Bildegalleri

Tønsberg sentrum - leilighet med 2 soverom og parkering - oppvarming inkludert

Kart med kartnålWilh Wilhelmsens vei 7, 3112 Tønsberg
Månedsleie
13 000,–
Depositum
52 000,–

Nøkkelinfo

Primærrom
90 m²
Bruksareal
90 m²
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
2
Etasje
2.
Tomt
Eiet
Bruttoareal
90 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Parkett
Peis/Ildsted
Sentralt
Umøblert

Kort om eiendommen

Velkommen til Wilh Wilhelmsens vei 7.

Dersom du er interessert i visning på denne boligen - meld deg på ved å trykke på visningsknappen i annonsen.

Leilighet i 2. etg i horisontaldelt 2-mannsbolig. Leiligheten har sentral beliggenhet i Tønsberg sentrum.

Beliggenhet

Sentral beliggende på Trælleborg. Her har du gangavstand til alle fasiliteter som Tønsberg by kan tilby.

Innhold

Boligen ligger i 2. etasje. Den har egen inngang og består av gang, sep wc, dusjbad, 2 soverom, kjøkken og stue og utgang til stor vestvendt veranda. 1 bod i kjelleren. Felles vaskerom med beboer i 1. etg. Tilgang til lagringsplass på loftet. Egen parkeringsplass. Vedovn i stuen kan ikke brukes.

Adkomst

Se kart.

Parkering

1 parkeringsplass.

Diverse

Husleie:
Kr. 13.000,- pr. måned med forfall den 1. i hver mnd. I tillegg til husleien påløper også fast månedlig fakturagebyr pålydende kr 70 ,- . Strøm, kabelTV og internett inngår ikke som del av husleien. Det gjøres spesielt oppmerksom på at leietaker er forpliktet til å tegne egen innboforsikring og strømabonnement. Oppvarming med vannbåren varme er inkludert.
Husleien inkl fakturagebyr skal betales til Utleiemeglingen Boligforvaltning AS som vil forvalte leieforholdet i leieperioden.

Depositum/Leiegaranti:
Depositum - For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 4 måneders husleie tilsvarende kr. 52.000,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti - For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet HDI. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 4 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 6.240,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.
Leiekontrakten vil være på 3 år jfr. Husleieloven. Det gis dog en mulighet for gjensidig oppsigelse med 3 måneders varsel etter 9 måneders leietid.

Ledig fra:
Denne leiligheten kan overtas omgående.

Radonmåling:
Radonmåling i denne boligen er ikke foretatt.

Energimerking:
Denne boligen er ikke energimerket. Ta høyde for at det er en G.

Dyrehold.
Det er ikke ønske med dyrehold.

Visning:
Meld interesse for visning av boligen via visningspåmelding for videre oppfølgning av megler

Etter visning:
Dersom du etter visning fortsatt er interessert i boligen, er det viktig at du klikker deg inn på og fyller ut søknadsskjemaet som ligger vedlagt som link i annonsen. Dette vil bekrefte din interesse for leie av boligen for oss, og du vil bli fulgt opp videre som aktuell kandidat derfra og fremover i utleieprosessen.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Lik oss på www.facebook.no/utleiemeglingen eller følg oss på instagram utleiemeglingen #utleiemeglingen
Fremleie av husrom reguleres av Husleieloven av 1999 § 7-2. Leieren har ikke adgang til å framleie eller på annen måte overlate sin bruksrett til andre uten samtykke fra utleieren, med mindre annet følger av avtale eller lovbestemmelse. Unntak spesifiseres i Husleielovens § 7-3 til og med § 7-7.

Leiers vedlikeholdsplikt av husrommet reguleres av Husleieloven av 1999 § 5-3:
Er ikke annet avtalt, plikter utleieren i leietiden å holde utleid husrom og eiendommen for øvrig i den stand som leieren har krav på etter reglene i lovens kapittel 2. Er ikke annet avtalt, plikter leieren å vedlikeholde dørlåser, kraner, vannklosetter, elektriske kontakter og brytere, varmtvannsbeholdere og inventar og utstyr i husrommet som ikke er en del av den faste eiendommen. Leieren plikter også å foreta nødvendig funksjonskontroll, rengjøring, batteriskift, testing og lignende av røykvarsler og brannslukningsutstyr. Må gjenstander som tilhører utleieren skiftes ut, påhviler dette utleieren hvis annet ikke er avtalt. Utbedring av tilfeldig skade regnes ikke som vedlikehold etter annet ledd.

Ansvarlig megler

Per Werner Ohrt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3905
Gårdsnr: 1006
Bruksnr: 72

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode350359668
Sist endret10. juni 2024 10:12
ReferanseUM1.2445

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.