Bildegalleri

Inaktiv

5 Roms, strøken, suveren beliggenhet, midt på Grünerløkka.

Kart med kartnålPAULUS' PLASS 4 A, 0475 Oslo
Månedsleie
39 290 kr
Depositum
3 mnd/ depgaranti

Nøkkelinfo

Primærrom
90 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Etasje
2.
Leieperiode
05.06.2024
Dyrehold tillatt
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Bredbåndstilknytning
Sentralt
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Bli med på en eksklusiv visning av denne strålende 5-roms leiligheten med en uovertruffen beliggenhet midt på Grünerløkka, rett ved Birkelunden!

Denne lysfylte og eksepsjonelt sjarmerende leiligheten tilbyr det beste av det beste. Inviter med deg noen venner og opplev sjarmen selv!

Med 4 soverom, inkludert 2 store og 2 noe mindre, har denne leiligheten plass til alle dine behov. Det største soverommet kommer til og med med en praktisk "walk-in-closet", mens de mindre rommene har smarte hemseløsninger perfekte for å bruke som ekstra soveplass, gamingområde eller lagringsplass.

Det strøkne og romslige flislagte badet er utstyrt med varmekabler i gulvet og tilrettelegging for både vaskemaskin og tørketrommel, slik at du kan nyte enkelheten og komforten i moderne livsstil.

Fellesområdet utgjør en luftig stue med en åpen, frisk og kul kjøkkenløsning. Dette er det perfekte stedet for sosiale sammenkomster og hyggelige øyeblikk med venner og familie.

For ytterligere bekvemmelighet, faktureres varmtvann og lynraskt internett med hastighet på 100 Mbps med kun kr 490 per person per måned, slik at du kan nyte en problemfri og moderne livsstil uten bekymringer.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å bo i en leilighet som kombinerer sjarmen til Grünerløkka med den praktiske funksjonaliteten du trenger. Ta kontakt i dag for å avtale en visning og sikre deg din plass i denne urbane oasen!

 

Er du interessert i denne leiligheten, trykk gjerne på send melding knappen til høyre i annonsen, husk å sende oss din e-postadresse samt telefonnummer, slik at vi får fulgt deg opp på en god måte.

Arealet er beregnet ut fra tegninger, og kan avvike noe fra virkeligheten. Det er derfor viktig at du besiktiger leiligheten.


Hvem er vi lurer du kanskje på?

Oslo Eiendomsinvest AS er en del av en familieeid selskapsgruppe, for øvrig bestående av St. Hanshaugen boligeiendom AS, Grünerløkka Eiendom AS, Hønefoss Boligeiendom AS og Odd Kåre Markegård ENK. Selskapene leier ut i underkant av 300 leiligheter i Oslo og Hønefoss. Selskapsgruppen har i dag seks ansatte og holder til på Østerås i Bærum.

Oslo Eiendomsinvest AS vet at eiendom ikke bare handler om priser; det handler også om livsstil, relasjoner, nabolag og kultur. Etablert i 1986, matcher vi våre kunder i Oslo og Hønefoss med eiendommer som passer deres livsstil og budsjett. Vi forstår at veien til ditt nye hjem ikke bare er en forretningstransaksjon, det er en helt ny begynnelse. Det er derfor vi tilbyr et bredt utvalg tjenester, så vel som dyktige ansatte, noe som gjør prosessen så enkel og problemfri som mulig. Kontakt oss for å komme i gang i dag! 

Besøk gjerne vår webside for mer informasjon:

www.osloeiendomsinvestas.no  

OBS!  Bilder kan avvike, men vil være fra tilsvarende leilighet i samme eiendom. Det vil si at vegger, dører og vinduer er på samme plass, men farger, gulvdesign, fliser etc vil kunne variere

 

 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode350728564
Sist endret21. juni 2024 06:56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.