2, 3 og 4) med hyppige avganger. Hasle T-bane (linje 5), buss nr. 20, 21, 28, 60, samt flybuss.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 77 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm

Boligens innhold: Entre, 2 baderom, 3 soverom, stue/kjøkken.

Husleien inkluderer

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann, dvs samme beløp som eier betaler månedlig til sameiet/borettslaget i felleskostnadene.

Husleien inkluderer ikke:
- Forbruk utover grunnbeløp på fjernvarme og varmtvann belastes leietaker. Dette avregnes normalt 1 gang per år.
- Eventuell avregning av vannmåler (forbruk)
- Strøm

Standard

Entre:
Åpen og lys entre som gir et meget godt førsteinntrykk av boligen. Plass til å henge fra seg yttertøy og diverse.

Stue/Kjøkken:
Stor og luftig stue i åpen løsning mot et lekkert kjøkken. Stuen oppleves som lys og har meget gode møbleringsmuligehter. Kjøkken fra Sigdal med mer enn nok av skap- og benkeplass. Direkte adgang til en herlig uteplass med belysning og benk medfølgende i leieforholdet. Møblement kan medfølge om ønskelig.

Soverom:
Boligen har tre gode soverom av meget god størrelse. Store vindusflater gir en herlig romfølelse. God plass til både seng og skap. Hovedsoverommet har tilgang til egen balkong samt eget baderom. Det medfølger garderobeskap i alle soverommene.

Baderom:
Et av boligens bad er i tilknytning til hovedsoverommet. Begge baderommene er flislagt og lekkert utført med servant, speil, skap og dusjhjørne med innfellbare dører. Tørketrommel og vaskemaskin fra Siemens medfølger i leieforholdet.

Boligen har også innvendig bod samt en kjellerbod.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 82.500,- evt. leiegaranti fra HDI Global Specialty kr. 9900,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.

Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.
Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør.
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.07.2024
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Parkering

Garasjeplass m/EL-bil lader følger med i leieforholdet.

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.05.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.


Leierens vedlikeholdsplikt

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårope seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger.
Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Ansvarlig megler

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 128
Bruksnr: 158
Seksjonsnr: 88

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

Utleie Krogsveen

Robert Hovet

Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter / Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode351859524
Sist endret13. juni 2024 07:40
ReferanseKR88.2469

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.